Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sundii

23 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Túl vagyunk az idei világbajnokság első fordulóján, mindenki játszott már mindenkivel a saját csoportjában. 4 nap után azt mondhatjuk, csak így szolidan: ÚRISTEN, EZ A LEAGUE OF LEGENDS TÖRTÉNETÉNEK EDDIGI LEGJOBB VILÁGBAJNOKSÁGA!!!!!!!! Az első négy nap főleg az upsetekről…..
Szombat este kisorsolták az idei League of Legends világbajnokság csoportjait. Nem kevés meglepetés, elképesztő párharcok várhatóak egyéni és csapatszinten is már a csoportkörökben, szóval nem fogunk unatkozni. Nézzük a csoportokat és hozzájuk a szerkesztői reakciókat. A…..
Sziasztok! Ezúttal a megszokottól egy picit eltérő poszttal jelentkezek. Az elmúlt időszakban az LCK hírek és elemzések picit háttérbe szorultak a blogon, ennek oka a következő: egy olyan alkalmazás fejlesztésén dolgoztunk gőzerővel, mely az kezdő League of Legends…..
Holnap, európai idő szerint 11 órakor kezdetét veszi a világ egyik legkompetitívebb League of Legends bajnokságának nyári döntője, így érdemes egy gyors pillantást vetni a résztvevő csapatokra, és döntőbe vezető útjukra. Az LCK 2015 nyári kiadásán nem csak a koreai trón lesz…..
Már csak Dél-Koreában nem véglegesedett a rájátszásban résztvevő csapatok listája. Az alapszakaszból még egy teljes és egy csonka hét hátra van, ami megkavarhatja a szálakat, ennek…..
Három héttel az alapszakasz vége előtt az SK Telecom és a KOO Tigers helye biztosnak látszik az 5. évad világbajnoki mezőnyében, míg a CJ Entus is egyre közelebb kerül az előbb említett csapatokhoz. Ez egyben azt is jelentheti, hogy a második éra óta először a NaJin nem lesz…..
Az SKT mellett szépen csöndben a KOO is kezd újra kiemelkedni a mezőnyből, mely a legutóbbi 8 BO3 összecsapásán még csak játékot sem vesztett. Mögöttük továbbra is sűrű a mezőny, a csapatok nemhogy hétről hétre, de játékról játékra eltérő formát mutatnak. A VB…..
Előzetesen nem ez volt a Koreai Bajnokság leginkább várt hete, de a sok 2-0 ellenére bőven voltak izgalmas megmozdulások, és új hősök is felbukkantak. Hajtás után olvashatjátok a videókkal teletűzdelt részleteket! CJ Entus 0 - 2 KOO Tigers Mindjárt egy rangadóval indítunk!…..
A bajnokság első felének utolsó hetére nagyot akartak durrantani Koreában, ezért mindjárt négy rangadót is rendeztek négy napon belül. Sajnos a várakozással ellentétben szinte mindegyik összecsapás egyoldalúra sikeredett, de azért gyorsan nézzük át mi történt a múlt…..
A párosítások előzetes ismeretében az Koreai Bajnokság 5. hetétől nem sok izgalmat vártunk, de a CJ Entus tett róla, hogy összesűrűsödjön az SKT mögött a tabella, és a következő hét mindenképp kulcsfontosságú legyen a rájátszásért küzdő csapatoknak. CJ Entus 0 - 2 Jin…..
Az eddigiektől eltérően a héten picit más megközelítést alkalmazok az események áttekintésére. Ezúttal nem csapatonként, hanem meccsenként fogunk végigmenni a hét történésein, természetesen kronologikus sorrendben. Voltak rangadók (SKT - CJ), feltámadások (KOO Tigers),…..
sundii 2015.06.17 21:21:45
@MasterIntruder: köszi a visszajelzést, szerintem is átláthatóbb ez a formátum! :)
Múlt héten az LCK 3. fordulójában Faker mindenkit meglepett, mikor Kuro Azirjával szembe Ireliát választotta. Azt az Ireliát, akit előtte kompetitív környezetben soha nem láttunk középen. Nézzük, miért választhatta az SKT legendája Csacsi egyik kedvenc hősét, és hogy szerepelt…..
Az SKT megszerezte első vereségét a Samsung ellen, így már nincs veretlen csapat az LCK-ban. Persze ez nem jelenti azt, hogy bármikor is veszélyben lett volna a Season 3 világbajnokának BO3 sikere, de az eredmény jól mutatja a liga kiegyensúlyozottságát. A héten voltak taktikai…..
Lassan de biztosan terjeszkedik, most kedves olvasónk, Schmidt Bálint közreműködésével már az amerikai LCS aktuális heti összefoglalóját is magyarul megtalálhatjátok blogunkon. Fogadjátok szeretettel! Megkezdődött a 2015-ös Észak-Amerikai profi League of Legends bajnokság…..
Véget ért szombaton az LCK második fordulója. Túl nagy meglepetést nem szolgáltattak a csapatok, viszont az erőviszonyok kezdenek kirajzolódni. Az SKT veretlen, a SBENU nyeretlen, mindenki más kettőjük között sorakozik fel. Lássuk hogy! 1. CJ Entus 3-0 (6-2) A héten…..
Nem sok pihenőt hagyott az LCK szervezőbrigádja a csapatoknak felkészülni a koreai liga nyári rájátszására az MSI után, aminek az is az oka, hogy 10 fősre bővült a létszám. Mivel a mérkőzések BO3-ban kerülnek megrendezésre, ezért az LCS-el ellentétben itt több időre van…..
Holnap indul az LCK 2015 - Summer, így nézzük végig kik fogják képviselni a 10 csapatot az alapszakasz első részében. A liga szabájainak értelmében az első kilenc forduló után még változtathatóak lesznek az összeállítások, addig azonban az alábbi felállásokat fogjuk látni…..
A Riot hagyományt szeretne teremteni a Mid-Season Invitational (MSI) "mini-világbajnoksággal", ami League of Legends tavaszi és nyári bajnoki szezonja közötti űrt hivatott betölteni. A torna, mint a neve is utal rá, meghívásos, az öt régió legjobbjait, valamint a szabadkártyás…..
Vasárnap rendezték meg a Koreai Bajnokság (LCK) döntőjét, ahol az alapszakaszt magabiztosan megnyerő GE Tigers 2013 világbajnokával, az SK Telecommal találkozott. Azzal az SKT-vel, aki az elődöntőben hátrányból felállva búcsúztatta a CJ Entus csapatát. A várt izgalmak azonban…..
Európa és Amerika után Kínában is lezajlott a tavaszi bajnokság döntője, ahol az Edward Gaming csapott össze az LGD Gaming csapatával. A szoros találkozót az ötödik játék döntötte el, így ezt a játékot veszem górcső alá a hősválasztástól a játék kulcsfontosságú…..
Nem túlzok ha azt állítom, hogy a magyar e-sport történelem egy újabb bekezdéshez ér vasárnap délután. A mindössze 21 éves Kiss Tamás - vagy ahogy a játékosok ismerik, Vizicsacsi - nemcsak első bajnokságát fejezi be, mint szerződtetett, fizetett League of Legends játékos, de…..
Habár a hétvégén az UoL az európai LCS döntőjében a Fnatic csapatával mérkőzik meg a trónért, ne feledkezzünk meg arról, hogy pénteken indul a koreai bajnokság rájátszása, az LCK Playoff 2015 Spring. Ebből az alkalomból szeretném egy rövid összefoglalóban bemutatni a…..
Ez volt az az összecsapás az EU Playoffban, aminek a végkimenetelére csak nagyon kevesen mertek volna fogadni. Mindkét csapat oldalán voltak pro- és kontraérvek, mint például az UOL IEM szereplése BO5 rendszerben, de ott van a másik oldalon a Gambit tavaszi győzelmi szériája. Hodi…..
Bevezető Minden egymás elleni megmérettetés első és legfontosabb dolga megérteni az adott összecsapás győzelmi feltételeit. A League of Legends-ben sincs ez másképp. A bronz ligától a Challenger tetejéig nagy valószínűséggel az a csapat nyer, aki a betöltő képernyőn már…..