Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pheete

0 bejegyzést írt és 27 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az alábbi probléma sok ügyfelet érinthet még, aki az ominózus biztosítóban bízva autókáztak. A MÁV ÁBE szelleme kísérteni fog még egy darabig.Tisztelt Zugügyvéd !Sajnos én is az áldott emlékű MÁV Biztosítónál kötöttem kötelezőt(mint még legalább kétszázezren), az…..
pheete 2009.01.29 18:57:05
@plutó111: "A biztosítóra és az egyesületre egész más szabályok vonatkoznak."

Ezt én értem. De valaki engedélyezte, hogy kötelező biztosítást köthessenek náluk. Ha ennyire xar és bizonytalan egy egyesület biztosítás szempontjából, akkor ne lehessen nála biztosítást kötni. Biztos valaki tejelt, hogy megkapják az engedélyt...
pheete 2009.01.30 16:57:18
@Gróf Úr: Na látod, tudsz te köpködés nélkül is véleményt alkotni.
Egyesek szerint az is lehet, hogy végérvényesen búcsúzik a szögletes terepjáró. Vélemények az azonos című hírünkről...
A Zugügyvéd egy elég részletes leírást kapott egy tipikusnak is mondható büntetőügyről.  A beküldő szerint a . ma a bíróságokon az alperes és felperes, vagy az ügyész és vádlott között olyan valószínűséggel történik igazságos ítélet, mintha ezt egy feldobottérme…..
Az alábbi, nem túl bonyolult munkajogi problémát az ónos esőre és a szmogriadóra tekintettel teszi közzé a Zugügyvéd.  Kedves Zugügyvéd!Kérem segítségét az alábbi problémában, amely – gondolom - nem egyedieset mostanában.Szerdán ónos eső esett, ami miatt én…..
Belsőség Le Professionnel 2009.01.15 15:07:00
A jó fotós a pillanat embere. Meglátja a helyet, megtalálja az objektumot, fejben összeállítja a képet és eldönti, jó lesz-e vagy sem.Vannak elvetemültek, akik attól sem riadnak vissza, hogy tíz kerek percre elfoglaljanak egy fél járdát, és vannak olyanok is, mint a videón…..
pheete 2009.01.15 15:50:15
Elég kemény rallykanyar:
www.youtube.com/watch?v=qiIYEmpWaaQ&feature=related
Kb. a 3/4-étől dőltem a röhögéstől az óbégató ürge miatt.
 Az alábbi kérdés sokszor felmerül az eljárások során. A titkos felvétel személyiségi jogot sért, de ez nem zárja ki automatikusan a bizonyítékok sorából. Érdemes első körben a pontos leirattal próbálkozni.Kedves Zugügyvéd!Nem tudom, ez a kérdés mennyire érdekes, de…..
Neil Patrick Harris, az Így jártam anyátokkal egyik szereplője igazán megérdemelne már valami díjat a sorozatban alakított Barney megformálásáért. Mondjuk a Golden Globe-ot januárban. ..
pheete 2008.12.15 14:50:10
A The Beast című zsarus szériát januárban mutatja be az A&E: Swayze egy veterán FBI-ügynököt alakít benne, aki kissé szokatlan módszerekkel él e eredményeket, most meg kap maga mellé egy újoncot, stb. Swayze leforgatta az első évadot, de túl sokáig nem örülhetett, mert…..
Agyhugykő Na mitől van ez??? 2008.11.25 20:43:00
El bírjátok képzelni, hogy milyen videó válthat ki ilyen reakciókat az emberekből? Milyen beteg és gusztustalan képsorokat nézhetnek ezek a szerencsétlenek hogy így reagálnak??? Sajnos én annó láttam ezt a videót és mit ne mondjak maradandó élményt hagyott bennem. Azóta sem…..
Vagy már megint a végtelen valószínűtlenség hajtóművét izzították be az RTL Klubnál, vagy asztrológust alkalmaznak a programtervezéshez. Mert mégis, hogy lehet, hogy Imi pont aznap kezd el nyomozni a hamis rokkantkártyák ügyében a Mátyás téren, amikor rabosítják az RTL Klub…..
Elismerjük, büdös bunkó ganajtúrók vagyunk, kommersz mocskon legelészünk, sőt, átálltunk az erő sötét oldalára, és még szotyizunk is közben, de mi a Vadon János - Sebestyén Balázs duót akkor is viccesnek találjuk. Természetesen a Celeb vagyok, ments ki innen!-ről van szó,…..
Az alábbi történetben legalább írásban vállalja az ügyvéd az anyagi konzekvenciákat a súlyos hibáiért. Ha hivatalos levélben ismerte el a tartozást, akkor a bíróság is megítéli, meg erre lenne elvileg az ügyvédi felelősségbiztosítás. Tisztelt Zugügyvéd!Esetem…..
Hülyén nézne ki, ha mi is beállnánk a moralizáló asszonykórusba, de a Nagy lehetőség címen futó hajléktalanos valóságshow leggyengébb pontja tényleg a kiszavazósdi. Persze ismerjük a szöveget, hogy a kieső játékosokról is gondoskodnak majd, és így tovább, de hát eleve…..
Az alábbi ügyben szinte minden probléma előjött, ami egy hitelre vásárolt új építésű ingatlan vételénél felmerülhet. Sokan nincsenek tisztába az ilyen konstrukciók veszélyeivel, pedig nagyon könnyen elveszítheti az ingatlanba fektetett vagyonát a vevő, és még…..