Regisztráció Blogot indítok
Adatok
eleve

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
    Apámék mindig kérdezték, tán még a múltkor is, hogy mér nem megyek el egy általános iskolába magyart tanítani. Az egyik ok, hogy nem tudnám azt a fajta irodalmi tananyagot tanítani, amit kell. Azt, amit feleslegesen erőltetnek, kiirtva az olvasási hajlandóságot. Nekem…..
tampi Cigány zsidó vagy? Az vagy. 2014.11.13 22:36:55
    „Amúgy az én heppem meg az, ha gyalázatos hazugok megrontják a szavak becsületét. Nem olvashattál ki funkcionális analfabétizmust, testvírem, mert egyrészt rövid e-vel csak analfabEtizmus van, másrészt nem elemeztem sem a cikk, sem az irományaid tartalmát. A forma,…..
tampi stand up comedy 2014.10.10 23:44:56
                                         ..
Putri Tours Rendkívüli szülői 2011.05.25 16:49:00
Úgy fest, mindjárt kezdődik a rendkívüli szülői a Dobóban. Bemegyek meghallgatom. Napok óta mennek a pletykák a városban, hogy összevonják a Józseffel, meg egy ovival. És arról is, hogy az összevont intézmény igazgatója a "piszkos tíz" egyike, Kálmán képviselő űr…..
 Tárgy: Pályázat Tisztelt Nagyméltóságú Uram, Tekintetes Főispán Úr! Bízom Nagyméltóságú Uram jóságában, hogy majdan jó szívvel fogadja pályamunkámat, mellyel az "Áprilisi Alkotmány" címmel kiírt pályázatra bátorkodom benevezni. Kérem nézzék…..
Putri Tours Nemadomfel 2011.02.08 11:40:00
 Legyűrt a kór. NeoCitran, Mebucain, papírzsepi-hegyek. Szubbasszus-hang. Nazálisan, persze. De nem adom fel. Harcolni fogok. Erős leszek és legyőzöm a takonykórt!Meg az államadósságot... {kacsintós-szmájli} ..
Putri Tours Mamut 2011.01.12 20:50:43
Minden idők leghülyébb filmtrailere:"Egy meteor hasít végig Blackwater városa fölött és egyenesen a Természettudományi Múzeumra zuhan. Senki sem sejti, hogy a meteor valójában űrhajó, amely idegen életformát hordoz, és azzal a céllal jött, hogy egyesüljön az első földi…..
Putri Tours Kurvaország 2011.01.05 10:45:00
Ja, ja, az az elhíresült.  Amire összetojta magát az összes párásszemű, hogy: a Nemzet, meg a Haza, meg háthogyislehetilyentmondani, jajistenemmostmilesz. Akkor sem értettem, most sem értem. Mit kell ezen meglepődni?! Ezek nem ebben az országban élnek? Mert ki is a kurva? (Az…..
eleve 2011.01.05 22:55:22
  "Négy éve még ezen a napon az akkori hatalom rohamrendőrökkel verette, lovas rendőrök kardlapjaival ütlegelte, vízágyúval és gumilövedékkel lövette a békésen ünneplő magyar embereket" - szkazal Orbán Viktor a tegnapi napon, vagyis…..
eleve 2010.10.27 10:19:06
@térfél:
hu.wikipedia.org/wiki/Politika
Nem hiszem, hogy ezt ki lehet iktatni az életünkből. Sőt, biztos vagyok benne hogy nem :)
De szerintem nem is erre gondolsz, hanem a magyar fordítására.
  Változott a Mátrix. A webkettes forradalmár már nem a kocsmából indul rabot szabadítani. A webkettes forradalmár közösséget szervez, csetel, fórumozik, iwiwez, fészbúkozik. Kommentel, blogol, lájkol, megoszt. Varázsszavak? Meglehet. Ám, tetszik-nemtetszik némely…..
 Természeti katasztrófa, hát persze. Nézz csak rá a MAL Zrt. honlapjára, ha ezt a kifejezést: "természeti katasztrófa" nem találod meg 5 helyen, akkor nyalogass vörösiszapot! Persze. Nyilván Csernobil is természeti katasztrófa volt, meg amikor az Aurul kinyírt pár…..
Putri Tours Meggyes-tesi :-)))))) 2010.10.03 21:09:00
Reméljük pár héten belül már csak történelem... (azért a tanulságokat érdemes levonni!).Gratulálunk Tétényi Évának!!! Ezt innen már nem lehet elbukni (88%)!!! Tényleg nem lehet, meg is nyerte... :-))))))..