Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Attila31

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Hagyományosnak ugyan még nem nevezhető, de szerencsére egy ideje már szépségversenye is van a Balatonnak. A Miss Balaton idei kiadása most fordult a célegyenesébe, augusztus 6-án rendezik a döntőt, a 16 lány erre készülve a napokban Balatonfüreden vett részt felkészítő táborban.Itt remek képeket…..
S.B. munkába menet az utolsó pillanatban érte el a váci vonatot a Nyugatiban, így már nem volt ideje jegyet venni. Mivel nála volt a pár napja lejárt bérlete, és amúgy is már történt vele ilyen, nyugodtan felszállt, hogy a kalauztól vegyen jegyet. Hát nem ez lett a vége, hanem az,…..
1874 kilométeren tervezi megszüntetni a vasúti közlekedést a decemberben esedékes menetrendváltáskor az Antali Károly közlekedési kormánybiztos vezette csapat. A mellékvonalak nagyobbik felén állnának le a vonatok. Olyan városok maradnának teljesen vasút nélkül, mint Baja,…..
Olvasónk azt nem érti, hogy ha egy vonat baleset miatt késik, akkor miért nem azt mondják be a hangosba, hogy bizonytalan ideig késik, miért kell „halmozni” a késést? A Lehár EuroCity (ami az utasok szerint egyébként is késik) először 30, majd 50, 125, 150 végül 160…..
Attila31 2009.08.03 14:15:35
@Ákibard!:

Az 1-es vonalon ahol KÖFE van,és egy ember irányítja az egész vonal forgalmát?
???
A MÁV szánalmas,a mobiltelefonok és az internet korában még a tekerős telefont használja...
Hófrász után itt a hőfrász? Déltől este hétig legfeljebb 80-nal haladhatnak a vonatok az egész országban. A nagy melegre való tekintettel döntött így Szamos Alfonz, nyugdíjazás előtt álló pályavasúti főigazgató. Az eleve kisebb sebességű (40-80 km/h közötti legnagyobb…..
A Budapest-Miskolc vonalon Hort-Csány állomáson ma délután meghibásodott a biztosítóberendezés, ezért a 80-as vasútvonalon mindkét irányba leállt a forgalom, várhatóan estig nem is áll helyre. A Budapest-Veresegyház-Vác vonalon baleset történt ugyancsak délután. Egy autós…..
Tipikus mávos nem tudja a bal kéz mit csinál a jobb történet. Kedves Blogszerkesztő, egyik este megpróbáltam Kecskemétről Szegedre utazni a Kecskemétre 20:11kor érkező ic-vel, kezdésnek belefutottam egy 40percesnek írt késésbe, ezt még valahogy lenyeltem, hisz a mávról van…..
Még mindig vannak olyan állomások, megállóhelyek az országban, ahol artistákat megszégyenítő mozdulatokkal kell le- és felszállnunk. Bár pozitív, hogy az elmúlt egy évben azon a vonalon számtalan állomást tettek utasbaráttá, de a fejlesztés lassan halad. Én azért…..
Na kérem szépen ez a korrekt munkaerő, vegyük megtiszteltetésnek, hogy kallernéne nagyasszonyság le méltóztatott ereszkedni hozzánk, alávaló, pór utasokhoz. Remélem kirúgják.... Sziasztok! Ismét vonatoztam egy jót a Máv kultúrban.Kilóméteres sor, szervezés 0 , bunkó…..
Remek, esős időben kezdődött a munka, a 8., 10., 12., 16. sz. kitérők, és a kapcsolódó szakaszok bontásával. Közben a vonalra jellemző román tehervonatok haladtak mellettünk...
Forrás: sonline.hu Meghökkentő, mégis igaz: Somogyban nyolc-tíz helyen óránként tíz kilométeres sebességgel döcögnek a vasúti szerelvények. Az Intercityk (IC) sem élveznek előnyt. Idén félmilliárd forint jut Somogyban a pályafelújításra. - Pezsgőt bontok, ha átadják az…..
via beol.hu: Az országban több helyen leváltották a munkabeszüntető vasutasokat, így Békéscsabán is. A sztrájkot szervező Vasúti Dolgozók Szabad Szakszervezetének (VDSzSz) területi vezetője szerint ezért nem kizárt, hogy legközelebb nem jelentik be előre a…..
Új MÁV blog Hóhatár 2008.01.09 08:59:00
Hull a pelyhes fehér hó, és még mindig valami legyőzhetetlen akadály a MÁV ingatlannak. Majd csak elcsúszik valaki és pert indít... Tisztelt MegintÁllunk! Több, mint 10 éve utazom nap-mint-nap a Vác-Budapest vonalon. Rengeteg "érdekes" dologgal találkoztam ez idő alatt,…..
Új MÁV blog menetidő? 2008.01.08 10:45:00
Egy kis menetidő összehasonlítás Sziasztok! Csak egy kis érdekesség. Tegnap, január 1-én Poszonyból utaztam haza Budapestre az EC 171 jelű nemzetközi gyorsvonattal. A vonaton megtaláltam a vonat teljes menetrendjét, a távokkal, menetidőkkel, volt időm, készítettem…..
Tudjuk, hogy minden kakas a saját szemétdombján király, de azért ez már tényleg túlzás, pedig én is dohányzom. Jó lenne tudni a vonatszámát, és a pontos időt! T. MÁV blog! Szeretném megtudni, a Máv-Start üzletszabályzata kitér-e a "régi" mávos szokásra, hogy a…..
Új MÁV blog Tisztelt Utasunk... 2007.09.26 11:33:20
A MÁV-os kollégák továbbra sem tudják mi a tisztelet sajnos. A tájékoztatásról meg egy szót se! Ha valaki azzal védekezik, hogy keveset keres, annak csak annyit: ő választotta... és az fizetése nem jogosítja fel a trehány munkavégzésre, tahó flegma viselkedésre. (Bocsi…..
Új MÁV blog Szívós kaller 2007.09.23 10:28:21
Már sokan megbotránkoztak a láb az ülésen sztorin. Itt egy újabb. Kérdem én miért kell kötekedni? Miért nem lehet normálisan figyelmeztetni? Az már más kérdés, hogy vajon miért büntette meg a kalauz az fiatalembert, ha érvényes volt a diákja. Sebaj, az egyesületüjnk hamarosan…..
Ilyenkor elgondolkodok tényleg, hogy hol is élek... Paraszthegyek hova legyek.. A történet nem friss keletű, ha akkor tudom, hogy van egy olyan blog, ahol el is panaszolhatom sérelmem, már régen megtettem volna... Nos a történet a következő: ahogyan azt az eddigi írásokból…..
2006. augusztus 24-e óta a Nyugati pályaudvarnál felállított peronkapuk meghozták a várt eredményeket. Az azóta eltelt időszakban közel 130 M Ft többletbevétel keletkezett, ami a jegypénztáraknál 10%-os, a jegykiadó automaták esetében 12% bevétel növekedést jelent. A szigorúbb…..