Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Löwenbrau (törölt)

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Már vártam ezeket a képeket (teljes felbontásban itt):   Forrás: Űrvilág..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.12 15:55:18
Hiába Közép-Európa és nem Mongólia külső, hiába van Google Maps és rengeteg más online térképszolgáltató, Ausztráliából Magyarország és környéke általában csak egy kis színes riport a hírblokk végén. Jó, hát ott van valahol Prága, ahová a merengő tinédzserek…..
  A válságkommunikáció embert próbáló, nehéz feladat. Iskolapadban is sokat lehet tanulni róla, de ahhoz, hogy professzionálisan kezeld a nehéz helyzeteket, mindenképpen gyakorlat és tapasztalat kell. A "vörös iszap katasztrófa" kommunikációja jól láthatóan megmutatta, milyen…..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.11 18:42:37
A spanyol – és úgy általában a déli – várak és erődítmények általában szebbek, mint az északiak, kevésbé tömbszerűek, és a mór hatás miatt valahogy kisebb tömegűnek, kecsesebbnek tűnnek. (Már amennyiben kecses lehet egy vár.) Lehet, hogy egy masszív…..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.11 18:10:18
 Szalmonella mérgezésben vesztette életét Angelina Jolie (†35) színésznő. Fóton, a Gyermekvárosban egy balkáni háborús mozi forgatásának egyik ebédszünetében fogyasztott szalmonella baktériummal fertőzött tojáslevest a tragikus sorsú művésznő. A feszített…..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.11 18:09:34
Nehezen ocsúdtam föl a vörösiszap okozta katasztrófa hatása alól, és most úgy néz ki, ismét jöhet a vörös áradat.Hiába tudjuk, hogy a környezetvédelem nem uralkodó szempont a magyarországi kormányzásban, ahogy azt is, mennyire szordínóban működött a magyar állam az…..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.10 10:27:18
"Ez az ügy nem úgy lesz elintézve, ahogy általában szoktak, új időszámítás kezdődik" – mondta ma délelőtt Orbán Viktor Kolontáron. Nem volt szándékomban a szörnyű katasztrófa politikai vonatkozásairól írni, mert egyrészt ebben a helyzetben szerencsétlen lenne…..
A Fidesz váltig tagadta, hogy létezne ilyen. Nos Szombathelyen előkerült belőle néhány oldal. További oldalak a listából itt találhatóak. Tudjuk, hogy Orbán Viktor számára "... a politika mindig azt jelentette, hogy a mindennapi élet gondjaival küszködő honfitársainkat…..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.02 14:01:09
@Nils. H: Jaj, már kedves Nils... :-)

Igaz-igaz, mindenhová jutott a volt MSZMP-sekből, ám maga a párt nem veszett el, csak átalakult. Nem mondja már nekem senki, hogy egyik nap még MSZMP volt, másik nap meg öntudatra ébredtek, nagy demokratává váltak, a szabadság védelmezőivé, 1956-ot hirtelen ellenforradalom helyett forradalomnak tekintették, stb., stb., - és így már nem MSZMP, hanem MSZP lett belőlük. Szar az egész és nekem azok a mocskok, akik most ott ülnek a parlamentben, mint MSZP-sek, még mindig azok a senkiházi komcsik, hiába vettek el az elődpártjuk nevéből egy "M" betűt.

Az adatgyűjtést természetesen elítélem. Pont. Kubatovot már a parlamenti választások után ki kellett volna rúgni a Fideszből. De az, hogy most itt rettegnek ilyen nyilvánosan a szocik, hát csak a nevetést hozza ki belőlem.
Az előző hetek eseményeit figyelembe véve, remélem értitek a paródiát  ..
Löwenbrau (törölt) 2010.10.02 09:14:31