Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Electrogen

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sziasztok! Szeretnék veletek megosztani egy remekművet! Kérlek szépen titeket,hogy üljetek le és szenteljetek ennek az előadásnak egy órát az életetekből.Akkora energia és akkora erő van ebben a produkcióban,hogy én még most sem tértem magamhoz tőle.Ezt mindenkinek hallania…..
A készítő üzenete:,,Tudom, hogy gyengék lettek a hangok, de fél percenként meghalt a gépem, nem érzékelt semmit, aztán kis idő múlva újra működőképes lett. Ez akkor volt a legszőrnyűbb, amikor épp szinkronizáltam... Én örülök, hogy e mellet még sikerült ilyet összehozni.…..
Hiába láttunk már hatalmas baromságokat, mindig mindent lehet überelni. Erre a legjobb bizonyíték a Kaptár sorozat legújabb része, amit volt szerencsénk 3D-ben megnézni, és amellett, hogy nagyon látványosra sikerült, a sok baromsága ellenére (vagy épp emiatt) roppant…..
Electrogen 2010.10.01 14:31:43
Üdv!

Nem akarok beleszólni, csak a tisztánlátás végett:

A nagydarab baltás ürge nem Silent Hill lopás, hanem egy az egybe kivették a RE5 játékból.

Resident Evil 5 játék - Baltás mini boss

www.youtube.com/watch?v=GZr7a3B2meE

A 90-es évek második felében, amikor a RE1 megjelent Chris Redfield és Jill Valentine volt a két játszahtó főszereplő.... és a RE5-ben is benne van ez a két karakter, Chris ismét, mint játszható főszereplő.

A film nem volt rossz. Helyén kell kelezni és akkor élvezhető.