Regisztráció Blogot indítok
Adatok
S. Zoltán

30 bejegyzést írt és 3 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A CYLEX már 12 éve üzemeltet online cégtudakozókat a világ minden táján. Tavaly év végén indult Új-Zélandon, Írországban és Norvégiában oldalunk. Az idei év első új CYLEX-tudakozóját Chilében indítottuk.Az elmúlt években számtalan kultúrában, különböző…..
lenI Azért ennyire nem egyszerű! 2012.01.19 14:57:00
Ha eljutottál erre az oldalra, az azt jelenti, hogy egy lépéssel közelebb kerültél ahhoz, hogy jelentkezz hozzánk. Ennek az oldalnak az URL-jét ki kell egészítened négy karakterrel, melyet az inda.blog.hu-n kell megtalálnod - ahonnan idejutottál. Ne feledd, a stílus is fontos, és…..
Cylex Tudakozó Boldog ünnepeket! 2011.12.23 18:53:38
Nagyon boldog karácsonyi ünnepeket és ezzel együtt sikeres, bőséges új esztendőt kíván minden látogatójának és partnerének a CYLEX Tudakozó. Mi jövőre is mindent megteszünk azért, hogy a piacvezető magyarországi cégtudakozóként véleményíró felhasználóink…..
Az év vége előtt ismét megszaporodták a cégek ellen irányuló internetes csalási kísérletek. Arra kérjük Önöket, ne fogadjanak be ismeretlen helyről érkező számlákat és ne fizessenek olyan szolgáltatásokért, amelyeket nem rendeltek meg!Ahogyan azt egy hónapja közleményben…..
A CYLEX németországi oldala a karácsony közeledtével fontosnak érzi a társadalmi szerepvállalást is. Pontosan tudjuk, hogy vannak olyan gyermekek, akiknek ez a nagyon fontos ünnep nem lehet olyan boldog, amennyire szeretnénk. Úgy döntöttünk, hogy kabalánk, Alex segítségével…..
Cylex Tudakozó Szavazzon ránk! 2011.11.22 15:57:44
A CYLEX Tudakozó is indult az Év Honlapja 2011 versenyen. Ha elégedett ingyenes cégtudakozónkkal mint cégvezető vagy független véleményportálunkkal mint vásárló, kérjük, szavazzon ránk!Kattintson ide, majd a megjelenő oldal alján írja be az ellenőrző kódot, és kattintson…..
Legutóbb márciusban jelentkeztünk a hazai cégkatalógusok összehasonlításával, de az elmúlt időszakban sok változás történt. A Google a keresőminőség növelése miatt bevezetett Panda fantázianevű frissítései után kissé átrendeződött a hazai cégtudakozó-piac.…..
Hónapokkal ezelőtt vezettük be oldalainkon a különleges ajánlatok adásának lehetőségét: a vállalkozások kedvezménykuponokat kínálhatnak a CYLEX Tudakozóról érkező vásárlóiknak, ezért cserébe pedig mi előrébb soroljuk őket a találati oldalainkon. A különleges…..
A CYLEX Tudakozó csapata felhívja rá a cégvezetők figyelmét, hogy nevünkkel visszaélve csalók jogtalan előnyhöz akarnak jutni. Több vállalkozást kerestek meg azzal a valótlan állítással, hogy weboldalunkon megtalálható adatlapjukért éves díjat kell fizetni.A…..
A CYLEX Tudakozón aktív vállalkozások eddig is lehetőséget kaptak a hangsúlyosabb megjelenésre: a CYLEX Silver Díjjal vagy a különleges ajánlatokkal eddig is kiemelt helyre lehetett kerülni. Most egy új, meghívásos lehetőséggel bővült szolgáltatási körünk, melynek…..
Régen jelentkeztünk, de ez nem azt jelenti, hogy tétlenkedtünk volna. Az elmúlt hónapokban egy remekül sikerült csapatépítés, valamint egy nagy, komoly project szervezése volt terítéken. Miközben a háttérben dolgozunk, hogy szolgáltatásaink minél jobbak legyenek és minél…..
Most pedig egy kicsit nagyon mas. Thomas Crampton blogjanak is rendszeres olvasoja vagyok - hiszen duplan szakmamba vag: Azsiarol es a reklamszakmarol blogol. Ott talaltam egy erdekes sorozatot, ahol a vietnami, japan es kinai piac kozossegi media szereploket mutatnak be egy-egy egyszeru…..
S. Zoltán 2011.07.23 07:38:27
Mivel hazánkat is elérte a kuponos vásárlás, tőlünk is egyre többen kérdezik, hogyan tudják igénybe venni jelenleg is több száz érvényes kedvezményünket. Fontosnak tartjuk, hogy látogatóinknak valódi, jelentős kedvezményeket kínáló cégek kerüljenek előrébb találati…..
Nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy időről időre szélesítsük a vállalkozásoknak kínált ingyenes szolgáltatásaink körét. Most három olyan új funkció jelent meg oldalunkon, mely várakozásaink szerint növelheti a cégek eredményességét. Szolgáltatási helyek Adja meg…..
A Cylex Tudakozón részint a feliratkozott cégek kérésre fejlesztettük ki a látogatóink között nagy népszerűségnek örvendő kedvezményadási lehetőséget. Azon cégek, amelyek a Cylex Tudakozóra hivatkozó vásárlóiknak árkedvezményt biztosítanak, ezt a profiloldaluk egy…..
Magyarországon is jelentek meg szolgáltatók, melyek vállalják, hogy egy éves díjért cserébe cégét megjelentetik a navigációs készülékekben. Képzelje el, hogy valaki előveszi okostelefonját, mert megéhezett, a környéken pedig több pizzéria is van, ám csak egyik jelenik meg a…..
A SEO Blog interjút készített Papuscan Imrével, a Cylex Tudakozó technikai igazgatójával. Részletek a beszélgetésből:„Sok országban nem ritka, hogy két cégkatalógus is legyen a 100 leglátogatottabb oldal között, nekünk [magyaroknak] még nem sikerült bekerülni.…..
Cylex Tudakozó Megújultunk 2011.03.23 12:43:00
 Elsőként itt mutatjuk be a már korábban beharangozott és néhány perce online új megjelenésünket. Reméljük, hogy ezt az arculatot vonzónak és könnyen megszerethetőnek tartják majd. Ne feledjék: a világszerte működő CYLEX-csoport magyarországi oldala úttörő ezzel…..
Legutóbb 2010 júliusában hasonlítottuk össze a magyarországi cégtudakozókat. Most majdnem hetven ilyen jellegű weboldalt találtunk, ennek pedig nem örülünk. Nem az a problémánk, ha új konkurens jelenik meg a piacon, hiszen mi hiszünk a verseny erejében, Németországban…..
Szerencsére egyre többen szakítanak azzal a nézettel, hogy egy kisvállalkozásnak fölösleges az interneten megjelennie. A keresőprogramok fejlődésével és a tudatosabb nethasználattal már eljutottunk oda, hogy még egy kisebb városban is sokan weben keresik meg, hogy melyik…..
Bizonyára a többség tisztában van vele, hogy a magyarországi Cylex Tudakozó csak egyike a CYLEX-csoport világszerte ismert és működő cégtudakozó-hálózatának. Jóllehet a hazai csapat szívéhez ez áll a legközelebb, részt veszünk a teljes CYLEX-hálózat munkájában, így…..
A Cylex Tudakozó szolgáltatásait igyekszik a legnépszerűbb közösségi oldalra is kiterjeszteni. Reméljük, felhasználóink hasznosnak fogják találni, hogy immár a Facebookon is kereshetnek cégeket, szolgáltatásokat, véleményeket írhatnak és oszthatnak meg. Nézze meg, próbálja…..
Sokan észrevették már, hogy a múlt héten megjelent egy indikátor a cégek adminisztrációs felületén. Ez egy adatlapállapot-jelző, amely segít a cégtulajdonosoknak, hogy a lehető legtöbbet hozzák ki adatlapjaikból, így előrébb kerülhessenek a mi keresőnkben, ezen keresztül…..
Az utóbbi időben néhányan azzal a panasszal fordultak hozzánk, hogy bár a Cylex Tudakozó cégeknek szánt adminisztrációs felületén beállítják vállalkozásuk székhelyét, hogy az adatlapjukon egy térképen megjelenjen, ám valamiért a térkép hibás. Fontos tudni, hogy oldalunk a…..
Ezt a kérdést feszegeti kiváló alapossággal Jároli József keresőoptimalizációs szakember saját weboldalán. Mivel a hazai cégtudakozók területe nemcsak nagyon elhanyagolt, de sokak számára érzelmi töltöttséggel fűtött területe is a szakmának, nagyon örültünk egy…..