Regisztráció Blogot indítok
Adatok
KaszaPatrik

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rajtam meg öcsémen kívül tolta bárki is ezt a játékot idehaza? Régi gportálos meg mindenkilapjás oldalak szerint igen. Szóval ez egy freeware verekedős játék volt, ami bárki szabadon leszedhetett. Már meg nem mondom hol bukkantam rá, de egyből megtetszett. Különösen poén volt hogy akár ketten is…..
wattdoyoudrink?Watt. Szép doboz. Megveszem. Kibontom. Oh my god! Eszek rá valami sósat, nehogy az első íz csak az órákkal ezelőtti elfogyasztott cukorka hatása miatt legyen ilyen - hogy is mondjam - fura. Na induljunk neki újra. A három szál ropinak nem volt hatása. Valóban ilyen…..
JPixel 3. nap 2015.08.17 00:08:45
Amikor tegnap este kijelentettem hogy jó az inventory engine..nah az például egy rohadt nagy marhaság volt...A mai nap arra ment el 90% hogy megcsináljam rendesen..mostmár ha minden igaz akkor jó lesz max 1-2 hiba meg finomítgatás..De…..
Garry's Mod Sötét Titkai MediEvil 2011.08.18 20:50:00
 GMST Pozíció: Alapító, és főszerkesztő Született: Miskolc, 1994.04.18. Csatlakozott: 2009.09.26.Kedvenc könyve: Gyűrűk UraKedvenc zenei műfaj: RockKedvenc színész: Jim CarreyKedvenc étel: gulyás, lecsó, minden ami jó. :)Kedvenc időtöltés: rajzolás, GMST epizódok…..