Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Tibuci

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Miklós kitartóan ragaszkodik papíralapú tévéújságjához, pedig a Medialog hetek óta nem szállítja az előfizetett újságot, viszont bármikor kiszámlázza duplán-triplán-akárhányszor: Na nem minthogyha bármi változott volna a Medialog Fiege Zártkörű Részvénytársaság háza…..
Bár GabiLaki nem írt kommentárt ehhez a lefotózott cetlihez, mi megtesszük, mert annyira tetszett a bezárt hely neve, a Kebap Mann Gyros Büfé. Nem is fogjuk feleslegesen ragozni, hogy egy kocsmánál vagy kajáldánál mekkora jelentősége van ennek, inkább ünnepélyesen megkérjük a…..
Mit tehet a kultúrafogyasztó, ha grandiózus díszleteket, élő szobrokat, óriásdrapériát és nagyszabású showműsort ígérnek neki, plusz a leghíresebb filmzeneszerző műveinek nagyzenekari előadását, ehelyett kap kasszacsilingelést meg kütőskalács-szagot, díszlet meg nuku? És…..
Tibuci 2007.08.08 23:39:21
Ott volam. Tetszett. Hagyott némi kívánnivalót maga után a szervezés, az tény. Én is hiányoltam a plakátokat meg a szereplőket. A két rohamosztagos viszont mindent bevállalt, le a kalppal a türelmük előtt !!!
Azért mentem oda, hogy zenét hallgassak. Messze nem a legjobb helyen ültem és én is hoztam széket magamnak és a nejemnek. 26 éve fúvószenekarban játszom, van némi rálátásom a zenére, amit hallottam. John Williams nagy kedvencem, persze, hogy kívülről ismerem a kedvenc filmeim zenéit. Ha volt már valaki szabadtéri zenekari koncerten, akkor tudja, hogy fontos az akusztika. A fúvószenekarnak mindegy, mert szétfújja, de egy szimfónikus nem képes rá, pláne egy iloyen stílusú zenénél. Ennélfogva jöhetett a hangosítás ötlete. Nekem bevallom EZ NEM TETSZETT. Az egész egy használt kazetta minőségén szólt, holott az agyamat el kellett volna dobnom a tiszta hangzás gyönyörétől. Pocsék választás volt a hangfal ! Csak az utolsó hangokban sejlett fel a zenekar ereje és csilingelése ! Az E.T. szenzációsan jó volt, szinte borzongtam, ahogy 4 éves kislányunk kedvenc filmjének zenéjét ugyanolyan részletfinomsággal hallottam vissza ! A zenekar igenis nagyot alakított !!! Aki nem ért hozzá, az töródjön bele. Nem egyszerű ezt iilyen minőségben összehozni ! Otthon még a párjával sincs meg mindig az összhangja az embernek, itt meg vagy 60 embernek kell egymás rezdülését éreznie. A szervezés tényleg nem, de a zenekar szuper volt ! Alapjában véve élveztem. És ittam sört, meg ettem gyrost is. Finom volt. És fényképezkedtem a szereplőkkel. Örülök, hogy összehozták ! Köszönöm !