Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Ireth

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Mit tehet a kultúrafogyasztó, ha grandiózus díszleteket, élő szobrokat, óriásdrapériát és nagyszabású showműsort ígérnek neki, plusz a leghíresebb filmzeneszerző műveinek nagyzenekari előadását, ehelyett kap kasszacsilingelést meg kütőskalács-szagot, díszlet meg nuku? És…..
Ireth 2007.08.09 10:30:20
Magam részéről is a többséggel értek egyet ...
Annyira lelkesen, és izgalommal telve készültünk Párommal erre a rendezvényre, hogy a látványtervek és a beharangozók alapján el tudtam képzelni, hogy részt vehetünk egy ilyen színvonalas rendezvényen.
S a helyszínre érkezve, a várakozás és bejutás után - ami kellően visszavetett a hitünkben - egyre inkább a szervezetlenség és igénytelenség volt tapasztalható.
Ember színházba, vagy koncerten (pl. Kongresszusi Központban) sem ül be sörrel és kajával a nézőtérre, hogy előadást nézzen és/vagy hallgasson.
Sajnos ez minősíti mind a szervezőket, mind azokat, akik erre vetemedtek.

Próbáltuk magunkat átadni az élménynek, mert az est egyetlen pozitívuma valóban a zenekar volt, de a körülmények elvették a dolgok élvezhetőségét, s csalódással csordultig távoztunk az eseményről, s jól eldöntöttük, hogy hasonló eseményre csakis a Zeneakadémiára vagyunk hajlandóak elmenni. :)))

Ha ebből valóban tradícionális eseményt szeretnének csinálni, akkor - ahogy Sanyi írta - ezt a szervező irodát itt és most el kell felejteni!
Mert egy esemény nem csak a tenderkiírásról és annak megnyeréséről szól, és a támogatók elvakításáról, hanem a zeneszerető közönség elkápráztatásáról is, hamár (homár:) ezt ígérték.

Pedig a kezdeményezés dicséretes, hisz hány fantasztikus zeneszerző van még, kiknek zeneműveit szívesen hallgatná a MAGYAR nép :)) (s büszkén mondom!!!!)