Regisztráció Blogot indítok
Adatok
LeoGetz

0 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Gyerekszoba Egyszerűen dömper 2011.04.19 12:32:00
A minimalizmus továbbra is a szívem csücske. Minek bonyolult körítéssel tálalni a dolgokat, lényeg a karakter és a funkcionalitás. Sam Johnson dömperjeitől például egyszerűbbet és szebbet nem nagyon tudok elképzelni, mindazonáltal mindent felvonultatnak, amit egy kis…..
Belsőség Ló Géza repülni fog 2011.02.06 08:32:27
A Totalcar gépügyi melléklete ezúttal egy ferihegyi hangárból jelentkezik. Hajtóműindító tanfolyam kezdőknek! Vélemények az azonos című írásunkról...
Nahát, néha pont úgy működik az amerikai igazságszolgáltatás, ahogy kell neki, és ahogy azt a józan paraszti ész diktálja (nem akkor, amikor 675 év büntetést szabnak ki valami többszörös gyilkosra). Az egyik amerikai bíróság ugyanis semmisnek nevezte az amerikai NMHH, az FCC…..
A recept egyszerű: végy egy ruhát, és nyomtasd (vagy hímezd) rá a feliratot, amit már egyébként is kívülről fújsz! Az sem baj, ha az "A long-long time ago in a galaxy far-far away" felirat már csak a hajpántodra fér rá. Rosszul látszik a képen, de Chenoa, a kanadai…..
LeoGetz 2011.01.05 13:25:46
Ütöttük eleget Bear Grylls pszeudo-túlélőműsorát a blogon, de most minden cink nélkül szeretnénk innen is gratulálni hozzá, mert egy portlandi kölyök neki, illetve műsorának köszönhetően úszott meg egy meredek kalandot.A 14 éves Jake Denham az Oregon állambeli Bachelor-hegyen…..
Igen, lehet röhögni, én is tudom, hogy már három hete tart. De a projektnek a neve Zsiguli-hét volt már akkor is, amikor még csak huncut gondolatként létezett a fejünkben. És eredetileg - oké, nagyon rövid ideig - tényleg egy hétre terveztünk vele. Persze mi erőltettük, mert a…..
LeoGetz 2010.12.23 11:31:31
 Melyik kamerát válasszam a Canon 5DmarkII mellé? 1. Canon 7D ( ezt ugye már sokan ismerik, használják ), 2. Canon 60D ( ezt még kevesen ismerik, videoban kb. annyit tud mint a 7D, plusz kihajtható LCD ),3. SONY NEX-VG10 ( DSLR-hez hasonló mélységélesség, kiváló hang,…..
Szépen érkeznek a lángosészlelések a világ különféle zugaiból, mai beküldőnk, Zsozso egy szingapúri bevásárlóközpontban talált Hungarian Fried Breadet, vett is belőle párszor (bár nem igazán ízlett neki), aztán meg is szünt a bolt. A tulaj pedig igazán lelkes volt…..
LeoGetz 2010.11.23 20:36:24
Chewbacca és Leia kiszabadítja a lefagyasztott Han Solot, Luke megküzd Darth Vaderrel és az uralkodóval, aztán ott van még R2-D2, C-3PO, Boba Fett, Ackbar admirális és a szellemképként megjelenő Yoda és Obi-Wan. Mindezt pixelképekből. Via GeeksAreSexy..
LeoGetz 2010.11.15 12:58:10
Belsőség Mozgásban a cseh csoda 2010.11.11 17:34:00
Nem tudom, hogyan került Árpádunk szeme elé, de bizonyíthatóan ő volt az, aki átküldte nekem ezt a linket azzal, hogy: rapper a tatra mtx-ben. ...és az ominózus hivatkozás, a 34 perces kisfilmé, melybe unottam beletekertem, majd ennyit válaszoltam neki: na most én itt egy…..
Naná, hogy egy köcsög suzukis miatt, aki Hummernek nézte a fostaligát! Ilyenek ezek!!! ..
LeoGetz 2010.11.09 12:37:35
@zyl187:
Neked sem esik le, hogy nem magát az autót szídják?
LeoGetz 2010.11.09 02:37:57
@nabu:

Természetesen kihagytam a kivétel erősíti a szabályt. Egyszerűen amikor valamilyen közlekedési anomáliába botlok, abból tényleg 10-ből legalább hét alkalommal suzukival járt az "elkövető". Lehet, hogy ez a nagy számok törvénye (nem tudom mennyi fut belőle), de sajnos én ezt tapasztalom.

Amúgy, mint autót nem ítélem el, bár én más típussal járok.
Subba Vasárnapina: Isaura 2010.11.07 09:40:00
IsauraA barátnőm barátnőjeKresz Kop-kopTetkós KoleszosMilfCsúcson egy vidámparkban ..
Még nem sokat tudni róla, de a trailere két napja megjelent a youtube-on a MAB című új, magyar thrillersorozatnak, ami első blikkre állatnak néz ki. A dolog érdekessége, hogy websorozat lesz, tehát nem tévében megy majd. Egyelőre nem sikerült megtudnunk, hogy ez miért éri meg a…..
Katy Perry nem olyan régen fellépett Magyarországon, de nem csak ezt az egy napot töltötte nálunk, ugyanis az új klipjét is itt forgatta, méghozzá magyar szereplőkkel. Most itt a Firework című videó, amiben valóban elég hangsúlyosan feltűnnek magyar helyszínek, de hogy az egészet…..
Pofonért Romániába érdemes menni – ennyi tanulsága biztosan van annak a sztorinak, hogy az IKO csatornája rossz korhatárkarikával adott le egy filmet, és emiatt két és fél hónappal később már meg is kapták a büntetésüket. A szép emlékű ORTT-nél ez a döntés csak…..
Sipos Zolinak van egy természetfeletti adottsága. Mindig ott hesszöl, ahol a történés van. Ha nem adná olyan meggyőzően az ártatlant, még azt hihetnénk, ő keveri a bajt. Pedig most is csak úgy véletlenül ott volt a paddockban, kezében a fényképezőgéppel. Így történt, az ő…..
Az MCK építészei nem aprózták el! A címben már hivatkozásként megjelölt bőkezű és valóban élhető élettérözönnel ruházták fel a Queens Park House-t, amit teljes joggal nevezhetünk nyitott háznak, hiszen a két szint kb. nagy-alföldnyi területen terpeszkedik el. A tervezés folyamatába a kezdetektől…..
LeoGetz 2010.09.29 23:55:55