Regisztráció Blogot indítok
Adatok
BleedingheartWitch

0 bejegyzést írt és 25 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Sötét, bűzös alagutakon kúsztam át, fejemben egymást kergették a félelmetes gondolatok. Nem tudtam mi az, ami valóban megtörtént velem, abban a roskadozó fűkunyhóban, mélyen a mocsár bűzös levegőjű, varangyoktól hemzsegő szívében. Ahogy az ősi város csatornarendszerének…..
Minden történet elkezdődik valahogy. Van, amelyik hosszú, cirkalmas bevezetéssel indít, körülírja a helyszíneket, szereplőket, megadja az alaphangulatot, s van amelyik In medias res, belevág a történés közepébe és egy labirintusba taszítja az olvasót, nem magyaráz, csak elgurul…..
Hatalmas sereg közeledett a domb túloldalán, ezt már a föld remegéséből érezte. Sok ezer egyszerre lendülő és dobbanó láb hangja. Földöntúli összhangban, kérlelhetetlenül masíroztak előre. Odakúszott a lelőtt gép pilótájához és ellenőrizte a pulzusát, halott volt,…..
Nem tudom, hogy történt. Hazafelé tartottam, félig kábán a fáradtságtól és a piától. Leléptem az aszfaltról, de nem néztem körül. Az autó sofőrje megpróbálta elrántani a kormányt, de már késő volt. Egyenesen nekem jött, áthajtott rajtam, éreztem, ahogy a fém hidege…..
Mikor beléptem a klubba, a bejáratnál a kopaszok jól megnéztek maguknak. Haha, szerencsétlenek. Ha tudnák, hogy egy pöccintésemmel ráégethetném a bőrüket a koponyájukra… Szánalmas férgek, mint ezek itt. Itt vergődnek ebben a pöcegödörben. Borzalmas ez a valami, ami a…..
Ahoy!Ahogy nézegetem a statiszikákat, úgy látom lassan, de biztosan növekszik a blog olvasóinak száma, körülbelük 10-12 rendszeres látogató van. Nagyon örülök, s remélem élvezitek, amit olvastok! Ha hagynátok kommenteket mégjobban örülnék! ^^A közeli jövőben megpróbálok…..
Kiléptem a fák közül, a lenyugvó nyári hold haldokló fénye mély árkokat vésett az arcomra. Meztelen felsőtestem izzadtságtól ragadt, a rám tapadt földben fenyőtüskék keveredtek valami fekete folyadék megszáradt csomóival. A jobb kezem elsorvadt ujjait az ingem maradványaiba…..
Úgy érzem, nem vagyok ide való, nem kellek a világnak. Bármibe is kezdtem életem során, minden kifolyt a kezeim közül. Mintha belemarkolnék a földbe és megpróbálnám elvinni, ami a markomban van, életem homokvárához, de mire odaérek, minden kifolyik az ujjaim közül, s amikor…..
Csak ülök, magányosan bámulok kifelé egy felhőkarcoló hatvankettedik emeletének ablakán. Eső veri az üveget, halkan kopog, mint egy fájdalmasan szívszorító dallam. Látom lefolyni a cseppeket, magukkal viszik a port, a peremen összegyűlnek, majd leesnek a mélybe. Felnézek a…..
BleedingheartWitch 2010.10.06 18:49:04
@Oidipus Prime: Are u sure? :DDD
BleedingheartWitch 2010.10.06 19:42:17
@Oidipus Prime: Are u sure? :D
BleedingheartWitch 2010.10.06 19:42:49
A fehér csík az égen, mint egy gigászi kígyó, lustán kavarogva közeledett a földhöz. Egy igazi monstrum, gondoltam. Több hete nem láttam ekkorát lezuhanni. Azt hittem abbamaradt a pusztulásuk, de sebaj, egy kis gombaspóra pont jól fog jönni a csónakom kijavítására. Már nagyon…..