Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kiss the cook

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Szeretjük az animációs videóklipeket. Talán több a lehetőség az ötletek (még ha azok teljesen agyatlanok is) megvalósítására, sokkal szabadabb ez a műfaj; mint az élőszereplős. Próbáltunk összeszedni a 15 legjobb ilyen klipet a témában, ezt találjátok a hajtás után. Van…..
kiss the cook 2014.10.04 23:32:12
Slash (feat.Myles kennedy): Bad rain
www.youtube.com/watch?v=CHzfJWXqiH4
(és igen, a Do the evolution-nek azért simán a listában lett volna a helye...)
"Nem hiszem el, nem hiszem el!"  mint DJ Patkós beakadt karcos CD-je, úgy ismételgettem magamban ezt a mondatot a kórházban töltött első két napom alatt.Még most is tisztán emlékszem azokra a halál sápadt tátott szájú kórházi alkalmazottakra, akiket első munkanapomon láttam…..
ControlAltDelhi Namaste! 2013.02.25 20:09:57
"Gyere hazaidőben, be kell pakolni, hol van a passport, miért hagytad ott, oltások rendben, ne a globalizált gatyát pakold, másikat se mert megköveznek, vigyázz a pénztárcádra, nagykövetség tudod merre, ne egyél az utcáról, melyik hotel, a félig tiszta, nem láttad a…..
Hadd legyen szabad megosztanom szerény tapasztalataimat a kutatói munkáról az emberiség tudásának gyarapítására: - Ha egy stadion méretű kutatóközpontban dolgozol, ahol több tucat épület, több száz szárny és részleg található eltérő szintezéssel, MINDIG legyen nálad…..
 Ezt a hétvégét Lundban töltöttük, mert van egy csomó mozijegyünk a méltán híres nemzetközi Fantastisk Filmfestival-ra, de erről részleteiben majd később. http://www.fff.se/en/ Szombat reggel hosszas ébredési folyamatot követően elindultunk a Klinikára, hogy megnézzem…..
ThisIsThePrinter Vendégposzt - HP 2010.08.27 23:09:00
HP: Méla Bélabúcsú Szívekben, seggekben tátongó űr maradtKeserű szó már a hugyúti fertőzésEldobott katéter, fájdalmas pillanatMint prosztata nyomásnál feltörő üvöltésSveák és gótok földjére távozottFel sem foghattuk, oly gyorsan tűnt elA sarkköri tundra fagyos és…..