Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kócostégla

33 bejegyzést írt és 19 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
  aki kétnaponta idejön és körülnéz? ez a blog behalt :)))én magam se járok erre sohase. megyek is...
A tavasz talán kicsit késik az idén, de a süllő is lassan megkezdi nászát.Aktuális ez az írás, - leporoltam:  A süllő (fogassüllő) a csukánál majd egy hónappal később ívik, fogási tilalmi ideje március 1 -április 30-ig tart. A süllő ívása vízhőmérséklet függő.…..
Először is, ha mosolyogsz az emberekre, visszamosolyognak rád és valóban.Lementem a kórházba anyu leleteiért és még az ápolónők is visszamosolyogtak, pedig ha valakire, rájuk nem szokott jellemző lenni...Nagyon jól vagyok, szép vagyok, okos és fiatal - na itt csapna a húgom a…..
 vegyük a nyakunkba a várost, korán érjünk a pasihoz. legyen nálunk a zárhoz illő kulcs, mert mégsincs otthon. nehéz hét áll mögöttünk, rogyjunk össze.de óvatosan, mert a jóember láthatóan ez elmúlt pár órát takarítással töltötte, hát hallod minden elvágólagosan…..
kócostégla 2011.02.07 15:31:09
@drej: ez a szám is volt. hudejóvót :)
kócostégla 2011.02.07 16:19:27
@drej: európa pont. millenáris teátrummal szemben.
kócostégla 2011.03.01 14:43:36
@kozgaztanar: :)igen, élek. és ma olyan szép a tollam a fejemen, hogy meg szeretném mutatni mindenkinek. (nem fogom)
5. nekifutás gyáva, vagy okos? 2011.02.02 09:25:39
tudom, hogy okos, persze... de azért egy picit csalódott vagyok. de tényleg csak egy picit. részemről teljesen kockázatmentes lett volna a dolog, részéről nagyon nem... így aztán végül nem vállalta be. de az utolsó pillanatig hajtotta a vágya hozzám, hogy aztán mégis győzzön a…..
kócostégla 2011.02.07 15:54:17
@Szexofon: ezt mondom én is. ha gyerek: akkor mintha ugyanabba lépnél vissza. ha nem gyerek: akkor meg mintha maradhatna ez a felhőtlen állapot.

de nem marad. marad? na?

éljünk, ne gatyázzunk...

meg persze eszembe jutott, hogy éppen gyereket szeretnék, de majd biztos elmúlik. jön a tavasz.
kócostégla 2011.02.07 16:21:54
@éniskócos: akkor szülni kell, válni, és boldognak lenni?
grrrrr.
és hajaj :(
My secret folytatom.... 2011.01.28 11:16:20
....ugye figyelsz Te is?! ;-)   Na valami ilyen ívet szeretnék...:-))))..
 de előbb sokat kell olvasni.Prózaírási technikák 1. Mindig meneküljünk az alliterációtól. 2. Kerüljük a kliséket (eljárt fölöttük az idő…). 3. Kerüljük a furcsa karatereket & röv.-ket. 4. A zárójeles megjegyzések szükségetlenek (bármily fontosak is). 5. Az…..
Érdekes, a médiatörvény miatt, most meg kellett adnom, felnőtteknek szól a naplóm vagy sem?Szerintem mindenkinek szól, na jó, némelyik nem, de oda mindig kiteszem a 18-as karikát.:-)Egyébként meg, csak is felnőttek fognak visszajárni a naplómhoz, mert a problémámat, csak Ők…..
kócostégla 2011.01.27 18:49:23
@Csak_egy_lány: nem piszkálódásból, csak az irányultságod mennyire, hm egyirányú. vagy már volt erről szó? csak nem olvastam?

végül is szeretkezni jó, bárhogyan is. :)
kócostégla 2011.01.27 12:11:29
@flippant: tegye fel a kezét aki teljes bérével be van jelentve. jó ha a harmadát megkapod fehéren.
Nem új a téma, írtam már erről korábban ezt - azt, az apropót most az adja, hogy nyilvánosságra kerültek 2010-re vonatkozó fogyasztási adatok (by Magyar Ásványolaj Szövetség). Az adatok szerint 2010-ben a benzin vásárlása 12,9 százalékkal, a gázolajé 6,2 százalékkal…..
kócostégla 2011.01.14 14:14:58
 amitől még érdekes volt a tegnap,hogy a kihallgatott beszélgetések alapján két baráttal jutott el egyazon szintre, hogy szinte ugyabban a pillanatban, egyszerre avatták be a legféltettebb dolgaikba.nevezetesen hogy cigányok illetve zsidók.jelenleg úgy tűnik az ismerősi körében…..
hosszú vodka macskapisi szabadon 2011.01.14 13:30:00
 és akkor lekapcsolták a villanyt, bedugaszolták a pálinkát és a vendég elment a kopogós cipőjében, a másik meg fel az emeletre.ott volt előttünk az egész éjszaka. furcsa: nyitva volt a ketrec ajtaja. a beszarival komolyan veszekedni kellett, hogy kituszkolja magát rajta. nem is…..
hosszú vodka macskapisi vagy 2011.01.13 17:00:00
 még az is lehet, hogy a problémák nem a közös életben hanem az előéletekben keresendők.kanapéra, ÜL! BESZÉL! BESZÉL!és beszél. ..
 az a derékfájás az igazából gerincsérv. bibibíííí...
 jó kis baszhatnékja van az embereknek.gondolom mindegy is kivel, a ritmus, meg a közös szívdobbanás a lényeg... ahogy becsukod a szemed, és nem törődsz semmivel...ahogy érzed a másik testet, uuuugyanúgy mozog és mégsem...izzadt...benne az orrodban a szex szaga. érzed? nézz…..
 mindenki zabáljon sütit, mert a szmog ellen ez az egyetlen hatékony fegyver... páros! páratlan! páros!!!a kezdőmásodpercek kimerevítését töltsétek olvasgatással...
hosszú vodka macskapisi jelentem 2011.01.02 21:30:00
 élnek. mindenki. nincs derékfájás, hámlik az orrok. lett búkklájnos szörnyem. NYERTEM! NYERTEM!pusszantás, mindenféle alkalomból...
 előkarácsony. ahogy két különcsaládos embernek sikerült.futkosás-futkosás hátán, telefon, üzletből ki-be-át-szét-össze-vissza. meg. aztán becsendeskedtek a bázisra, központi konyhaasztal széle, rezsón végre elindított kellemes, családias húsleves rotyogás. na meg az…..
kócostégla 2010.12.29 23:31:54
@hzizi: 'zuppa! :D
 síelni.hááát. lehet szurkolni. sőt, kötelező...
A halhús egészséges és finom. Sajnos Magyarországon  nagyon sok asztalra csak karácsonykor kerül hal.Elképzelem a 24-én reggel álmosan konyhában kávézgató háziasszonyokat, látom a kerekedő szemüket amikor felnéznek a csészéből, és azt kérdik…..
kócostégla 2010.12.23 12:21:08
hosszú vodka macskapisi ma reggel 2010.12.22 09:55:00
belép, köszön, vigyorgó/várakozással teli arcok mindenfelé.visszavigyorog (gyanakodva)ismeretlen eredetű karácsonyi ajándéknak látszó tárgy az asztalon.a többiekén nincs.hát miez miez, kéremszépen. vigyorgó fejek rohannak a magyarázattal- tegnap hozta egy fiatalember, már…..
 a magánnyugdíjpénztárak... a kormány szerint...fagyos hétvége...alkotmánybíróság elnöke...további forintleértékelések...mikulásgyár...Tamás nevenapján...forintos percek* médiakategóriában...szombati munkanapon...bemutatók a karácsonyi szünetben...olcsóbban, mint…..
 1. nem egyszerű bejegyzést írni, ha kiszerkeszted az oldaldobozok közül a belépés/kilépés/admin felületet. próbáljátok ki ti is! a megoldásokat ide kérem... 2. a "női napi rutin" javasolta, hogy kedveljem a "Vagina projektet" a facebookon. ahol is…..
kócostégla 2010.12.03 23:06:24
 teva, chinoin, ekler, mvm irodaház, kunszigeti víztorony, szeretnék magával randizni, trigránit, sade, ibiden :), foglalt vagyok, inkább csak üzleteljünk, jó? Baron von Twickel Szőlőbirtok, zalai baromfifeldolgozó, dunamenti erőmű, najó, de az én megérzéseim jók szoktak…..
 a termék elsőre tetszetősám gyanús csomagnak látszott. fogja a madár, nézegeti, csodálja a külcsínt. érdekes, érdekes, dupla csomagolás, zörög. a felső réteg nagyon kívánatos, formás, piros-sárga minta, gondoltam biztos ezen lehet összeírva mi minden van belül,…..