Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fülig

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Meglehetősen sokszor hallottuk már mindannyian ezt a mondatot mindenféle helyzetben, és szövegkörnyezetben. Nyilvánvaló tény: Ez egy játék. Viszont az is tény, hogy minden játék értelmetlenné válik abban a pillanatban, amikor nem tulajdonítanak a résztvevők…..
fülig 2010.11.25 10:40:36
@LucB: Persze értem amit ilyen szép virág nyelven írtál, ...de: sztem vannak bizonyos erkölcsi kérdések is itt(lehet ezzel nem sokan vannak így, de nem baj ettől szép ez a játék is). Nem az a baj h leölnek sokszor előfordul 71 es iraton hogy össze jönnek mind a két oldalt sokan (igaz nálunk vhogy mindig kevesebben de ez van,így is élvezetes)és sztem jó kis csaták vannak általában a 2. port körül. DE én nem tartom sokra azt az embert aki hobbit űz abból h a másikat leölheti miközben ö fejlődni szeretne (és nem Ő zaklatja esetleg Őt). Te erre azt mondod h ez a játék lényege, persze de mintha fentebb azt olvastam volna h pl. potizás során se öljük egymást... Miért is hiszen abbol az elvből kiindulva amit nekem irtál, akkor gyorsabban fejlődik és gyorsabban fog téged jó eséllyel kinyírni. De a potizásnál is van sok sztori..pl:. Megyek Csodáló erdejébe látom Fizikus ott potizik , nem bántom pedig volt rajta vagy 8 mob, mentem inkább Kősirba, 10 perc múlva Fizikussal az élen (és még egy ijász) jönnek és leölnek... Hogy miért? Gondolom amit te írtál nem jó ha én is fejlődök nem csak ö(k). Semmi baj én továbbra is hagyom a kisebb valokat fejlődni ha úgy jön ki a lépés, hogy tudjunk egymással jókat harcolni akár a titkoson vagy később máshol, és ne a mobok között acsarkodva kelljen egymást öldökölni és direkt azt nézni h kinek tudok a 80 as karimmal borsot törni az ora alá...
fülig 2010.11.25 11:32:58
@LucB: Tényleg nem értjük egymást, de nem feltétlen az volt a célom h Te megértsd hanem hogy a többiek (is)...Amúgy még nem vagyok 80 an (77) de én is pontosan tudom mi volt korábban 71 en nem kell megkérdeznem a többieket most is az van védik a 80 asok a "kisebbeket" h ne hogy leöljem öket(!?). És igen kialakul csata sok dolgból de az nem baj, csak vhogy vannak dolgok amikre azt mondja az ember h nem veszi be a gyomra(illetve nem tagadom idegesítő bizonyos esetekben sok gyerek játék stílusa...), ezért írtam azt amit. De más másképp látja ezt illetve megideologizálja azt h Ő azért öli le a TP potis embert mert az majd fog menni fát szedni, vagy bogyót gyűjteni stb... Lelke rajta valszeg az ő érték rendje szerint neki is igaza van. Nem bántani akartam senkit meg ütköztetni a véleményem csak felszólaltam 1 dolog miatt ami zavart kicsit. És nem akartam táblázni titkoson hogy ... (sok érdekes táblát láttam már), mert szerintem ez kultúráltabb. Persze lehet rosszul éreztem és igazából minden rendben van a játékosokkal csak én vagyok érzékenyebb a kelleténél...
Üdv! Valorian, Derion itt vitassuk meg azokat a dolgokat mit a hivatalos fórumon nem tudunk mert egyből zárják. jöhetnek ide furcsa képek, videók. Beszéljünk a legutolsó csatáról kastélyról.Beszéljünk a furcsa bugokról, beszéljünk azokról akik nem tudnak tisztességesen…..
fülig 2010.10.28 08:04:38
@Szoto: Haat igen vannak ilyenek nálam is van pár val aki senkit és semmit nem tisztel, de ez az m3nyus kiemelkedik a többiek között(persze ßart sem marad le sokkal.)...csak azt nem értem hogy amikor potival van az ember mobokkal körül véve titkoson miért kell oda lopozni és kinyírni a másikat...pláne később amikor már csak 15 perc lett volna az italból.. remélem el is élvezett közben...Gratulálok neki hozzá meg a céhének is hogy ilyen tagjai vannak..
Készítettem fényképet minden titkos map-ról, megjelölve rajtuk a Gomba megjelenési helyét. Fontos Tudni, hogy a megölésétől számított 12 óra mulva jelenik meg másodpercre pontosan, de a lehetséges 3 hely bármelyikén megjelenhet, nem csak ott ahol utoljára megölték.  A…..
fülig 2010.10.25 09:30:30
Sziasztok!
Csak viszonzásért az itt fellelhető infokért írom ide mert látom, h ez lehet még másoknak újdonság erejével hathat.
Ezen a honlapon
www.gatesofandaron.hu/ a 'lexikonra' kattintva bal oldalon a 'szörnyek'-re katt. Ott pedig kiválasztva h melyik pályán keresed a gombát, amikor bejön az 'áttekintés a szörnyekről' na annal az oldalnal kell fennt a 'Menüsor' - 'Szerkesztés' fülnél beirni a keresés ezen az oldalon h gomba. Kidob egy pár gombát és közte lesz az is ami kellhet... (persze csak ha nem hibá az oldal mert a patch óta nem minden jelenik meg). Remélem tudtam vmit segíteni.
69-es Küldetések   Bernoa keresése: El kell menni Marlone Meridia királylányhoz ott lehet fel venni a küldit. Beszélj Bernoá-val, az elfek öregjével, aki az újjáépített elf faluban van. ( Keterből port visz oda) Az Átkelő portáltól balra felfelé indulj el spirál alakban…..