Regisztráció Blogot indítok
Adatok
havasigyopar

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Apó: Péter, én már több embertől megkérdeztem ez, tőled is szeretném megkérdezni: mit gondolsz, mi befolyásolja életviteledet leginkább, az értelmed, az akaratod, vagy az érzelmeid? Péter: Gyakran talán az érzelmeim, de azért abban biztos vagyok, hogy az értelmem is nagy…..
havasigyopar 2010.09.29 18:33:44
Kis_ csirke felvetését szeretném egy kicsit tovább boncolgatni...Mi a helyzet akkor, amikor egy rendezett házasságban élő asszony lobban szerelemre teljesen váratlanul; ráadásul egy szerzetes iránt?
A válasz teljesen kézenfekvő: várni kell, és az idő majd megoldja a problémát, lejjebb veszi a lobogást. A szerelem beteljesületlesége ebben az esetben a résztvevők helyzete miatt kódolva van...már, ha komolyan veszik a fogadalmaikat.
Szeretek, "szenvedek" egy ideje, de rá kellett jönnöm, hogy a kilátástalansága ellenére féltem ezt az érzést, mert szerelmesnek lenni jó! Ugyanakkor rettenetes lelkiismeretfurdalásom van a férjem felé, akivel- eddig úgy tudtam- kiegyensúlyozott,szereteten alapuló házasságban élek ...
Keresem a hibát, hogy hol alakulhatott ki a rés, amelyen keresztül beférkőzhetett a tudatomba Ő, az elérhetetlen.Lehet, hogy korai kapuzárási pánik lett rajtam úrrá? Túlságosan magával ragadott a mókuskerék, elfásultam a családi életemben? Lehet, hogy félreértettem néhány pillantást, gesztust, amiről azt véltem, hogy hozzám, mint Nőhöz irányul?
Mindegy, mi volt a kiváltó ok, most lobogok, mint a tábortűz, keresném az alkalmat, hogy legalább, mint rajongó kamaszlány, a közelében lehessek ( ezt elég nehéz megvalósítani, mert mindenre elszánt amazonok veszik körül)
Talán jó lenne, ha tudná, hogy valaki látja benne a Férfit is...
ennél többet nem is szeretnék.
havasigyopar 2010.09.30 15:28:00
@álomfejtő: Kedves álomfejtő, ez volt az első hozzászólásom ezen az oldalon.
Köszönöm a válaszokat. Én is úgy gondolom, hogy imádkoznom kell. Sokkal többet, mint eddig.