Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Barigabi

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
   Itt a tervezet pontos szövege. 18. § Az Mpt. 24. § (10) és (11) bekezdése helyébe a következő rendelkezések lépnek: „(10) A 23. § (1) bekezdés f) pontjában meghatározott esetben a magán-nyugdíjpénztári tagnak a magánnyugdíjrendszerben…..
Barigabi 2011.02.28 20:27:57
Tisztelt Rába úr!

2111 Szada januári számában megjelent egy "szimpatikus" írás a nyugdíjvagyonunk elsíbolásáról. Írtam olvasói levelet, de természetesen nem jelent meg. Igaz, legalább megírták, hogy nem jelenik meg, ügyes - már már ravasz - indoklással. Gondoltam, akkor ide felteszem, talán nem gond. Ha az, törölje. Köszönettel, Baranyai Gábor

És a rövid levél:

Tisztelt Főszerkesztő úr!

Kedves Károly!

Nagy meglepetéssel olvastam A 2011 Szada újság legfrissebb számában az "Állami vagy Magán nyugdíj" című cikküket. Mondanivalóm legelején rögtön van egy kérdésem: mit keres ez a cikk az önkormányzati hírek között?! Illetékes lenne az önkormányzat? Várnék erre egy választ.

A lényeg azonban nem ez, hanem az, hogy cikkben egy halvány kísérlet sem történik arra, hogy meghallgattassék a másik fél is.
A cikkre reagálva el kell mondjam: nem azért maradtam magánnyugdíjpénztár tag, mert nem vagyok képes kiszámolni, így rosszul járok, amennyiben elhiszem, minden így marad az idők végezetéig. Hanem azért, mert mert védem a magántulajdonom, és hiszek a jogállamban, ami nem csak visszaadja az önkényesen elvett javakat, de meg is bünteti azokat, akik annak elrablásában közreműködtek. Ahol az ilyen rablással dicsekedni lehetett, az egy másik unió - volt. A Szovjet Unió. Elmúlt, ha még nem vették volna észre. Biztosíthatom, hogy mindannak, ami történt, komoly következményei lesznek.

A magam részéről innen kívánok Orbán Viktor miniszterelnök úrnak és tettestársainak jó egészséget és hosszú életet, hogy majdan kiszabandó jogos börtönbüntetésüket teljes egészében letölthessék.

Végezetül álljon itt egy Deák Ferenc idézet:

" Amit erő és hatalom elvesz, azt idő és kedvező szerencse ismét visszahozhatják, de amiről a nemzet félve a szenvedésektől , önmaga lemondott, annak visszaszerzése mindig nehéz és mindig kétséges"

Ezért nem érdemes feladni.

Időnk sok van a nyugdíjig, és higgye el, a kedvező szerencse sem fog elmaradni.

Üdvözli,

Baranyai Gábor