Regisztráció Blogot indítok
Adatok
rettenetes

29 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
-nix beküldése következik:Belefutottam ma a blogodba és két dolog jutott eszembe:- Kedvesemmel megtekitettük a minap az egyébként kiváló Zöld hentesek c. filmet, ami alá az egyik legtrehányabbul elkészített feliratot rakta a forgalmazó. Számos helyesírási hiba és félreütés…..
rettenetes 2008.11.14 08:31:06
A címért elnézést kérek, de én legalább nem gondolom komolyan, nem úgy, mint ők :) Mára tejszínes, gombás, kukoricás, csirkés pennét kértem, desszertnek pedig joghurtos, málnás kockát. Így utólag visszanézve kicsit sok tésztás kaját rendeltem a hétre, de majd még…..
rettenetes 2008.04.22 14:25:47
Marco Polo bizonyára szintén nyersen ette a pulykát, bár akkor nem élt volna hetven évig, szóval nem hiszem. Tessék csak megnézni a mellékelt fotót, semmi photoshop, semmi manipuláció, ez így a pulykamell, amit nekem ebédre szántak 615 forintért. Természetesen fotózás után a…..
A tegnapi förtelem után gurítottak egy hihetetlenül eltalált feketeszeder levest: finom krémesen tejszínes, tele finomabbnál finomabb szedrekkel, jó sokkal. Ettől egyszerűen oda voltam meg vissza. 305 forintos ára ne tévesszen meg senkit, ez egy dobozos műremek. Az InterFood úgy…..
Először is: a csirkemell nem tekercs volt, ez még nem is lett volna baj. Az már inkább, hogy nem volt jó szaga már melegítés előtt sem, utána meg főleg nem. A belseje még rózsaszín volt, dobtam a kukába. De most komolyan, olyan rohadt bonyolult megsütni egy csirkemellet? Nem…..
A párizsi bunda tocsog az olajban sajnos, nem nagyon volt leitatva/lecsöpögtetve. A húst nagyon elsózták, de egyébként állagra és minőségre rendben volt. A petrezselymes krumpli remek, és mintha nem szárított zöldet használtak volna, hanem rendeset, ami szintén jó pont, de az…..
A zöldborsófőzeléket mintha anyám csinálta volna, (azaz finom) és a borsó is rendben van. A virsli az virsli, meg van sütve. Egyszerű, finom és laktató fogás ez, nem is tépem a számat tovább: 6/7 simán. A diós palacsinta ki sem látszik a csokiöntetből, hurrá. Sajnos a diós…..
Az őszibarack leves nem a legjobb, de nem is rosszabb a megszokott kajakiszállítós átlagnál (cukros lötyi mindenütt). Barack viszont volt benne jócskán és teljesen rendben is volt, nem volt szöttyedt. Sokat nem tudok róla regélni, 5/7-et megérdemel. 280 Ft volt. A rántott kacsamáj…..
A levesben mócsingos húst keresve sem találtam, kellően krémes és finom volt. Zöldségeket is kaptam bele jócskán, a tárkony mennyisége rendben volt. Egyetlen zavaró dolog a hús íze: alapból sem egy csúcs minőségű pulyka lehetett, ráadásul mintha teljesen külön főzték volna…..
Ezt az ételt volt szerencsém kipróbálni két másik szállítónál is: Anyucikánál és a FoodExpressznél. Egyértelműen az utóbbi bizonyult a leggyengébbnek. Az InterFood verziója finom: a csirkemell oké, a paradicsom friss és szép, sajtot kapunk rá jócskán. A rizs is rendben volt.…..
Az InterFoodnak megint sikerült javítani a hét elején megtépázott renomén: a sajttal, sonkával töltött rántott pulykamell teljesen oké volt (nem volt sem kiszárítva, sem 2 mm vékonyra préselve, mint az eddigi húsaik, azoknál miért nem lehet így?). Sajt volt benne jócskán, sonka…..
Tegnapi imáim meghallgattattak: A zellerkrémleves egyszerűen remek, a kenyérkockák külön csomagova érkeznek, amiért szintén piros pont jár. Ennek mondjuk szerintem egyértelműnek kellene lennie, de volt már rá példa más szállítónál, hogy a kajával összeszottyasztva kaptam...…..
Mivel még eddig egyáltalán nem hallottam az InterFoodról, ezért prekoncepcióktól mentesen vágtam bele eheti tesztelésembe. A futár leányzó kedves volt és korán kihozta a kajámat. A doboz könnyen nyitható (úgy látszik, hogy a FoodExpressen és a TotalFoodon kívül ez mindenkinek…..
Holnaptól Interfoodot fogok tesztelni, ha minden jól megy. Jelenleg a regisztrációt követő fázisban vagyok, ugyanis meglepő módon az adataim megadása után nem aktiváló levelet kaptam, hanem azt, hogy "Hamarosan elküldjük Önnek az azonosítószámát", amit azóta is…..
Sokat nem tudok erről mondani, a hús oké volt (fűszeresnek mondjuk nem mondanám, natúrnak inkább), a zöldségköret remek "roppanós" (nem az a szétfőtt vacak). Ez volt a pro, jöjjön a kontra:a zöldbab dominált mennyiségben, kicsit több brokkolit és karfiolt is el tudtam…..
Dobozosgourmand kollega nyaral, én pedig házikoszton vagyok átmenetileg, ezért nem frissülünk, de hamarosan folytatjuk...
Mozzarellás, gombás csirkemell, snidlinges tört burgonya 595 forintért, mondja az étlap. Arról nem szólnak, hogy megszórják egy valag pirospaprikával és őrölt köménnyel. De most komolyan: mozzarella + pirospaprika + kömény? Ez hogy jön össze? Ez nekem túl magyarosra sikerült…..
Ma valahogy nem volt kedvem klasszikus értelemben vett egytálételt fogyasztani, ezért rendeltem egy dijoni bucit az Il Trenóból (Fehérvári út, 1290 Ft).Mi is ez tulajdonképpen? Valahová a hamburger és a gyros közé tudnám tenni, kenyértésztából cipót sütnek, félbevágják,…..
Ennél a kajánál legalább van viszonyítási alapom, hiszen a FoodExpressznél ez visszatérő étel az étlapon. Azt kell mondjam, hogy az Anyucikánál sokkal, de sokkal jobban készítik: a csirkemellre paradicsomot és reszelt sajtot tesznek, kisütik és rizzsel tálalják, ilyen egyszerű.…..
Dobozos Gourmand Vadasan 2007.09.05 13:30:00
Mai áldozataink: vadas marha tésztával (555 Ft) és hideg citromos almaleves (275 Ft). Az ételek elkészítése "vadasan" sok lehetőséget rejt, rengeteg értelmezés kering a köztudatban. A legelterjedtebb a hús zöldségekkel (hagyma, répa, fehérrépa vagy gyökér, ki hogy…..
A zöldborsó meghökkentően jól néz ki, nem a legótvarabb mirelit akármit pakolták a kajámba:friss, zöld kinézete van (persze mirelit, csak minőségi). Sajnos az étel többi része elég sivár, maga a rizibizi sótlan, teljesen fűszermentes, olyan semmilyen íze van (vagy nincs vagy…..
Elindítottuk nagy Anyucika tesztünket is, elsőként a címben szereplő ételt próbáltam be. A futár kedves és közvetlen, a doboz könnyedén nyílik (nem mintha összefüggene a kettő :). A tészta és a többi cucc szeparált rekeszekben, ahogy kell.Melegítés után a hús finom illatos,…..
Amikor elfelejtem a heti rendelést feladni, akkor olyan kaját hozatok, amiről majdnem biztosan tudom, hogy nem fogják elrontani. Van jópár ilyen "vészkajám", ezek egyike a mediterrán pulyka hasábburgonyával a Főzelék Falvától (a rendelést a NetPincéren keresztül adhatjuk…..