Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eldorado

0 bejegyzést írt és 29 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szaniszló Ferenc az ország legnagyobb standup komikusa, áll ott az EchoTv-ben, és faarccal szórja a legdurvább poénokat, amiket még Kőhalmi Zoltán sem bírna ki röhögés nélkül előadni, Nacsa Olivér processzora pedig a harmadik percben leolvadna, és attól kezdve Korda György és…..
 Ha a Magyar Hírlap értesülése helytálló, akkor Morvai Krisztina vezeti jövőre a Jobbik listáját az európai parlamenti választáson. A jogász asszony aktív szerepvállalásához nagy reményeket fűznek a radikális jobboldalon, a Morvait saját jelöltjének is tekintő…..
Azt hiszem, sikerült rájönnöm, hogy egyes vezetőink, minisztereink, képviselőink, jogvédőink és újságíróink miért nyilatkoznak úgy a roma kérdésről, hogy a romákat  és  jelenlegi segélyezési rendszert védik a dolgozó és tisztességel -egyre többet- adózó…..
eldorado 2008.06.27 15:01:24
zero, egyetértek a felvetéssel! Nem mondom, hogy költözzenek végleg a romák közé, csak azt, hogy jogvédőink talán árnyaltabban formálnának véleményt egy "testközeli" élmény után.

Ugyanakkor: Mindig felmerül ez a "kihalunk, a romák meg szaporodnak" téma. 32 éves, jól kereső diplomás barátom, 3 éves házas. Budapesti a srác, lakás, kocsi, nyaralás, felső-közép jólét. A következő nyilatkozatot hallottam tőle: "megmondtam az asszonynak, következő a sorrend: új lakás, X-Box, HD-tévé, gyerek." Hogy az X rosseb meg a HD tévé micsoda, azt nem tudom pontosan, de az biztos, hogy amíg ezeknek gyereke lesz, addig egy roma család exponenciális arányban "szaporodik" (bár ezt a kifejezést nem szeretem emberekre használni). Miért? Mert a tetves Xbox néphülyítő ökörség fontosabb, mint a gyermekvállalás. És hány ilyen 30 fölötti, jólétet hajhászó gyermektelen házaspár, elkényeztetett szingli csaj, önző és lusta fiúismerősöm van még. És ami a lényeg: ők tudják a leggyászosabb arccal előadni: bizony, a magyar fogy, a cigány meg szaporodik.

A romák mások, más értékek szerint élnek, máshogy viszonyulnak a családhoz, a gyerekekhez. Ez a realitás, szembe kell vele nézni. Sajnos, nem örülök neki, de egyszerűen hosszú távon a létformájuk életképesebb. Úgy, ahogy a muszlimoké, meg az ázsiaiké. Egyszerűen demográfiai alapon felül fognak kerekedni rajtunk. Sehol nincs kőbe vésve, hogy a fehér ember a világ ura. Ha egy nem roma középosztálybeli családban előbb születne három gyermek, minthogy a fontosnak tartott (de valójában nem létfontosságú) anyagi javakat beszerezzük, több esélyünk lenne.
A "Super Power" egy szcientológia auditálássorozat neve, ami elvileg szupererőhöz juttatja azokat, akik elvégzik. Még nem elérhető a nagyközönség számára, ugyanis kell hozzá egy épület valamilyen rejtélyes oknál fogva. A Super Power épület mellesleg a szcientológia…..
eldorado 2008.04.17 19:34:00
A hiphop igen hálás közeg, ha valaki a zenei reciklizálás nyomait keresi. A rapperek többnyire nem éppen zenei képzettségükről nevezetesek, rappelni viszont szinte mindenre lehet, aminek ritmusa van. Egyszerűbb tehát egy már jól megírt zenéből részletet felhasználni, hiszen…..
eldorado 2008.03.04 20:00:46
Tulajdonképpen a legelső poszt folytatásaként a szabad identitásálasztás, mint alkotmányos jog, valamint a külső meghatározottság, mint a többiek/mások felől érkező kényszer szembeállítását gondoltam, azonban a kezembe akadt egy olyan cikk, amelyet szerintem talán jobb, ha…..
Felvettük mind, és csak néha tekerünk bele másnaposan. Megnéztük, mit kínáltak a tévék szilveszter este, hogy mit is kapott a papírtrombita meg a csomag szerpentin mellé ezen az éjszakán, az, aki tévé elé ült, mert beteg volt, vagy már hatodik napja ivott, és nem bírta a…..
eldorado 2008.01.02 19:40:22
w Re: Hol nemzet süllyed el 2007.08.14 20:57:00
Olvasói levél ritkán fordul itt elő, kiváltották részben a kommentek. Ezt most mégis közlöm. Azért is, mert mikor legutóbb végigkattintgattam a wiwet, meglepődtem kissé. Azon, hány volt osztálytárs, ismerős, évfolyamtárs távozott külföldre. Sokan egyértelműen jelzik: nem…..
Világrekord! Nem sűrűn mondhatunk ilyent, de látatlanban biztos, hogy a badacsonyi Kapri Ház házinénijén kívül még soha senki nem akart szálláspénzt fizettetni egy meg nem született, ötödik hónapban lévő magzattal. B. prenatálisan borzongató levele alant. Olaszországi…..