Regisztráció Blogot indítok
Adatok
synth

0 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
ROFL-net Techno Jeep 2010.09.29 06:00:00
Kegyetlen jó! ..
synth 2010.09.30 10:48:36
@Lámasál:
Nálam különösen kicsapja a biztosítékot ez a hozzászólás, mivel én elektronikus zenét készítek. Ezt a kis produkciót, ha nagyon akarod besorolhatod a techno kategóriába, de ezzel az erővel ha rájátszik valaki gitárt, akkor én meg rock kategóriába sorolom.
Egyébként nincs bajom egyik zenei stílussal sem (kivéve niggerzene), de a nemhozzáértésből fakadó értelmetlen hozzászólás már zavar (amit viszont rockerek szeretnek elsütni). Zenét készíteni elektronikusan nem könnyű, még a szar house meg többi zenét sem ami rádióból bömböl. Saját hangokat kikeverni a szintetizátoron, a effekteket belőni, felépíteni az egészet.. külön művészet.
Nem mellesleg a videóban hallható zene biztosan utólag meg van effektezve, EQ-zva, kompresszálva stb., úgyhogy több munka van benne, mint sima ajtócsapkodás.

UI: A virtual dj-nek nem tudom mi köze van az egészhez, az egy keverő program, amivel ha csinálsz egy hosszú órás mixet pl 20 zenéből, akkor egyik zenét átvezeted a másikba, anélkül, hogy bármelyik zenét megállítanád. Azzal zenét csinálni nem lehet.