Regisztráció Blogot indítok
Adatok
MurphY

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha a Google keresőmezejébe elkezdünk begépelni valamit, az algoritmus a korábbi keresések alapján megpróbálja kitalálni, mire akarunk rákeresni, és a mások által használt leggyakoribb kifejezéseket automatikusan felkínálja nekünk. Ebből jól látszik, hogy az adott szavakat…..
MurphY 2013.10.21 12:08:53
www.parkapcsolatikonfliktusok.hu/blog/kezikonyv-noknek-1955-bol-hogyan-banjunk-a-ferjunkkel

"És jegyezze meg, a jó asszony tudja, hol a helye" :D

Változik a világ :)
aeon flux megvan az új batman! 2013.08.23 04:15:00
Az elmúlt hetekben gyakorlatilag minden számításba jövő hollywoodi színész neve szóba jött, amikor az volt a téma, hogy ki játssza majd Batmant a Comic-Conon bejelentett, egyelőre még cím nélküli (habár végül jó eséllyel a következőre hallgató) Batman Vs. Superman-filmben,…..
Mint korábban írtam, mostanában a szerkesztői létem rávesz olyan nagyobb lélegzetvételű dolgokra, melyekre korábban rá nem fanyalodtam volna. Ilyen a Kings and Legends. A játék egyszerű CCG-nek tűnt, de a megvalósítás annyi ügyes apróságot tartalmaz, hogy megfogott. A játék…..
MurphY 2013.06.20 18:27:39
@Atrox: Jah, a napikat meg szoktam csinálni az utsó szint kivételével (70pontig). Ezt a kedd 14.00 jó tudni, a héten is már majdnem elértem a 2. ládát, de csak kedd este ültem neki és már új hét indult... én meg azt hittem, hogy felhasználóként külön számolja a hét kezdést... és még beleférek ha este játszom. Sajna guildban csak 4-5 ember van akik nem túl aktívak és a toborzásnál alig csatlakoztak :(
MurphY 2013.06.20 17:29:02
@Atrox: Igen, én már összeszedtem ehhez egy megfelelő paklit, általában nem is az én sorommal van a probléma, hanem a másik 3mal :), és így hogy random emberekkel próbálom elég kicsi az esély normális emberekkel összeállni.

Van valami magyar guild? Én csináltam egyet mert azt hittem az élből ad valami ! bónuszt a kártya és cuccok fejlesztésénél, de aztán láttam, hogy ennél jóval összetettebb a guild dolog is, plusz a guild questekhez nem árt pár ismerős arc.
Varánusz A Szíjon túl 2010.12.18 08:00:00
Tegnap este döntősorozatának utolsó állomásához érkezett a Megasztár 5. Az a sorozat, aminek először kellett szembenéznie a népszerűségi versenyben egy külföldről vett, és onnan minden elemében ki és lemásolt szériával, az X Faktorral. Rá is fért a formátumra egy…..