Regisztráció Blogot indítok
Adatok
bazarova

0 bejegyzést írt és 6 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
...és nem csak téged, vagy engem, hanem praktikusan az egész világot, függetlenül attól, hogy regisztrált Facebook használó vagy-e vagy sem! Ezt derítette ki a Schleswig-Holstein német tartomány Független Adatvédelmi Központja (ULD). Azt már egy ideje csiripelték a madarak, hogy a…..
Nos tehat el kell mondanom egy dolgot E bejegyzessel befejezem a blogot Nem lesz tobb izgalom hetfo reggelente Az uj bejegyzes vajh megjelent-e?   Jelentos dolog tortent a heten Nem bin Ladenre gondolok eppen Az van itt a kozeppontba teve Megszulettem 22 eve.   Csinnadratta,…..
bazarova 2011.05.14 21:28:10
Living in America 30 2011.04.24 23:48:00
Es ezennel meg is nyertem a legfrappansabb bejegyzescim versenyt. Biztosan erzekelitek az uj kornyezetet, hiszen en most epp Kanadaban vagyok. Na de hetfon, meg Amerikaban pont semmi nem tortent, kedden kellemes italokkal kiserve megunnepeltuk a ket vizsgamat, majd szerdan felkuldtem a kis…..
bazarova 2011.05.08 13:15:20
Living in America Tavaty van 2011.03.07 05:03:11
Tadaaaam. Eloben kapcsolom New Yorkot. Szoval az edukaciora vonatkozoan buszken jelenthetem, hogy letettem a felev felenel levo vizsgakat, kitort a szunet. A tanulas soran viszont rengeteg uj szot tanultam, barki, akit erdekelnek a mohaallatkak vagy a keringokek csak keressen fel batran. I`m expert…..
es ime. eletetek oceanjanak kis zaszlos hajoja. az en blogom.kronologia. volt mindenfele ora, iskolaban voltam, ez a kevesbe erdekes dolgok koze tartozik. volt egy oram, ahol meghivott eloado volt, csaladon beluli eroszak. az eloadas szinvonala eleg jonak szamitott........volna....egy altalanos…..