Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Fém_Fatál

0 bejegyzést írt és 55 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Megvan az első étel, ami nem ízlik Zsófinak: káposztás tészta. Én nem borssal, hanem cukorral szoktam enni, ezért neki is picit megcukroztam. A második falatnál már nem nyitotta ki a száját. Lehet, hogy az volt a baj, hogy nem volt benne hús. :-) Azt gondolom, hogy még így sem…..
Ma volt a tavaszi szünet utolsó napja, holnap kezdődik a suli. :-( Annyira, de annyira jó volt ez az 1 hét!!! Kicsit tartottam tőle, mert a síszünetet nehezen viseltük Danival, nyűglődött, unatkozott itthon, pénzünk meg nem volt kimozdulni. Pénzünk most sincs :-( viszont ragyogó…..
Megint hanyagoltalak, kedves naplóm... :-) Az ok: lustaság. Mondhatnám, hogy fáradt vagyok, blabla... ami igaz is, de már olyannyira állandósult, hogy nem mentség már semmire.A legfontosabb dolog, ami történt: Zsófi felállt!!! :-D Sajnos a legelsőről lemaradtam, mert pont a…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Tollas... 2011.04.12 22:33:44
Rendesen elúszott ez a nap... egy csomó mindent terveztem, és semmi nem lett belőle. Reggel mikor beértünk a suliba, kiderült, hogy nyílt nap van, és erről nem szóltak előre a szülőknek. Persze nem lett volna muszáj ott maradni, de úgy vagyok vele, hogy ha elkezdek dolgozni, akkor…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik :-DDDD 2011.04.11 22:41:00
Nagyon boldog vagyok, annyira jó híreket kaptam!!!! :-DDDDD Sajnos nem árulhatok el semmit, titok!!! :-DDDAmit viszont elárulhatok, hogy sikerült a babakocsit ideiglenesen használható állapotba hozni. Átjött az egyik szomszédom (inkább barát) és valahogy odarögzítette a…..
Apás hétvége volt. A tegnapi kirándulás miatt mára beszéltük meg Jánossal. Ő javasolta a délelőtt fél 11-et még pénteken. Mikor megláttam a tv műsort reggel, azonnal tudtam, hogy le fogja mondani a láthatást. Fél 10-től Forma1-es futam közvetítése volt a tévében...…..
Írtam pár napja, hogy készülök vissza dolgozni, és ha egy mód van rá nem szeretném, hogy Zsófi bölcsibe menjen. Ennek ellenére azért jelentkezünk a bölcsődébe, ki tudja hogy alakul addig az életünk, lehet hogy mégis szükség lesz rá. Így tehát ma intéztem a hivatalos…..
Március közepén jártam fogorvosnál, mert fájdogált a fogam. Itt helyben a körzeti fogorvoshoz mentem, mert nincs pénzem magánorvosra. Akkor csak belenézett a fogorvos a számba és 3 héttel későbbre adott időpontot - de ezt is csak protekcióval, mert amúgy másfél hónap lett…..
Egy ÚJ ÉLET kezdődik Újra itt 2011.03.19 22:12:00
Köszönöm a sok aggódó üzenetet, nagyon hálás vagyok, hogy ennyien mellettem álltok. Nagyjából kikecmeregtem a gödör mélyéről, de teljesen jól nem vagyok. Borúlátó vagyok a jövőt illetően, elképzelésem sincs, mikor hogyan fogunk legalább nagyjából egyenesbe jönni, amikor…..
A napokban indult a Budapest Bank új kampánya, amelyben a bank egy újabb kísérletet tett arra, hogy az Emese karakterének kiiktatása után támadt űrt kitöltse. Zoltán, mint a bankot megszemélyesítő központi figura továbbra is megmaradt, mellé pedig három külföldit igazolt le a…..
Leléptem, nem hagytam mást, csak egy papírcetlit rajta egy rövid üzenettel.    Üdv Mindenkinek!   Ma találtam rá erre az oldalra, és annyira megtetszett, hogy úgy döntöttem leírom eddigi egyetlen szakításom tanulságos történetét. Nem lesz rövid, de úgy gondolom,…..
A TvSquad volt oly bűbáj, hogy összeszedje az amerikai tévévetélkedők legnagyobb égéseit, mi meg annyira megszerettük az összeállítást, hogy le is hozzuk legott, röhögjünk mások kínjain közösen! 1. Az első kérdés a legnehezebb Csóró játékos annyira magabiztosan vágja rá…..
Fém_Fatál 2011.01.28 21:31:01
@Happy99:

Óóóóóóóóóóó, tényleg. De az már tuti, hogy mikor a "megfejtést" hallottam, konkrétan kiköptem a levest vissza a tányérba. Szép emlék, no. :)))
Fém_Fatál 2011.01.28 21:45:52
@geriland77:
Hehe, köszi! :))

(Milyen furcsa visszanézni az akkori hajakat, ruhákat... pedig már "majdnemfelnőtt" voltam, és nem tűnt fel, hogy milyen viccesen nézünk ki :DDD)
Jó kis sűrű hétvégénk volt. Tegnap tesóméknál, ma anyuéknál voltunk. Jó korán keltünk, és este 7 után értünk haza. Hulla lettem, mire a gyerekeket végre ágyba dugtam. Azt hiszem holnap lesz a napja, hogy bedőlök Zsófi mellé az ágyba napközben egy órácskára. Haha…..
Zsofkának furcsa napja volt, nem találok rá igazán jó szót. Először is: szerencsére nem kapta el a hasmenős vírust. Doktornénink szerint néhány óra a lappangása, és most már 1,5 napja jól van Dani. Hurrá!!! Na szóval, reggel 9-kor kelt, este 9-kor fektettem le, és a kettő…..
Fém_Fatál 2011.01.07 15:56:06
w Együtt sikerülni fog 2011.01.07 05:30:00
Európa a markunkban van, de még nem ragadtuk meg eléggé. A soros elnökség egyelőre nem teszi lehetővé, hogy bevezessük a tisztességvédelmet az egész unió minden rohadt kis blogjában. Az egyik lehetőségünk, hogy ebben az irányban próbáljuk megújítani Európát, majd egy ügyes…..
Fém_Fatál 2011.01.07 14:46:54
@nehogymárne:
Ippeg erre gondoltam. :) Meg arra, hogy mennyire beteg dolog, hogy a ballib/független (?) sajtó áll ki a magyarok (A MAGYAROK) becsülete (ami jelen esetben egybeesik a kormány becsületével) mellett, és kéri ki magának, magunknak a külföldi csesztetés-orkánt.
Van ennek a helyzetnek egy diszkrét bája.
Annyira kíváncsi lennék, hogy fordított esetben mi történne. (Valószínűleg folytatódna a korábban már bevált "Minél rosszabb, annál jobb" hozzáállás a jobboldal részéről.)
Gurul az első válogatás idén! Köszönjük a beküldőknek, a bennetek lakó aljas féregnek!Pszichopata állatRómeóCholaNutellás Fifiék esküvőjeCsinos Fotosop ArtistaAlaposan dokumentált barátnőAlaposan dokumentált tükörbe dőlésMilfBagázs  ..
comment:com A nap képe 2011.01.07 10:00:00
A kutya zabálnivaló...
Fém_Fatál 2011.01.07 10:27:20
Uhh durva volt a ma reggeli hajnali óracsörgés. Hogy milyen könnyen meg lehet szokni a jót??!! Még csak hétfő van, de alig várom a hétvégét. Persze én vagyok a hibás, mindjárt éjfél és még mindig itt ülök a gép előtt, holott tudom, hogy nem elég 5 óra alvás, és…..
Boldog és mindenféle csudajóban gazdag új évet kívánok nektek, drága olvasóim :-) nektek, akik tartjátok bennem a lelket! Köszönöm azt a sok szeretet és figyelmet, amit nap mint nap kapok tőletek! Szeretlek Benneteket!!!!…..
Megint egyre jobban tornyosulnak a gondok. :-( A gyerekek ugyan nem lázasak már, de mégis rosszabbul vannak. Dani úgy köhög, hogy néha már öklendezik, sőt van hogy elsírja magát, mert nem bírja abbahagyni a görcsös köhögést. Zsófi is köhög, és közben meg borzalmas hangon veszi…..