Regisztráció Blogot indítok
Adatok
F-1 brazen

13 bejegyzést írt és 18 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A Ferrari „fölszurkoló” kéretlenül ugyan, de kiáll a Ferrariért, és majd jól megmondja. Egy ( állítólag) debreceni lapban jelent meg, egy egetverő baromság, ami akár áprilisi tréfának is beillene. A „hír” pedig úgy szól, hogy: „ a brazil…..
F-1 brazen 2011.01.30 19:47:38
@Sferrari: Én sokadmagammal jól szórakozom a hozzászólásaidon. Folyamatosan hazugságot emlegetsz, és azt állítod, hogy megcáfoltad? Ez nálad egyféle önnyugtató mechanizmus? Nincs hazudság, és amit te cáfolatnak nevezel, csupán szánalmas magyarázkodás. Nekem nincs szükségem külső segítségre, és a véleményem már megjelent a blogon.Folyamatosan keresed az önigazolást, sikertelenül. Az általam is nagyra becsült mentorod nem látja azt a valós tevékenységet (illetve tevékenységről igazán nem beszélhetünk, inkább csak nyüzsgésről), ami te végzel, mert felé kénytelen vagy a legjobb formádat mutatni. Ezt úgy hívják, hogy alá-felé rendteltségi viszony, amivel semmi baj nincs, csak ezáltal számára nem reális a kép rólad. Ha mindezt az eszmecserét a te oldaladon folytatnánk, sok Ferrari rajongó szembesülne ezekkel a dolgokkal, és akkor kapnál valódi képet a ténykedésed értékéről. De ezt te nem merted felvállalni, inkább kitiltottál, ellenben én a saját oldalamon azért "elbeszélgetek" veled. :)
Már megint a Ferrari!Nem tehetek róla, de ismét a legendás csapatról vagyok kénytelen néhány gondolatomat ide lapátolni, pedig nem célom, hogy csak róluk írjak, ráadásul nem túl kedvező megvilágításba helyezve a maranellói gárdát. Fontos azonban leírnom, hogy maximálisan…..
A médiahatósághoz panasz érkezett, valakinek nem tetszett, hogy a Tilos Rádió szeptember 2-án délután előzetes figyelmeztetés nélkül leadott "egy kiskorúak erkölcsi, szellemi és pszichikai fejlődésére hátrányos hatású" Ice-T számot. Az NMHH ezért most vizsgálatot…..
F-1 brazen 2010.12.30 13:59:45
@Mikrobi: barátom, senki sem kérte, hogy hallgasd, azt viszont tartsd tiszteletbe, hogy rengetegen szeretik. Vagy ennyire elvakít a gyűlölködés??? Akkor te is jó katona lehetsz!
F-1 brazen 2010.12.30 14:26:33
@Takony_fősámán: Valószínű ez a "próba", bár ha bele gondolok, az értelmiség minden üldözési mániában szenvedő diktatúra ellensége.
Véget ért az első Formula1-es Koreai Nagydíj, ahol az eredmények mellett néhány érdekes mozzanat is színesítette a hétvége történéseit. Az előzményekről már mindenki olvashatott, az utolsó pillanatban elkészült pályáról, a hiányos infrastruktúráról, a csapatok és…..
F-1 brazen 2010.12.11 07:53:31
@jancsips: Egy ideig egyéb elfoglaltségom volt, illetve van is, de igérem, folytatom...:)
A Jean Todt, egykori Ferrari csapatfőnök által vezetett FIA, újabb jó szolgálatot tett a maranellóiaknak, amikor is a legutóbbi ülésen úgy döntöttek, hogy eltörlik, a - 2002 óta éppen a Ferrari miatt bevezetett - csapatutasításra vonatkozó tilalmat, a sportszabályzat…..
ELŐSZÓ - Real Simon SaysMéhes Karcsi újságíró barátom és kollégám hatalmas Formula-1-rajongó. Nem mellékesen elismert szépíró: számos, könyv formában is megjelent regény, novella és antológia dicséri könnyed, elbeszélő stílusát. Ha jól emlékszem, először 2000-ben…..
Hát ezt is megérhettük. Az internet Forma1-el foglalkozó hírportáljai reggel óta zengik, hogy lesz Koreai Nagydíj, és ez mától hivatalos, hiszen maga Charlie Whiting jelentette be, hogy nem lát semmi okot arra, hogy ne adja meg a pályának a verseny engedélyt. Az olykor oldalasra…..
Célegyenesbe fordult az idei Forma1-es szezon, és jelenleg, négy futammal a vége előtt még teljesen nyitott a verseny. Így kezdődik a legtöbb írás, ami a témát hivatott boncolgatni. Jelenleg még nem hogy a világbajnoki sorrend nem dőlt el, az sem biztos, hogy minden futam, - ami a…..
Közeledik a Formula1-es szezon hajrája, és az eddig pilóta fronton nyugodtnak tűnő állapot, kezd kissé felpezsdülni. Mondhatnám úgy is, hogy most éppen sok a fóka, és kevés az eszkimó.A mai napon a Sauber is bejelentette 2011-es pilótapárosát: Kamui Kobayashi csapattársa az…..
A Forma-1 világa attól szép, hogy a versenyeken kívül is mindíg szolgáltat izgalmakat, vagy legalábbis némi csámcsogni valót. És a lerágott csontokat sem dobják a kukába, újra és újra beleharapnak, remélve, talán maradt még rajta emészteni való. Az idei szezon állandó…..
F-1 brazen 2010.10.04 15:33:13
@jancsips: Miért lényeges, az hogy ki ír egy cikket, miért nem az, hogy mit ír? Nézd csak meg az origót, az indexet, és mág sorolhatnám, nincs aláírás sok esetben. Én nem bántóan írtam, onnantól kezdve lett bántó a dolog, hogy valaki magára ismert.De ha magára ismert, az sok mindent jelent. Ha én tényeket írok, annak utána nézek, ha fikció amit írok, azt úgy teszem, hogy egyértelmű legyen, hogy az fikció (Mi lesz veletek kis csapatok). Megvitathatjuk bármelyik írásomat akár soronként is, nem sok értelmét látom. Egy tény viszont, egy írással lehet egyet érteni, vagy sem. Ha az egyet nem értésednek hangot adsz, arra az író reagál. én ezt érvekkel teszem, addig semmit sem írok le, amig nem vagyok meggyőződve, hogy érvekkel is meg tudom védeni álláspontomat.
Augusztus utolsó napján tartották a Hungaroringen azt a sajtótájékoztatót, ahol hivatalosan is bejelentették, hogy a Hungaroring addigi elnöke, Palik László távozik posztjáról, és helyette Gyulai Zsolt veszi át a posztot, elnök-vezérigazgatóként. Ez október elején már nem…..
Kedves Olvasó!Magára ismert egy "megmondó", akiről előző írásom szólt. Hihettem volna azt, hogy talán elértem célomat, és elgondolkodik egy kicsit azon, hogy talán van abban igazság, - még ha az az ő szempontjából fájó is - amit írtam.…..
F-1 brazen 2010.10.02 10:25:25
@Sferrari: Ugyan Tisztelt Horváth Tamás, csak nem eltört a mécses. A szerkesztőid közül kire gondolsz pontosan? Én az oldaladon egy B.Ferenc néven szorgalmasan másolgató emberen kívül, nagyon ritkán egy Csilla nevű hölgy nevét olvasom, aki szintén lelkes másoló, de semmi több. Erre vagy büszke??? Erre nem nagyon kellene. Te nyilvánosan is szidtad az F1-live oldalt, és az oldallal kapcsolatban nekem is vannak fenntartásaim, de ők legalább nem csak másolgatásokat raknak ki az oldalukra. Az hogy az olvasók mit lájkolnak, tudom, hogy nagyon szeretnéd te eldönteni, de sajnos ez nem megy. Azt a cikket lájkolták, amiben magadra ismertél. Ez tény :)Már tegnap is azt igérted, hogy utoljára írsz, ezek szerin elfelejtetted. Egyébként, azzal sincs semmi baj, ha elfelejted, ezt a "hülye blogot", én majd mindíg naprakészen emlékeztetlek, megígérem. Ja, még annyit kérdeznék, a kis oldalad mitől is napra kész? Hogy mások megírnak valamit, és ti rögtön lecsaptok a cikkre, ezzel elvéve az olvasót a valódi szerző oldalárol? Ehhez csak gratulálni tudok, komoly szellemi teljesítmény, mint ezek a hozzászólásaid is :)Azért vigyázz, ne stresszeld túl magad, árt az egészségnek :)
A szezon hajrájában nem csak a pilótavándorlás szolgáltat most már folyamatosan témát a sajtónak, egyre többen tudni vélik, hogy alakul a jövő évi rajtrács. Erről egyenlőre talán csak az érintettek, - az újonc istállók - nem tudnak, illetve, ha a fülükbe jut…..
A Ferrari rendkívüli tehetséggel megáldott csapatfőnöke, újabb szózatot intézet a csapatához, de tette ezt úgy, hogy az a szurkolókhoz is kellő pátosszal jusson el. Az egymást követő két győzelem után, higgadtságot és nyugalmat kért a csapattól, a hátra lévő négy…..
Kedves Olvasó!Köszöntelek az oldalon! Ez a blog is - mint a legtöbb - azért jött létre, hogy írója, - aki a véletlen szerencse folytán én vagyok - kiírja magából gondolatait. Gondolatokat a Formula-1-ről, és a cirkuszhoz kapcsolódó egyéb, számomra tetsző, és idegesítő…..