Regisztráció Blogot indítok
Adatok
pilar

0 bejegyzést írt és 12 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az Elviszlek magammal című websorozatban szerepelt legutóbb Jakupcsek Gabriella, abban, amiben D. Tóth Kriszta minden alkalommal elvisz valakit melóba, és közben beszélgetnek. A legutóbbi adásban természetesen előkerült Jakupcsek emlékezetes kirúgása - a sminkszobából hívták fel, a Ridikül egyik…..
pilar 2016.05.19 10:04:56
@Felcsúti Kisvasút: Ha Jakupcsek Gabriella a MUNKÁLTATÓJÁT elemzi, szidja, szapulja a felmondása körülményeit illetően, és erre válaszként olvashatóak a fenti hozzászólások , akár igazad is lehetne .. nem Dióssy Klári tehet arról, hogy mi megy a köztévénél .. kár így összemosni ezeket a szálakat .. Egyébként még ebből a szempontból is olyan munkahely ez, mint a többi .. Igazán ritka kivétel az, ahol nem valamilyen ÉRDEK diktál . Sajnos.
pilar 2016.05.19 13:06:57
@McZozo: Egyetértek. Az eljárás teljes mértékben elfogadhatatlan, minősíthetetlen , kategórián aluli. Egyetlen embernek sem lehet(ne) így felmondani . Méltatlan. Estedben is, Jakupcsek esetében is . És a hangsúly most ott van, hogy MINDEN ember esetében .
Naponta emberek tucatjait küldik el ilyen módon .. én is tudok olyan céget, ahol a menedzsment sem mert elmenni szabadságra, mert mire visszajött, más ült a helyén . Ezeket a történeteket -- nem ismert emberekről lévén szó -- sehol nem dobolják . Pedig számukra is elfogadhatatlan , méltatlan, stb.. Szerintem nem lehet mindent a politikára fogni , ha én vagyok a felettesed , nem kis mértékben rajtam múlik, hogyan tálalom a felmondás tényét ..akkor is, ha az én felettesem is egy bunkó .. ( vagy ez is naivság? :) )
Szerte a világban élnek emberek, akik hisznek abban, hogy mindenkinek van egy szerencsecsillaga. Számomra egyre nyilvánvalóbb, hogy ezek az emberek tévednek. Persze az is lehet, hogy csak az enyémmel történt valami. Nem panaszképpen mondom, de az idei esztendő előtt sem éreztem úgy,…..
Vasárnap megkaptam az utolsó összetevőt az örök életet eredményező készítményhez és mivel önzetlen ember vagyok, mindenkivel megosztom a szer elkészítési módját, ezzel is segítve a bolygó mielőbbi túlnépesedését. Örök élet elixír, avagy a tuti rákgyógyszer.Pozitív…..
pilar 2012.09.03 19:31:48
@Altezza: értem én.. Egyébként nagyon szellemes !
egy megvan .. remélem, jól vagy !
pilar 2012.09.04 08:35:26
@NYulacs: azért a C/D-vitamin , a csökkentett deutérium tartalmú víz nem egy kategória a sámánnal .. és a tudománytól sem feltétlen idegen (nem a sámán :) ) . gondolom, ahány onkológus, annyi féle a véleménye is .. beteg/betegség típusa szintén ..
de tényleg bele lehet zavarodni a sok (fél)információba is ..
Ennyi kezelés vár ugyanis rám, amit hétfőn már el is kezdek. Illetve nekem nem kell elkezdeni semmit, csak hagynom kellene magam. Ez megy talán a legnehezebben. A héten edzek egy kicsit egy kis vérvétellel, hétfőn reggel pedig jöhet az éles bevetés: rácsatlakozok a nedűre. A…..
pilar 2012.09.03 19:41:44
@Bajkál: ez a hozzászólás engem is szíven ütött .. megható ..