Regisztráció Blogot indítok
Adatok
4-LOM

0 bejegyzést írt és 21 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
freddy szokott meglepetéseket okozni... Na, de ekkorát? Elgondolkoztam... Induljunk ki abból, hogy fred NEM SZOKOTT ILLEGÁLISAN LETÖLTENI (na, persze). Ha letöltötte volna ezt a zeneszámot a videójához, megérteném. De mivel nem szokott illegálkodni, ezért azt kell feltételeznem, hogy…..
FIFA 08-al kapcsolatban már tényleg volt sokminden, de ez azért eléggé durva, amit "csepii" küldött nekem... Ez még poénnak is rossz. A FIFA08-ban botlottam egy érdekes játékosba az ifi akadémián. Mikor először megláttam, nem akartam hinni a szememnek. Mellékeltem egy…..
László már vagy fél éve írt nekem, hogy akar írni egy dalt, amely a videóimról/blogról szólna. Természetesen nagyon örültem neki, mert ez azért mégis egy komoly elismerés. Aztán írt egy pár soros dalt, nem túl jó hangminőséggel. Azt mondta, mindenképpen fog még készülni…..
És most kérdezhetitek, mi ez a királyi többesszám? Hát, bevallom fogalmam sincs. Csak az "1 éves lettem" olyan hülyén hangzik. Meg ha már annyi olyan e-mailt kapok, hogy "Sziasztok", akkor hadd írjon most a képzeletbeli "Rossz PC-s Squad".Szóval 2007…..
Teljesen véletlenül bukkantam erre a youtube-on. Rohadt nagy :D Külön öröm, hogy Kevin Smith alakít "engem", aki a kedvenc rendezőm is egyben. Na meg a fantasztikus Die Hard 4-ben szerepelek :) Videót youtubera egy lennoxasaki töltötte fel. Köszönöm neki! ..
4-LOM 2008.04.13 17:19:10
Nos, sajnálatos és nektek talán meglepő a hír, de azt kell mondjam, hogy nekem sajnos nem az. Már hosszú hetek óta érzem, hogy vége kell hogy legyen, de gondoltam a születésnapig még kihúzom. Aztán belegondoltam, azért az egész nem méltó arra, hogy pont a születésnapon legyen…..
Rossz PC játékok sorozat Update 2008.03.19 20:24:00
Holnap is nyú videó tájm. Majd még pontosítok, hogy pontosan mikor. És most tényleg akkor! (bár múltkor sem rajtam múlt, ezt azért hozzáteszem)-> 2008.03.20. 20:51 Addig is 2 kép New Kroktól illetve Edmondtól ..
Gergő a Crashdayben nem igazán tudta, hogy most örüljön, vagy szomorkodjon? Vagy egy fős versenyen vett részt? Barna a Need for Speed MW-ban egy igen szerencsétlenül ültetett fát vett észre. Szintén a NFS-ben DanN egy sofőrt látott, aki útközben elhagyta testének felét.…..
4-LOM 2008.03.19 17:29:33
krisi megkérdeznéd a hacverodat meik aza bugfix fájl (mer kipróbálnám :P:D)

küld el az emailemre:
huka@freestart.hu

vagy ird le ez köszhasznű infó 8D

egyébként jók a vidik és az első kép állat:D:D
Azaz én.Köszönöm én is az eddigi (és remélem ezutáni) jókívánságokat. :)Hogy azért meglegyen a karácsonyi hangulat, jöjjön egy pár finomság.Zsófi küldött egy fantasztikus linket, ahol a blogon előforduló alakok...Na mindegy, inkább nézzétek meg ;) Rossz PC karácsonyAztán…..
4-LOM 2007.12.23 07:57:48
A youtube-n Zolega89 nevű játékos készítette nekünk ezt a tesztet. Történetileg nagyon rákaptam most ezalatt a 10 perc alatt :) Resident evillel megkell hogy mondjam nem játszottam. Láttam az eddigi 3 filmet és slussz-passz.Röstellem :'(..
Monnyon le. Monnyon le. Egy szörny vagyok. Egy kapitalista disznó, fúúúújjj. Mi történt? Csütörtök óta kapok kedves kis kommenteket, e-maileket minden felől. Nem kutattam utána különösebben, de volt aki gyűjtött nekem párat, és elküldte e-mailen. Jöjjön egy kis válogatás…..
Nos, elérkezett a videókészítésben az a pillanat, amikor a játék tesztelése és egyéb előmunkálatok után, szerettem volna felvenni a jeleneteket...Elkezdtem játszani a játékot, hogy bemutassam milyen hihetetlenül botrányos az irányítása.Csak most ment a felvétel gomb. És valami…..
Sajnos nem kerültem a Goldenblokk "Klipszemle" kategórialistái közé, mindenesetre köszönöm a lehetőséget, és akik benevezték a Big Rigset :)Majd legközelebb...Remélem a táncoló rendőrök nyernek ;) Mondjuk azok úgysem fogják átvenni a díjat, ha nyernének..
4-LOM 2007.08.21 16:03:52
4-LOM 2007.08.21 16:12:17