Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Senki1988

36 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Life in Cranfield Lezárás 2013.11.16 23:12:27
Nos... már megint nagy kapkodásba kerültem, így nagyon, de nagyon gyorsan, több, mint 2 év után sikeresen eljutottam erre a pontra, ahol a befejezettséget támogatva megírom ezen sorokat. Legutóbbi bejegyzésem valahol azon a ponton ért véget, hogy épp befejezni készülök az…..
Hát ismét jelet adok a felől, hogy a magyar élet a tengerentúlon mégsem halt ki. Bár eme tény bizarr megnyilvánulása igen csak sok kétséget vet fel mindenkiben, aki olvassa (na jó, talán ez a szám akár pozitív magasságokba is törhet), így megosztom az elmúlt 4 hónap rendkívül…..
Life in Cranfield A végjáték 2011.04.16 00:38:00
Sok idő telt el az előző bejegyzésem óta, ennek az volt az oka, hogy az elmúlt 1 hónap eseményei olyan hihetetlenül és váratlanul meglepőek voltak, melyekre csak egyetlen szót tudok mondani, hogy kifejezzem az érzést: unalmas. Beadandók, vizsgák... ilyesmikkel telt az idő, suliba…..
Hát ismét itt, az elmúlt 1 hónap nekem viszonylag gyorsan eltelt, és Einstein óta tudjuk, hogy ez 2 dolgot jelenthet: fénysebességhez közel az idő lelassul vagy annyi dolgom volt, hogy nem volt időm unatkozni se. Gondolom senkit nem fog meglepni, hogy feltaláltam egy olyan űrhajót, ami…..
Life in Cranfield A tél 2011.02.11 13:50:00
Ismét sok idő telt el az előző bejegyzésem óta, feltételezhetően azért, mert nem volt több fals riasztás és a mindennapok is unalmasan teltek. Nem tudom éreztetek-e már olyat, hogy felesleges suliba járnotok... nem az általános iskolás hisztire gondolok, hanem arra, amikor az ember…..
Halad az idő, szép lassan történnek a dolgok, szóval most egy kis összefoglaló, hogy mi volt itt az utóbbi időben. Szerdán megrázó, és ugyanakkor gyanakvással, kételyekkel, pozitív és negatív gondolatokat egyaránt előhívó dolog történt. A történelemben már sok minden…..
Life in Cranfield 2011 2011.01.11 23:23:00
Hát eljött a 2011. esztendő is, reméljük jobb lesz, mint a 2010-es :P. Szóval ezúton is BÚÉK mindenkinek, aki olvassa ezt. Sokan gondolhatják, hogy azért nem írtam eddig, mert lusta voltam, mások azt hihetik, hogy nagyon sok volt a dolgom, megint mások pedig arra foghatják, hogy nem…..
Elérkezett a hazaindulás időpontja, de előtte persze logisztikai feladatok és NP teljes problémák sokaságába botlottam... be kellett pakolni egy bőröndbe és Mr L az utolsó pillanatban döntötte el, hogy ő az újonnan vett gitárjának nyakát is velem akarja elhozatni, mert a…..
Végre nálam is beköszöntött a karácsonyi előszél... letudtam az utolsó vizsgám... elvileg ez volt a legrémesebb az itteni tanulmányaim során.... kegyetlen matek... szerintem átmegyek... legalábbis nagyon kéne, mert itt nincs javítás vagy ismétlés :D... Az idő esős, de nem…..
A holnap reggeli horribilis vizsga után az örömtől (vagy bánattól ?) elszállva egészen ~1500km-t teszek meg a levegőben, melynek eredményeként elvileg Budapesten kéne landolnom december 16-án vagy 17-én :)... erre mondjuk mi külföldi matematikusok, hogy "ill-conditioned…..
Igen! itt van, eljött, megérkezett, bekövetkezett, megtörtént... két és fél hónap várakozás, megannyi csalódás.... de a kitartás és a hit megérte a befektetett energiát! Kedves Olvasó! (Hallgató, Néző, Tapogató, Ízlelő, Szagló) könnyes szemmel, összeszorult torokkal…..
Senki1988 2010.12.11 12:00:57
@xtry: gondolkoztam rajta, de az elején nem éreztem magam jól, az utolsó fél órára meg gondoltam felesleges kimenni...
Life in Cranfield Tűzriadó teszt 2010.12.07 16:02:00
Elérkezett a mai nap is... természetesen a régi dolgok nem tűnnek el, így a tűzriadó hiányától sem kellett szenvednem. Hosszas gyötrelmes várakozást követően végre valahára megint meghallgattam azt a fülbemászó dallamot, ami fülbemászás után tör-zúz, gyilkol, harap, csattog…..
Senki1988 2010.12.07 18:02:03
@v_: szerencsére nem...
Hát a lustaságom megmaradt, de lassan írni kell, mert el leszek maradva... még a végén valami történik és egyből kétszer annyit kellene írnom... szóval gyorsan letudom és élvezhetem a semmittevést :) Ugyanis történt egyszer.... (egészen pontosan vasárnap) hogy egy kellemes,…..
Hát igen... az élet zajlik, mindenki elvan... (khm... vagy valami olyasmi...) Pár hete hallottam a statisztikát, hogy ezen az egyetemen a legnagyobb az öngyilkossági arány... gondoltam magamban, hogy biztos azért, mert kinn vagyunk a nagy semmi közepén, elzárva mindentől és aki…..
Nos... hogy valami jó vagy rossz, azt a kontraszt határozza meg... jelen esetben az alábbi pillanatokat kell feleleveníteni, melyek nem rendelkeznek különös jelentőséggel, csak vannak... amikor nem történik semmi.... namost... ha ez a dolog megvan akkor képzeljünk el mondjuk... hmmm...…..
Life in Cranfield Újabb hét után 2010.11.19 19:46:19
Hát ismét itt vagyok... na jó nem ismét, hanem még mindig... a szokásos rendíthetetlen semmittevés továbbra is kitart, holnapra a terv befejezni azt a vacak assignmentet, mi kibővített határidővel ismét prioritását vesztette... de legalább túl kell lennem rajta, mert hétfőn új…..
Nos... azért írok újabban ilyen "gyakran", mert az LHC tesztelésekor keletkező parányi fekete lyukak gravitációja elhúz a blog írástól, szóval nem akarok kifogásokat keríteni a - ténylegesen nem is létező - lustaságomra, ez a valódi ok :). Eme betegesen őszinte…..
Réges-régen, egy messzi-messzi galaxisban (=tegnapelőtt itt Angliában) este, szokásomnak megfelelően bezártam az ablakom, ami egy eddig ismeretlen hanghatás kíséretében funkcionalitásának megfelelően be is záródott. Mivel mérnök vagyok és roppant érdeklődő, kíváncsiságom…..
Senki1988 2010.11.03 11:07:00
Life in Cranfield Oxford 2010.10.23 23:55:00
A szombat is álmosan indult, aztán meglepő módon, minden várakozást felülmúlva hirtelen egyszer csak álmosan folytatódott... felocsúdva a csodálkozásból elindultunk az Oxford végállomással rendelkező buszokhoz, melyek egy óra utazás és fél óra dugóban ücsörgést követően…..
Senki1988 2010.10.26 14:45:37
Reggel álmosan felkeltem (ez gondolom nem meglepő... hogy lehetne kialudva felkelni?:D)... megtéve a reggeli bemelegítő gyakorlatokat leültem a gép elé informálódni (most vannak a CSA választások, és levélzápor van, szóval ipari mennyiségű levéláradatot kell alaposan átnézni,…..
Az utóbbi pár nap események nélkül telt, mivel nincs tanítás, így eléggé unalmas minden, de majd jövőhéttől beindul a történet... Mivel szombaton Oxfordba megyünk, így tegnap úgy döntöttünk, hogy kipróbáljuk azon nyugat-európai szolgáltatások egyikét, amit otthon nem…..
és hát ahogy ígértem: Új nap, új kihívások, új remények, új élmények, új ismerősök és új tűzriadó! Reggel bementünk a városba, vettem magamnak egy pár cipőt, mert a régi mondhatni lassan funkcionálását veszti, és kicsit betáraztunk élelemügyi fronton, különös…..
Tegnap reggelre halasztottuk a bevásárlást, így reggel a 11:30-as buszt vettük célba, hogy be tudjunk menni a városba... azonban sajnos nem úgy alakultak a dolgok, ahogy szerettük volna, ugyanis most nem emeletes, hanem egyszintes busz jött, igen, ez az a pont, amikor mindenkinek leesik az…..
Life in Cranfield Cambridge 2010.10.16 19:25:00
Hát eljött az az ominózus pillanat is, amikor kicsit messzebbre merészkedek a campus-tól... a befizetett túra Cambridge-be visz... remélem :)... Reggel kibattyogtunk a "The Green"-en keresztül a buszhoz.. (azért the green, mert egy nagy (=nagyon nagy!) zöld placc van a campus…..
Ugyan a szerdai nap sem telt el tűzriadó nélkül, de kivételesen most az egyik tanteremben volt és valószínűleg csak teszt jelleggel, mert csak pár másodpercig tartott (vagy csak pár másodperc alatt süketültünk meg :)) Tegnap viszont az elmaradó órák miatt (igen, megint olyan…..