Regisztráció Blogot indítok
Adatok
ziziman

0 bejegyzést írt és 73 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy keddi napon tortent, hogy Lilyborso reggel 7kor felkelt, majd anya bement hozza es ektelen apazasba kezdett, mire apa is kapta magat es berohant az o kis borsojahoz:) Feloltozott, majd megitta a tejecskejet, reggelizett, aztan elbucsuzott anyatol(mert anya BKV-vel indult a bolcsibe) es apaval…..
Ez a honap nagyon gyorsan eltelt, lehet azert mert nyar van. Nem tudom...pedig meg nyaralni sem voltunk, mar folyton erre gondolok es a Keresztanyam is lassan erkezik. Balazs matol szabin van 2 hetig vegre. Lily naprol napra fejlodik es mostmar mindent ert, tenyleg MINDENT, csak van hogy nem akar…..
Mar penteken lazban egtem, a borondot mar elkezdtem pakolgatni, hogy nehogy otthon hagyjak vmit, pl. Balazs poloit. :D (azert a fogkremet sikerult itthon hagyni) Mindent kimostam, kivasaltam es segitsegem is volt mert Balazs volt evfolyamtarsa jott latogatoba 14re es itt volt egeszen furdetesig,…..
Our life in California Védőnő 2013.07.02 15:32:58
...mert hogy mar vedononk is van. Fura erzes. Kicsit szkeptikus is voltam hogy most meg aztan minek?! De jol van legyen, gondoltam ugy se fog jonni hetente. Azt ugye irtam hogy igy elsore nem volt szimpi de gondoltam ne iteljek elsore, jojjon el hozzank aztan meglatjuk. Jott ism kedden...14re volt…..
Our life in California Ügyeleten 2013.06.28 10:56:02
...szerda este ahogy kijottem Lilytol, kivert a viz es reszkettem, lefekudtem a kanapen hogy picit pihenek es el is aludtam. Balazs szolt hogy inkabb menjek be a haloszobaba megis csak kenyelmesebb. Lazas lettem, izzadtam es faztam egyszerre, masnap egyaltalan nem voltam jol. Ment a hasam es deltol…..
...es nekem nagyon hianyzik... DE LILY MAR JOBBAN, sot penteken mondta a doki hogy GYOGYULTAK vagyunk, illetve Lily. Kiutesei lettek a magas laztol, melegre jobban elojonnek, mkor lezuhanyoztatom picit halvanyulnak, de foleg a hata. Napjaban 3szor furdik picit. Az orra viszont meg mindig folyik,…..
Our life in California Ki mit tud? 2013.06.16 15:14:07
Vagyis, mi mit tudunk...illetve nem is Lily mit tud. :) A setalassal egyre tobbet probalkozol, bar leginkabb cipoben megy a "hosszabb" tavu setalas egyedul. Anyaval barmeddig elsetalsz:) De semmi nincs eroltetve. Probalkozol igy is eleget, csak tul gyors akarsz lenni es hat ugye nem nezel a labad…..
Mar csutotokon nagy izgalomban voltam hogy hat holnap lesz 1 eves a kis Lilyborso, ugyhogy gondoltam felprobalom ra A ruhajat es JO VOLT. Aggodtam, mert 18 honaposnak valo, de Lilyre pont jo. Keresztanyukam kulde neki. Mikor raadtam mar konnyeztem hogy milyen edes egy kicsi mano:) Pentek reggel meg…..
EL SEM HISZEM...tenyleg nem gondoltam hogy leszel egyszer 1 eves is Kicsimanom, en kis Lilyborsom. Most mikor irok alszol...es azt varom hogy felebredj:) Nem, nem mondom, hogy ez az 1 ev elrepult, mert nagyon is emlekszem minden napra:) a szuletesedre is...hogy apa lathatott Teged eloszor, hogy o…..
Doritol kaptam egy dijat, kerdezos dijat, amit tovabb is kene adnom, de remelem senki sem sertodik meg ha nem adom tovabb...valaszolni viszont szeretnek Dorinak, Nektek, Lilynek:) "Gyermekként álmodtam - avagy mire vágytál a leginkább kisgyermekként?" Ami hirtelen eszembe jutott az nem…..
...avagy a Török csalad utazik ...avagy Lily elso "kirandulasa" ...avagy Balazs anyukaja 50 eves lett Hmmm...hol is kezdjem, mert az eleje nem ott kezdodik, hogy elindultunk szombaton, hanem meg ott hogy penteken este elmentem Judittal borozgatni a DiVino-ba. Meg nem jartam ott ez elott. Kicsit…..
Annyit irnek elozmenynek hogy Tita nem reg koltozott ki Ausztraliaba a ferjevel, aki FIFO munkas (Fly-in Fly-out) azt jelenti, hogy az alkalmazottakat nem költöztetik a cégek az adott helyszínre, hanem csak a munkavégzés idejére reptetik oda. Persze ez így sokkal költséghatékonyabb,…..
Our life in California Anyák napja 2013.05.05 21:02:33
Igen, most mar en is izig verig anya vagyok. :) Tavaly ilyenkor Lily meg a pocakomban ficankolt es alig vartom hogy megismerjem, ma pedig reggel elmentek apaval reggeli utan, en addig hajat mostam, teregettem, pakoltam, majd csongettek es ott ult Lily apa karjan egy pont rameretezett sargarozsaval,…..
Minden elismeresem az ejszakazo anyukake es ezt most a legkomolyabban mondom!!! Kedd...szuper napunk volt, Lily mindketszer nagyokat aludt aztan jatszoter es apa hivott mar fel 5kor hogy elindult, ugyan nem haza hanem biciklit venni de hogy jon a jatszoterre es mostmar mindig hamarabb fog hazaerni,…..
Igazan nagy lany vagy mar...bontogatod a kicsi szarnyaidat, ami annyit tesz hogy hisztizel, ha vmi nem ugy tortenik ahogy te azt elkepzeled...lassan mar nem igen vannak korlataid. Maszva mar mindenhova eljutsz:) Ha fogjuk a kezed akkor szepen mesz. Kapaszkodas nelkul is allsz mar, ugyhogy szerintem…..
Suru hetvegem van annyi szent. Pentek estere csajos estet beszeltunk meg 2 baratnommel, ugyhogy a 400-ba mentunk. En letettem Lilyt, oltoztem, pici smink es indultam is. Balazst kertem hogy siessen haza, mert meg Lily furdese elott szeretnek en is zuhanyozni es felkeszre kesziteni magam, ugyhogy…..
Kezdjuk az elejen...tegnap este a Prezi 5. szuletesnapja volt es mi is hivatalosak voltunk. Balazs mar haza sem jott, 19kor kezdodott igazabol a "buli". Sokaig vacakoltam hogy menjek e vagy sem, de vegul beadtam a derekamat. Anyu jott a jatszoterre aztan meg otthon volt egy kis jatek es furdes es…..
Our life in California Első cipő 2013.04.10 15:26:01
Kocsi cipot mar regota adok Lily labara, amit rendre le is szed magarol, hol csak a cipot hol a zoknit is. Elerkezett azonban az ido, hogy legyen igazi nagylany cipoje:) Picit en huztam volna az idot, mert most olyan se se az ido...szoval hogy vegyek zart cipot vagy szandalt?! Nos vegul a cipo…..
Our life in California Szorongunk 2013.04.09 11:58:59
Nah, ugye a nagykonyben az vagyon irva hogy kb. 8-10 honapos korig tart egy babanal a szeparacios szorongas. Nalunk e csuszott ugy 2 honapot. Ha nem vagyok otthon nincs semmi gond jol elvan, de ha otthon vagyok akkor csak en...es ha eltunok a latoszogebol akkor teljesen kiborul. Ma reggel szepen…..
Az alvas nalam igen sarkalatos pont es nem ismerek se istent se embert ha arrol van szo, hogy Lily nyugodtan aludjon. Ez annyit tesz hogy akkor szeretem letenni mikor almos lesz es nem utana fel oraval vagy elotte 10 perccel es szeretem ha itthon a sajat kisagyaban alszik, hogy odamegyunk az…..
Our life in California Szeretlek 2013.03.19 10:47:55
Azt hiszem nem mondogatom Neked eleget, de remelem erzed minden olelesemben, minden erintesemben, minden mosolyomban, hogy Te vagy a legfontosabb a vilagon nekem es az apukad. Miota van babysitterunk bar meg mindig "csak" 2 alkalomnal jarunk hogy vigyazott rad, de most a masodik alkalommal mar…..
ziziman 2013.03.19 15:15:14