Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BB boldogbuldog

0 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Ha valakit érdekel, hogy mi is az a ketózis, és szétnéz a neten, nem fog két forrást találni, ami ugyanazt állítaná. Vannak pártolói és ellenzői, de még ezek a táborok is végtelen számú altáborra szakadnak, attól függően, hogy ki hogyan és mennyire érti félre a folyamat…..
Úgy érzem hiába próbálom magyarázni a bizonyítványt ketózist, valahogy "nem megy át". Talán túl tudományosan fogalmazok, talán csak túl szövevényesen. Úgy érzem most sikerült végre előállni egy elegánsan egyszerű magyarázattal... A vércukorszint fontosabb tényező, mint…..
Paleo konyha Paleo sajtos pogi 2010.09.14 22:30:00
Tegnap délután nagyon megkívántam a pogit, így nekiálltam, s elkészült egy isteni finom sajtos pogi. Sajtként természetesen az engedélyezet parmezán került bele. Íme a tuti recept: Bevásárlólista: - kókuszliszt - 3 tojás - 10 dkg parmezánsajt - késhegyni szódabikarbóna…..
BB boldogbuldog 2011.03.01 08:47:16
@BB boldogbuldog: azaz Parmezános Paleolit Pogácsa

Hozzávalók:

* 3 tojás
* Késhegynyi szódabikarbóna
* Kókuszliszt
* 10 dkg parmezán sajt
* Pici só

Elkészítés:

* Az egész tojásokat keverd össze valamennyi hozzávalóval. A kókuszliszt mennyisége annyi legyen, hogy “ruganyos”-nak érezd a tésztát a kezedben.
* Szaggass a létező legkisebb pogácsa-szaggatóval (átmérője 2 cm) pogikat, és rakd le sütőlapra.
* Előmelegített sütőben süsd aranybarnára. Kb. 20 perc alatt, vagy előbb is kész!

FIGYELJ, HOGY NEHOGY ODA ÉGJEN!