Regisztráció Blogot indítok
Adatok
tool06

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeptemberben döbbennek rá az ultra fapadosok árazó algoritmusai, hogy csak akkor tudják megtölteni a gépeket, ha lentebb eresztik a jegyárakat. Idén ez látványosabbnak tűnik a szokásosnál, habzsoljuk tehát az olcsó repjegyeket. Összeállításunkban olyan célállomásokat…..
Napok óta terjed a pletyka, hogy ismét elmarad a Hegyalja fesztivál (idei nevén Kingdom of Hegyalja). Elértük Kovács Pétert a fesztivál egyik főszervezőjét, aki a Lángolónak megerősítette a hírt, valóban elmarad a rendezvény. Az okokról annyit mondott, hogy a fesztivál…..
Szóval most már érthető, hogy miért voltak a Mars Volta-lemezek olyanok, amilyenek. Rajongóként is teljesen elismerem, hogy a Mars Volta zenéje tele van hallgathatatlan részekkel, amik nem születhettek tiszta tudattal. A józanul sem teljesen normális Cedric Bixler-Zavala most egy hosszú…..
2015 nagy változást hozott az osztrák-magyar határon, a Pannónia mezőn megrendezett fesztivál életében. Ráadásul úgy, hogy nem mentek onnan sehová, nem lett más a zenekari felhozatal, de mégis léptek egy nagyot. Mi most csak másfél napot voltunk kint, szóval ez alapján mondjuk…..
Két évvel ezelőtt. Ezt ő árulta most el egy interjúban. Peruban koncertezett, ahol aztán olyan ételmérgezést kapott, hogy hivatalosan kilenc percig halott volt. A turnét akkor le is mondták, a mérgezés is nyilvános volt, de hogy meghalt volna, azt csak most árulta el az egészségi…..
tool06 2015.06.12 10:57:54
Na nem úgy, hanem a művészetébe. Most így hirtelen ezeket tudom felsorolni, amit közösen csináltak a közelmúltban: egy dalt Only One címmel egy dalt Rihannával közösen és West legújabb számának, az All Daynek a végén is McCartney fütyörészik, azt mondják Szóval…..
tool06 2015.03.10 12:09:12
Kontextusból kiragadva még szép hogy furán hangzik.

www.nme.com/blogs/nme-blogs/paul-mccartney-interview-on-kanye-west-insecurity-and-competing-with-the-stones#jLbkyluKLOQrt2TJ.99

Itt a teljes interjú, elég érdekes, érdemes elolvasni. Kanye Westet épp hogy megemlíti, nem róla áradozik, ahogy ebből a cikkből lejön. De mivel a lángolós cikk is az eredeti egy összefoglalóján alapul, nem csoda ha nagyon erősen torzult a mondanivaló. Nem baj, erre jön a több kattintás -_-
Igen, jön Danko Jones is, akiről azt kell tudni, hogy nem csak jó szerző, hanem nagyon jó frontember is és általában jó zenét is csinál, még ha vannak is üresjáratok az életműben. Legutolsó lemeze például elég jó, meg is hallgatom gyorsan. Tiszta rock and roll,…..
Tame Imapala - Lonerism(Modular Recordings) Hiába a sok baljós előjel, azaz rengeteg pozitív kritika és közösségi éljenzés, a fene se gondolta volna, hogy a neopszichedelikus rock ausztrál úttörője, a Tame Impala második albuma ilyen markánsan kiemelkedik az elmaradhatatlan év…..
Az ideig Congratulations lemezével ismét szép sikereket elért MGMT lelazult állapotban tervezgetni a harmadik anyagát. "Sokkal kevésbé vagyunk idegesek a dalok írásakor, mint a Congratulations előtt voltunk. Egészen más, sokkal pozitívabb hangulatunk van, mint akkor volt. Több…..
tool06 2010.09.29 22:36:22
Ezen a cikken egyből látszott, hogy vagy viccből nyilatkozták ezt, vagy az egész úgy kamu ahogy van.

pitchfork.com/news/40218-mgmt-respond-to-piss-attack-allegations/

A második eset derült ki ma, az egész hazugság (a pisidobálással együtt). Talán ideje lenne leszedni, és nem átvenni minden kamu hírt szó szerint a Pitchforkról és az NME-ről...