Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Moroe

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Rémesen vicces, vagy csak komolyan ijesztő az, ami a mai Borsban olvasható a Krokodil nevű, igen szemét drogról, amit ha szed az ember, a beszakadás mellé még egy laza húsrohadást is kap, mintegy mellékesen. A lap online kiadásának cikke azzal a címmel jelent meg, hogy Szörnyű…..
Egyelőre csak ennyit tudunk, illetve van három plakátunk, amiket meg is mutatunk legott. UPDATE: nem tudunk lófaszt sem, ezek rajongói plakátok, basszameg. RaulRealnak kösz a figyelmeztetést, tökre beszoptuk az egészet.  ..
Moroe 2013.12.10 20:24:22
@sixx:
"bezzeg te, te még soha nem hibáztál"
Ezt már lassan minden cikknél elmondod. Elgondolkodtató...
Komolyan, eszem megáll. Már akkor, amikor megjelent a hír, hogy kiírják a Family Guy egyik karakterét a sorozatból (mit az egyiket, a legjobbat), lehetett tudni, hogy ez egy médiahekk, egy olyan fogás, ami pont egy Seth MacFarlane kaliberű csávóra jellemző, kiírja a karaktert, csak…..
   Listánkból öt olyan futballista nevét láthatjátok, akik tényleg sokat tettek a labdarúgásért, emellett nemzetközi elismertségnek örvend. Ne is húzzuk tovább az időt, kezdjünk bele!    5. Oliver Kahn    A lista ötödik helyén egy német kapus,…..
Moroe 2013.12.01 20:25:07
@Pötty1:
Gerrardot biztos sokan tisztelik, hogy "megúszta" mikor ittasan megvert egy dj-t.
A TBBT elköltözött csütörtökre, és a nézők is mentek Sheldonékkal: 14 millió néző, 4,9 18-49-ben (csak a Grace klinika verte), nem lehet panasz a négy kockára meg a macára igazán. A nyitó epizód klasszikus TBBT-panelekkel operált, Wolowitz volt az idétlen, Leonard és Rajesh meg…..