Regisztráció Blogot indítok
Adatok
emberkedek

0 bejegyzést írt és 138 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
1945. augusztus 9. Az Enola Gay B-29-es amerikai bombázó ledobja a Little Boy elnevezésű bombát - az első élesben bevetett nukleáris fegyvert - Hiroshima városára. A város a földdel vált egyenlővé, nagyjából 60.000 ember azonnal életét vesztette. Fel sem tudjuk becsülni azoknak…..
Az FX újabb minisorozatot jelentett be, ezúttal James Fenimore Cooper klasszikus indiánregényéből, Az utolsó mohikánból lesz tévés projekt. Írónak megnyerték azt a Chris Cowe-t, aki az 1992-es Michael Mann-film forgatókönyvét is írta, mellé Kerry McCluggage (Miami Vice) és Steve…..
emberkedek 2013.06.28 10:10:27
@Mr.Anderson:
Mert hatalmas öngólt rúgtak:
www.youtube.com/watch?v=fcOXqFQw2hc
emberkedek 2013.06.28 10:25:14
@sixx:
Bayer félig zs, ez köztudott szerintem. Nem Mandelával volt baja azoknak az embereknek akik miatt töröltétek a kommentelés lehetőségét, hanem a munkásságával. Leírtuk, hogy milyen volt Dél-Afrika és mi lett belőle. Ha rajtam múlna én kegyeleti és emberi okokból nem írnék hasonló címet senkiről se, de nem vagyok se blogger, se újságíró.
Madarat tolláról, szélsőjobbos idiótát rádiójáról, fogalmazhatnánk át a klasszikus közmondást a Szent Korona Rádió honlapján megjelent hír, pontosabban annak megfogalmazása láttán. Hogy lehet valaki annyira gyökér, hogy a Nelson  Mandela feltételezett haláláról…..
emberkedek 2013.06.27 20:24:55
@Siri Keeton:
Rengeteg van manapság ez divat és nagyon trendin PC ráadásul. :)
emberkedek 2013.06.27 20:26:09
@_most_:
Lehet próbálni nem fogom hagyni. Te valószínű önként jelentkezel majd köcsögnek. Kis senkiházi :)
A H&K G3 erősen fog ám.
emberkedek 2013.06.27 20:31:27
@_most_:
Nem értelek egyszerűen. Te is fehér vagy, be kéne állni a sorba, nem olyan nehéz ám. Az őseid forognak a sírjukban te gyökér.

Mi magyarok eddig nem hagytuk, hogy a csőcselék csak úgy bejusson és randalírozzon idehaza. Elég nagy húsdarálókat csaptunk időnként, most se lesz másként. Kérdezd meg a mongolokat, törököket vagy az oroszokat az Árpád-vonalról, hogy hány mosdatlan kutya maradt ott.
A Femen szélsőségesen feminista, ultraliberális közösségről eddig nem írtam, mert nem tartom önmagában említésre méltónak, hogy valaki tiltakozik a keresztény, de jellemzően inkább a katolikus tanítás ellen. Ehhez joga van, és nem érzem úgy, hogy emiatt pellengérre kellene…..
emberkedek 2013.04.25 15:23:29
@soc:
Dél-Amerikáról nem beszéltem, nálam 3.világként szerepel a térképen.
Nem okolom a feministákat semmiért, én pl. nem bántanék egyet se, mert alapvetően nőket nem bántok és nem is értek egyet azzal. Nem is ők okozták a jelenlegi helyzetet, inkább egyfajta trójai faló szerepét aggatták rájuk és most megint őket akarják felhasználni a további romboláshoz.(ugye a szüfrazsettekkel kezdődött)
A kultúra nagyon fontos tényező, de nem tudja kiváltani az utódnemzés fontosságát. Attól, hogy fejlettek vagyunk abból nem következik szükségszerűen az alacsonyabb populáció és születési ráta, sőt nagyobb életbiztonság adatott a technológia révén és mégis inverzbe fordult a folyamat. Na de ez már offtopic.
emberkedek 2013.04.25 15:52:38
A holodomor emlékmű meggyalázása egyértelművé tette a megbízóik kilétét. Bár aki ismerte előtte is a szervezetet az enélkül is tudta már ezt.
@Salemi boszorkány:
Debrecen,Balassagyarmat problémája sürgős és jelenleg csak 1 párt van amelyik érdemi, megoldandó feladatnak tekinti ezeket. Én személy szerint be sem engedném a határon őket, fordítanám vissza mind.
Az NBH pedig nem őket figyeli, hanem azokat akik pl. ellenük fellépnének.
Több mint 50 náci nekropolisz épült Európa-szerte, amelyekből csak 2 maradt ránk. Waldenburg romjai..
emberkedek 2013.03.24 22:10:36
A történelmet a győztesek írják.
Hallgattassék meg a másik fél is:
kuruc.info/r/6/109109/
Itt van beágyazva 2 youtube videóként.
Nézzétek meg, érdekes.
Nemcsak súlyos társadalmi, de még inkább súlyos pszichés problémákat feltételez, ha valaki vagy valakik mások megölésében, elpusztításában (megoldás bármilyen eszközzel, ahogy Bayer próféta fröcsögi) látják egy szebb és jobb világ zálogát. Tartozzon az illető akár a…..
emberkedek 2013.01.08 14:05:58
@Doomhammer:
Pontosítsunk:
potenciális gyilkos. Bármely pillanatban azzá válhat, ha érzi a falka erejét és a fölényt a gyengébbel szemben egy konfliktus esetén. Pl. Szigethalmon nem hugyozhattak ezért ölni akartak.
Mindkét áldozatban volt roma vér, de ők magyarnak tekintették őket ettől függetlenül. Haitiban sem kímélték a kreolokat(félig afrikai eredetűek), mikor kiűzték a franciákat. Ez itt pont jó párhuzam.
"A tények pedig ezek: a cigányság jelentős része nem alkalmas az együttélésre. Nem alkalmas arra, hogy emberek között éljen. A cigányság ezen része állat, és állatként viselkedik. Akkor és azzal akar üzekedni, akit és ahol meglát. Ha ellenállásba ütközik, gyilkol. Ott és…..
Valószínűleg sokan hallottak a Manhattanben metró elé lökött 58 éves queensi férfi történetéről, akit egy fotós is lencsevégre kapott a halála előtti másodpercekben. Több magyar hírportál is lehozta az esetet, komoly vitákat generálva ezzel. A hozzászólók többsége ugyanis…..
Az első rész után a ruszki kommandósok ismét egy illegális kaszinóra rontanak rá Moszkvában, ez úgy tűnik, errefelé olyan probléma lehet, mint nálunk a zugpálinkafőzés volt a kilencvenes években. Ja, értem már, Oroszországban tilos a szerencsejáték, nahát. Az akciót vezető…..
Tízezer oldalnyi dokumentáció, több mint száz interjú és több év kutatómunka után jelent meg a könyv, amely bemutatja az igazi sztálingrádi csatát: hogy miért harcoltak az oroszok és a németek. Sokak szerint a szovjet katonákat a félelem hajtotta a csatába, hiszen a tisztjeik…..
emberkedek 2012.11.07 22:42:06
@Greg36:
Abban egyetértünk, hogy az atlanti csata célja a kalózkodás volt, de a felszíni flotta fejlsztése harmadrangú volt a németek számára, mert a kontinensen zajlottak a döntő csatáik, ennek megfelelően erre készültek.
emberkedek 2012.11.07 22:44:54
@Greg36:
Nem nézem le a brit és amerikai eredményeket, de Churchill is megmondta Hitler egy megnyert háborút veszített el nem egyszer. Ez tény.
emberkedek 2012.11.07 23:26:45
@ember100:
a sugárhajtással olaszok rukkoltak elő először.
@Greg36:
A V-2 gyártása hadászatilag tényleg indokolatlan volt ott és akkor.
Bár ha úgy tekintjük tényleg sokat dobott az űrkutatáson később.
A B-29 meg elismerem, hogy elég komplex feladat lehetett megalkotni, elég sok kritériumnak kellett megfelelnie. Honnan tudod, hogy fejlesztő mérnökösködök ? :)
Egy város, ahol az erőszak és a bandaháborúk mindennaposak, az államtól pedig hiába vár segítséget az ember. Nézz szembe azokkal a fiatal, nem ritkán még gyerek bűnözőkkel, akik Port Moresby utcáit uralják! Stephen Dupont ausztrál fényképész Afganisztán és Irak után úgy…..
emberkedek 2012.11.01 12:19:22
@shaw_nyomaiban:

A hétfői füzesabonyi mészárlást kihagytad, ami úgy néz ki büntetlenül fog maradni, mert félnek egy etnikai konfliktustól.

Rippel testvérek anyukáját és a fradi futsal kapust se magyarok támadták meg a napokban. Emellett rengeted időst vernek félholttá nap, mint nap. A kórházakban rengeteg idős nénike fekszik, mert támadás áldozataivá váltak.
„Ne vesszünk el a részletekben” – intette a bíróságot az orvosszakértő az ezúttal túlfűtött tárgyalóteremben, bár éppen a tatárszentgyörgyi helyszínelést rontotta el majdnem végzetesen a rendőrség. Igazságügyi orvosszakértőket hallgatott meg a bíróság. - Stépán…..
Ghostwriter A jövő elkezdődött? 2012.09.08 16:47:38
Olvashattunk róla: terjedni akar a métely. A Jobbik elindult nyugat felé – az észak-kelet magyarországi megyékhez hasonló pozíciókat akarnak kiépíteni maguknak az ország fejlettebb felén is. Nyitányként ma Veszprémben szerveztek felvonulást maguknak. És megbuktak vele.…..
emberkedek 2012.09.08 22:23:16
@nemzetikonyves:
először vagyonelkobzás, padláskisöprés, utána gulág.
emberkedek 2012.09.08 22:27:48
@Wallenberg:
ez most itt jogos volt.
emberkedek 2012.09.09 12:34:09
@Hunor Levente:
Szerintem is normális a cigányok deviáns, hozzáadni soha nem akaró, csak követelő és romboló magatartása és a kommunisták feddhetetlen viselkedése, amit az elmúlt száz évben tettek az ország "javára".
Európa egyik legjobb országából lettünk egy keleti gazdasági értelemben vett gyarmat.
Egy normális jogállamban a rendőrség szerepe arra kellene, hogy korlátozódjon, hogy a társadalmi normák felett őrködjön. A törvények betartatása és az ésszerűség egymást átölelve kellene, hogy érvényesüljön cselekedeteikben. Ozora. Lehet hallani az ozorai fesztről ezt-azt.…..
A nyugat-horvátországi Karlovac (Károlyváros) hegymászó egyesületének klubhelyiségébe ismeretlen tettesek törtek be és onnan fémtárgyakat tulajdonítottak el. A hegymászók az internetes honlapjukon a roma kisebbséget sértő, xenofób és gyűlölködő felhívást tettek közzé.…..
emberkedek 2012.02.27 11:30:44
Nemzeti sport lett Magyarországon - de különösen az úribb, budai körökben - a vaddisznóhisztéria. Ráadásul a média még adja is a lovat alá: nemrégiben például valamelyik ostoba kereskedelmi televízió bugyuta híradójának egyik szenzációja az volt, hogy megdöbbentő módon…..
emberkedek 2012.01.07 18:04:03
@Cpt. Flint:

Az enyhe telek jót tesznek a populációnak szerencsére + kevesebb a megművelt földterület vidéken, ez vezethet a vadpopuláció növekedéséhez, de a vadászat is megy rendesen pl. olaszok amit idehaza művelnek az nem valami kultúrált és ez tömeges jelenség, nem perifériális.
A budai hegyvidék megint más tészta, mert ez egy olyan régió, ahol ténylegesen az urbanizáció okozza a vadak területvesztését és itt nekik adok igazat, csakis a sznobizmus miatt húzódik arra az "elite" és nem Pesten a puszta irányába, ahol nem lenne érezhető a faunának a természet ilyen mértékű elvesztése.
emberkedek 2012.01.07 19:06:13
@malaryanbeast:
Végre kimondta valaki, ez bizony természetvédelmi terület, csak hát van az a pénz. Akkor bizony el kell viselni malacékat.

@pán-európai romastratéga:

Nyugi a te hasznos munkád megmarad és nemsokára te is építhetsz magadnak, mint Fosztó Petike, imbecilis Kóka meg a többiek.
(A szerző filozófus, újságíró.)  Egy demokratikus ország miniszterelnöke bejelentette, hogy egy kérdésben, sőt, bízvást mondhatjuk, egy Sorskérdésben népszavazást akar kiírni. Az EU vezető demokráciáinak vezetői hisztériás rohamot kaptak, a piac pedig fogta magát és…..
A csaknem 5 kilométer hosszú "rügeni kolosszus" 20 ezer német munkás gondtalan nyaralását biztosította. A mediterrán  országokba innen induló luxushajókon söröző náci melósokat irigyelte fél Európa kétkezi iparosa. Az egykor 11 ezer szobás üdülőváros ma…..
emberkedek 2011.04.10 16:42:21
@v2peti:
Többek között Hitler önálló monetáris politikát kezdett folytatni, amire begurultak rendesen tőlük Nyugatra. Gyakorlatilag hasonlót kezdett művelni, mint most a FED, beindította a bankóprést, csak azzal a különbséggel, hogy a pénz mögött ott állt a valós munka és a megtermelt anyagi javak.
A háborút pedig bár ellenfeleik nagyobb területtel,népességgel és gazdasági termelékenységgel rendelkeztek, de pole pozícióból elvesztették, a háború több pontján történő hajmeresztő stratégiai és taktikai hibák elkövetésével.
Végül is mindenki nyert, mert ha a Szovjetunió vagy Nagy-Britannia elbukik, akkor a háború elhúzódik és mindkét oldalon sokkal több lett volna az emberáldozat.

@max val birca man:
Azért a 30-as évek Németországát ne hasonlítsuk Kubához. Vezető tudományos,technológiai és gazdasági hatalom a világban.
A múlt héten bemutatott kőbányai pincerendszer egyik kijárata a Dreher-villa kertjébe vezet. Az egykor a főváros kulturális központjának is mondható, a kor legmodernebb berendezéseivel, pompásan berendezett villa ma az enyészeté. Bent jártunk. Kőbánya neve nem csak a…..
emberkedek 2011.03.20 15:17:27
@taxi546:
Csak a szokásos. Az ilyen már fel sem tűnik senkinek.
Ami Gyöngyöspatán folyik, amellett nem lehet elmenni szó nélkül. Röviden: a Jobbik rájött, hogy önnön konszolidációja és elkényelmesedése nem használ a népszerűségnek, ezért újra életre hívta a betiltott Magyar Gárdát. Hogy legalizálják működésüket, ezúttal névleg a…..
Subba Facepalm: Egyél kutyát! 2011.03.09 17:17:00
Engedélyt adott a kóbor kutyák fogyasztására Andrej Sabol, Hernádszentistván polgármestere. A helyzet teljesen elharapódzott, ő  pedig ezt a megoldást javasolta:- Az utcákon kóborló kutyák nagy problémát jelentenek, örülök, hogy találtunk egy ilyen jó megoldást. Mivel a…..
emberkedek 2011.03.10 00:14:16
@kamuszutra:
csak a nyílpuskával leterített holttesteden tálalva