Regisztráció Blogot indítok
Adatok
beke8

0 bejegyzést írt és 16 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egyértelműen a legperverzebb film eddig a sorozatban, amiben egy olyan jelenetet láthattok, mint még soha! ..
beke8 2012.05.13 16:11:45
Nem az első óriásszörnyes film a sorozatban (félek, nem is az utolsó), de ezeket valahogy nem lehet megunni. Mindig lehet találni bennük valamit, ami miatt érdemes beszélni róla. Ezúttal ez a valami David Hasselhoff! A Kérdezz-Felelek pedig lezárult. Aki esetleg még éppen most fejezi…..
2010-ben készült, 2011-ben bemutatott spanyol áldokumentarista horror, ami az alműfaj legelcseszettebb darabja. Aki pedig esetleg már hiányolja Medencetisztítóékat, az nézze meg Mangekyo legújabb - egyébként nagyon jó - bemutatóját a Macskák királysága című animéről, mert van…..
Íme az ígért lista, amiben a tíz legijesztőbb után a tíz legfélelmetesebb jelenetet állítottam össze! Sajnos néhány jelenet youtube-ról van, ezek minősége nem valami jó, ezért elnézést kérek. Jó szórakozás! ..
Íme a videó, amit már sokan vártatok egy ideje: a válaszom az első rész utáni kritikákra, és egy végső összesítés, hogy mit gondolok a filmről. Néhány dologban igazatok volt, de a végső értékelésem nem változott. Ez a film még mindig borzasztó. ..
Ezzel hivatalosan is megkezdődött a 6. évadunk, az első videóban pedig az egyik "kedvenc" rendezőnk korai filmje kerül bemutatásra. A hang kicsit torzra sikerült, de reméljük, ettől még élvezhető maradt az összkép. Jó szórakozást!   ..
Nem volt még ilyen, hogy egy videó egy hétig porosodik a gépen, mielőtt publikálásra kerül, de az Oscar pályázók listáját nem akartuk megszakítani. Ezzel a videóval befejeződött az ötödik évadunk, és jöhet a jól ismert évadzárás díjátadóval, összefoglalókkal és egy…..
Egy nem túl régi folytatás került elő ezúttal, ami kezdetben ígéretesnek tűnt, végül azonban ez is csak egy szánalmas erőlködést tudott magából kierőszakolni, és e film esetében ez különösen bántó. A Nagymellű zombik szerdától folytatódik! Jó szórakozást!..
Íme a negyedik évad utolsó videója, melynek tárgya az amúgy sem túlságosan emlékezetes Oviapu második része. Az elődhöz képest sokkal gyengébb, önmagában nézve pedig borzasztóan kínos. Jó szórakozást! ..