Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Dare To Dream

10 bejegyzést írt és 2 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A lelkem ódon, babonás vár,Mohos, gőgös és elhagyott.(A két szemem, ugye, milyen nagy?És nem ragyog és nem ragyog.)Konganak az elhagyott termek,A bús falakról rámeredKét nagy, sötét ablak a völgyre.(Ugye, milyen fáradt szemek?)Örökös itt a lélekjárás,A kripta-illat és a…..
                 Az asztrológia az emberiség egyik legősibb tudománya. Minden napjainkig megismert ősi civilizációban fontos szerepe volt, és napjainkban is sokan művelik. Az asztrológia görög…..
 Meleg, fülledt, külvárosi éjszaka.. A  kocsik halkan búgtak a messzi főúton, pár kutya csahol csak, valaki jár még az utcákon. Az órára nézek: 00:27. Már megint, pedig holnap 8-kor kelés. Imádom a nyarat, a szerelmes éjszakák és azt a bizalmas hangulatot amit csak…..
Nem gondoltam volna, hogy valaha engem is elér a kutyafajták iránti láz. De itt van! Kedves blogom, fogadd szeretettel a Pomerániai törpespitzek legszebbjét, Elishát. Már a neve is meg van, csak ő nincs... Még rám vár valahol. De már készen állok rá! Végre lesz valaki, aki…..
Dare To Dream 2011.01.05 11:16:42
@Daemona: Nagyon jól hangzik, amit leírtál... Nem bírok már magammal! :D
Daemona Anyu 2010.12.04 06:35:03
Én nagyon szeretem anyut. Érzékeny, okos, gyengéd és erős nő. A példaképem és a hősöm. És nem mellesleg remekül főz. A határozottság nem kifejezetten erénye, hisz már kisiskolás koromban is velem diktáltatta az igazolásaimat. Na persze mindig okkal maradtam ki, nem azért, csak…..
Csak ülsz és meredsz. Gondolkozol. Bizonyosságot keresel, holott még magadban sem vagy biztos. A folyosó sötét, csak néhány lámpa pislákol. Hol van a fény? Elhatározod, megkeresed, de vajon merre indulj? Melyik irány a helyes? Lehet több fényforrás…..
 Nem megy ez a blogvezetés olyan gyakorisággal, mint szeretném...  :) De új évi fogadalmaim között volt ez is, hogy lelkiismeretesebb leszek. Mindenben. Szeretném, ha végre kicsit lecsillapodnának a hullámok körülöttem, túl nagy kövek estek a kis "tavamban", de…..
Régen írtam. Sosem voltam az ilyen dolgokban túl rendszeres... De végül mindig kimagyaráztam magamat, magam előtt. Most is, gondban voltam, napok óta szinte semmit sem aludtam.Éreztétek már úgy, hogy egy karnyújtásnyira van tőletek a boldogság, de ha érte kapnátok szakadékba…..
 Itt vagyok, mondhatom akár, hogy újra, de igazán sosem vezettem még blogot. Sokszor megpróbálkoztam már vele, de jobb szerettem a gondolataimat élőben megosztani másokkal. Eddig erre volt lehetőségem, most azonban olyan mélységekben értem, ahol már senkire sem számíthatok…..