Regisztráció Blogot indítok
Adatok
SanLeoKea

0 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Vasárnap a Fidesz - az elnyert pozíciókat tekintve - akkora győzelmet fog aratni az önkormányzati választáson, amire nem csupán az 1990 utáni Magyarországon, de az 1945 utáni Nyugat-Európában sem nagyon találunk példát.  Nem lesz olyan eleme a választási rendszernek, ami ne…..
SanLeoKea 2010.09.29 10:45:44
üdv !
Most már úgy vélem elég sokáig hallgattuk meg olvasgattuk az ún "politológus" meg "elemzői" irományokat, melyek lényegében, tisztelet a nagyon kevés kivételnek, a kádári agit-prop agymosás egyenes ágú folytatásai.
S amelyek egyrészt nagyon gyorsan feledhetők. 5 perccel az elhangzás után már senki sem emlékszik rá, legközelebb már szerzője sem, és ha "nem jön be" amit "szakértett" , vállrándítással, és szó nélkül, vastag bőrrel jön a következő felülről elvárt nagy szöveg.

Az ún "politológusok" -at nem szokás számon kérni, de ez még csak hagyján. Nem tudhatjuk azt sem honnan jöttek, kifélék mifélék, ki bízta meg őket, kiket képviselnek.

Egyet azonban elmondanék azoknak, akik ezt meg a többi irományt is olvassák, ha jó szándékot, ha korrekt és közvélemény óhaja szerinti információkat, elemzéseket várnak, akkor tévednek.

Ezt bátran ki merem jelenteni, mert egy olyan tisztázatlan körülmények közötti, komcsi hatalomátmentett országban, ahol a nyakunkon ülő komcsi nómenklatúra azt fizet meg akit akar, és az eféléknek pár garas is elég, ne gondolja senki, hogy a tovarisok csak tétlenkednek, és nem fogadnak olyan erkölcsi szinten álló figurákat, akik erre kaphatóak.

S most pár szót ennek a figurának az írásairól.
"szakad a Jobbik" ezzel a paranccsal, mármint hogy ezt kell szajkózni, kiküldték ezeket a csahosokat nemrég. A disznók kutyahada (Orwell) ehhez képest smafu. Aztán mára jött a fent említett vállrándítás.
De a pénzt megkaptad ugye fentről ? Esetleg vállveregetést ?

Ezen cikk is a kenyéradói elvárásokat tükrözi, de persze tele van a szokásos butaságokkal is, mivel komolyabb embereket nem tud felfogadni a komcsi nómenklatúra.

A teljesség igénye nélkül, pár nagy ostobaságot innen.

Azt írja hogy : "Erősen vitatnám, ha valaki az elnyert polgármesteri vagy képviselőtestületi helyek összesítése alapján akarna eredményt hirdetni, hiszen ezzel egyben azt is mondaná, hogy egy nagyvárosi és egy kisvárosi pozíció birtoklása politikai értelemben ugyanannyit jelent." -- Ez egy komcsi megrendelői elvárásra tett agit-prop üzenet a járatlan olvasónak. Nagyon egyszerű cáfolni, mert a szerző nincs komolyabb képességek birtokában. A pozíciók mögött, ui. amiket említ, a leadott szavazatokat már lehet összesíteni, és akkor az "erős vitatásával" már egyedül, legfeljebb megbízóival marad a tollnok. Látja tisztelt olvasó ilyen egyszerű rávilágítani, ha valaki hazudik.

A fő népbutítás persze az, hogy : "Biztos vagyok abban, hogy vasárnap nem születik olyan eredmény, ami után a második hely kérdése vita nélkül kihirdethető lenne." Tisztelt olvasó, látja milyen nagy bajban vannak a komcsik, hogy ha annak reális veszélyét látják, hogy eredet-párjukat, a maszop-ot most megtapossa egy valóban nem komcsi párt, a Jobbik, akkor a bértollnokot utasítják, hogy ködösítsen.... hogy próbálják valahogy a néppel elhitetni, nem is bukás a bukás, nem lehet azt kiszámolni.
Dehogynem lehet kisöreg. Korrekt módon ki lehet számolni. Itt fent már írtam, de akit a kádári bolsevik agymosás, és mai napig ható örökösei nem kábítottal el, annak egészen nyilvánvaló, leadott szavazatok alapján, hogy mely párt jelöltjére hányan voksoltak, persze hogy lehet összesítést tenni.
Még azt is meg lehet tenni, hogy az ún. "független" jelöltek eredetét és kötődését megvizsgálja az ember, és arról is készít hasonló összesítést.

Természetesen nincsenek illúzióim a tekintetben, hogy lecenzúrázzák pártutasításra ezt az írást is innen, ahogy pl az MNO-n meg az Origo-n. De olvasható lesz honlapomon akkor is:
sanleokea.fw.hu/