Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bárváz

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A hetedik évad ötödik epizódjával folytatódott az HBO-n a Trónok harca. Posztunkban spoileresen tárgyaljuk az epizód főbb eseményeit...
Egy népszerű keresztény rádió arra ösztönzi a szülőket, hogy gyerekeiket  arra tanítsák, hogy ők „erkölcstelen bűnösök”..
Bárváz 2017.08.01 09:40:01
@karandash: miért van itt mindenkinek szövegértelmezési hibája?!
Azt írtam, hogy rengetegen csináltatják ezt NEM vallási alapon is.
Másrészről. a vallásoknak vannak törvényei, amiket be kell tartani. Szokásai, amik azért szokások, mert rendszeresen csinálják. Ezen az alapon, ugyan annyira nem itélem el az afrikai törzsek szokásait, mint a körülmetélést. Szerintem jó pár mélymagyar kezdene el hőbörögni, ha betiltanák a disznóvágást.
Bárváz 2017.08.01 09:49:57
@$pi$: képzeld, használnak érzéstelenítést... mind vallási, mind kórházi eljárás során is...
Bárváz 2017.08.01 12:12:41
@karandash: akkor a "ne ölj", " ne lopj" is baromság, mert vallási alapú?
Az emberek sokféle okból utaznak: van, akinek a tengerpart, másoknak a hegyek, a hajnalig tartó bulik vagy a kikapcsolódás a legfontosabb egy nyaraláson, nekem biztosan az egyik első szempont a kaja. Én igazából az ételeken, ízeken keresztül kapcsolódom először az új országokhoz. Így történhetett,…..
Bárváz 2017.01.17 09:36:41
@vanvelemenyem: halat, és tejes ételt lehet együtt. Amire te gondolsz, az egyrésztől az a törvény erejű szokás, hogy húst, és halat nem eszünk egyszerre, illetve nem tesszük egy asztalra. Ezért szokott a menüben előételként szerepelni a hal és mielőtt húst ennénk, elválasztást csinálunk. (eszünk egy kis kenyeret, vagy iszunk valamit)
Másrésztől a tejes husos esetében tej után rögtön lehet (elválasztás után) husost enni, husos után pedig 6 órát szokás várni míg lehet tejeset enni ( szokás a 6- óra várakozás húsevés előtt a kemény sajtok esetében)
Na, végre itt van az év harmadik magyar albuma, amit rettentően vártam. A Grizzly és az Apey And The Pea maximális pontot ért el nálam idén. Egyet biztosan tudok, azt, hogy az év végi top tízes listával nagyon fogok szenvedni, hogy kit hova rakjak. A Tankcsapda mindig különleges…..
Az ír kocsmapunk egyik hazai képviselője, a Paddy and the Rats a Suzuki által megrendezett viaDAL klipverseny egyik nyerteseként kapott lehetőséget, hogy filmre vigye az egyik sikeres daluk történetét. Ők ezt a lehetőséget a Ghost From The Barrow című dalukra használták fel. Ennek…..
ReCenzor A turul 'háturul* 2013.03.04 19:25:27
Tudom, hogy a rockzene szövegei csak ritkán állnak meg önálló műként a saját lábukon és nem gondolom, hogy mindenkinek Tom Waits-nek vagy Kiss Tibinek kell születnie ahhoz, hogy szövegírásra adja a fejét, de ebben a műfajban is kell lennie egy határnak melynek átlépőit ütni vagy adóztatni kellene.…..
Tekerés blog Felvidéki portya 2013.11.19 00:01:45
Mi sem bizonyítja jobban, hogy a Karancs-Medves nem tartozik a legismertebb hazai célállomások közé, mint hogy a környék turistatérképét szinte lehetetlen beszerezni. Még az egyik legrégebbi outdoor szaküzletben se volt, egy belvárosi könyváruházban pedig egyenesen azt…..
Roger Waters @ Puskás Ferenc Stadion, 2013.08.25. Ha valaki rajong az úgynevezett Igényes Zenéért, akkor szinte garantált, hogy a Pink Floyd az egyik kedvence. Fontos megemlíteni az Igényes Zene mellett, hogy ezek az emberek mesterei voltak a hangszereiknek, elképesztően átgondolták a…..
A TASZ, a Helsinki Bizottság és az Eötvös Károly Intézet nyílt levelet küldött Áder János köztársasági elnöknek, amelyben arra kérjük, hogy hivatali esküjének megfelelően őrködjön az államszervezet demokratikus működése felett és emeljen vétót az Alaptörvény negyedik…..
Bárváz 2013.03.12 16:58:40
Bárváz 2013.03.12 17:41:25
@reszeg tengeresz: Éppenséggel most sem én fröcsögök... És ha nem vetted volna észre, akkor a fiatalok mellett észrevennéd a többi korosztályt is, aki Viktátor kibontakozó önkényuralma ellen van... Eszem ágában sincs elmenni, mert ez a hazám! Én csak szeretnék normálisan élni a hazámban!
Néztem az olimpián ezeket a piros-fehér-zöld zászóba burkolózott, nemzeti színekkel kifestett embereket, akik olyan lelkesen énekelték a magyar himnuszt. Nem tudom, hogy akik a Puskás stadionban jártak szerda este, hányan szurkoltak Londonban, mindenesetre, a londoni aranyérmeket…..
Bárváz 2012.08.17 23:09:56
@WhyCantITouchIt?:
Csakhogy a stadionban jelen volt pár Magyarul értő, és a magyar csapatnak szurkoló zsidó személy is...
A dugóban álló autót balról előző kerékpáros zavaros identitású, követelőző alternatív, akit az LMP támogat, így méltó utóda az SZDSZ-eseknek, és partnere az MSZP-nek. Tóth Gy. László politológus a Magyar Nemzetben közölt eszmefuttatásában leszögezi: a kerékpározás…..
Bárváz 2011.06.02 02:04:50
@gabborka: Akkor szerinted, a biciklista, és a gyalogos adócsaló? (jó! 12-16 év között nem kell adótfizetni) elárulom, hogy nem csak a te súlyadódból fizetik az aszfeltozás. és amúgy is nem véletleneül hívják a közutat KÖZútnak.
Bárváz 2011.06.02 01:54:57
@Bambano: "ha a kerékpár közlekedési eszköz legyen rajta rendszám" Akkor ennyierővel tegyünk rendszámot a rollerre, a görkorcsolyára, és a két lábunkra is, mert ezekkel is közlekedési eszközök
Bárváz 2011.06.02 01:58:50
@Takony_fősámán: buzicucc? a biciklis ruha??nanee
Elmúlt napokban annyira elszaladt velem a ló. Pénteken dolgoztam és elment velem az idő. Holnap megyek suliba és kedden meg munkába. A szervezetem kezd helyre állni a szappanos eset óta. A gépem tönkre ment pár napra de ma végre sikerűlt helyre hoznom így most innen írom ezeket a…..
Bárváz 2010.10.18 21:04:59
Most itt ülünk programozás órán Hollóval és Bárvázzal, az Asztória és a Kálvin közötti egyetemen. Kedves barátunk tartja az órát xilka proff. Ezek után egy nyílt előadáson veszünk részt ami Edgar Lee Masters: Spoon River halottak könyvről szól. Érdekes óra bár igaz…..
Bárváz 2010.09.30 00:28:21