Regisztráció Blogot indítok
Adatok
joemann

0 bejegyzést írt és 96 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
„Gyerekes vagyok, ostoba és meggondolatlan. Vállalod-é?” – a levelezés eleinte tartózkodó, majd váratlanul kapcsol nagyobb sebességbe: a lányt hirtelen nyakon öntik egy nagy adag patetikus öklendezéssel, ami abszurd viktoriánus nyelvezettel fogant. A címzett egyelőre…..
Úgy látszik a szombat esti chilei film valakinek eszébe juttatott egy spanyolos szakítást. LA VIDA DE LOS PECES from sebastian olivari on Vimeo.   Szia! Itt egy történet, nem életem szakítása, de van benne lerázós mondat:)   Pár éve Spanyolországban töltöttem egy évet.…..
„A barátnőm túl korán ért haza…” - igazi börleszkkel indul a hét! A klasszik szitu most megelevenedik: a srác egy lánnyal enyeleg, ám a barátnő egyszer csak beállít, így a szerető majdnem a ruhásszekrényben köt ki. A lebukástól a fiú maradék józanesze menti…..
joemann 2011.02.15 06:04:29
@Dávid a góliát: egyetértek, de szerintem pártól függetlenül még a megcsalás és a vele járó nem őszinteség is hasonlóképp elrákosodhat az ember agyában
Hogy tehettem ilyet, mert ő közben mondta h ne írjam, de csak folytattam. Hogy tehettem ilyet, annak az embernek az autójával, aki érte annyi mindent tett?Sziasztok!Két szakítást is szeretnék megírni, mindkettő nonszensz...Tibi 1:Én 23 éves lány, ő 32 éves fiú.2010 november…..
joemann 2011.02.10 21:08:13
joemann 2011.02.11 05:49:00
@mütyür: képzeld el ahogy beugrasz az idősek otthonába:
sziasztok fiúk lányok...
múltkor az egyik srác az asztal sarkánál hagyta a protkóját

meg persze az hogy tudjuk hogy nem "nyelvbotlás" volt a posztíró részéről
Biztos mindenki ismeri a helyzetet, amikor a szakítás után először kell találkoznia a másikkal - mert egy helyen dolgoztok, egy környéken laktok, vagy: váratlanul vagy nem váratlanul összetalálkoztok egy buliban. Valami ilyesmiről szól a chilei film: a LIFE OF FISH - a fiú…..
„Eleinte csak viccelődtünk azzal, amikor meglátott egy csinos lányt, hogy lenne-e kifogásom a hármas ellen, ha ismernénk őt. Igaz, hogy minden vicc félig igaz?" – amikor észreveszed, hogy a kezdeti lángolás csökkent, megfordulna a fejedben a nyitott kapcsolat…..
Mai történetünk egy nagy étvágyú Diszkós Mikiről szól, aki egyetlen éjszaka alatt két lányt is levarr. A dolog azért gyomorforgató, mert a két lányt testvéri szálak fűzik össze. Ha a sztori nem is túl jó példa a szerelemre, mégis küszöbön a Valentin nap, a szerelmesek és…..
joemann 2011.02.10 20:57:02
@f.nero: szerintem egyébként kivitelezhető, én voltam hasonlóban de ott kicsit több volt az időkülönbség a két lányzó között mint néhány óra =)

cserébe tudtak egymásról de a feszkó hasonló mértékű volt
Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal.  Sziasztok! Nem rég óta követem a blogot...talán idevág, ami velem történt, történik. Megcsalt a feleségem, az egyik legjobb barátommal. Az elmúlt 7-8 évben, mióta gyerekek vannak itt is ott is, rendszeresen…..
„Nekem fantasztikus élmény volt közvetlen kapcsolatba kerülni álmaim nőjével, akiről addig csak fantáziáltam. Érezni az illatát és azt, ahogy a figyelmében fürdök” – Romantikus történettel indul a hét. Rómeónk eleinte csak plátói szerelmet tanúsít egy lány…..
„A lányról tudni kell, hogy 34 éves és két gyereke van már. Egyszer elvállt. És minden vágya volt egy harmadik gyerek” – izgalmas és feszes szerkezetű írással kápráztat (vagy büntet?) következő kedves posztolónk. A történet nem a sajátja: egy olyan…..
Állandóan megjegyzéseket tett a kinézetemre és a stílusomra. Miért nem festem magam erősebben, miért nem hordok miniszoknyát tűsarkúval, mi ez a ronda sál rajtam, vegyem már le.     Ezen a dolgon akkor eléggé kiborultam, de így utólag nagyon vicces és tanulságos.…..
„Gyula személyesen sokkal durvábbakat talált ki: azt állította, hogy engem részegen mindenki megkaphat” - nem könnyű egy viharos szakítás után belekezdeni egy másik kapcsolatba és teljesen megbízni az új jelöltben. A csaj azt hitte, új pasija kivétel és eleinte…..
„Odalép hozzám a folyóson, merev az arca, semmi érzelem, majd hirtelen mégis elmosolyodik, olvadozik. Kezében volt a virág, egyszer csak azt mondja, hogy nem kell neki” – pszichoboy sztorink már sok volt, nem is emlékszem, hogy pszichogirl-ös volt-e már. Ha nem, akkor ez…..
„ 20 évesen nősültem meg először. Nemsokára megkaptam az első pofont. Megcsalt. Nem volt semmi, ami visszatartson: 21 évesen elváltam tőle” – Levélírónknak át kellett értékelni a nőkbe vetett bizalmát és nem büszke a válására: mindent megtett, hogy a család…..
„Én mindig érzelmes pasinak gondoltam magam és egy kapcsolatban én nem 50%-ot adok, hanem 100-at. Minden átverés nekem fájt a legjobban” – most megtudhatod, hogyan jut el egy érzelmekben gazdag pasi, számos koppanás után, a kizárólag alkalmai kapcsolatot keresők…..
Ha újra kezdenénk, sem lenne jobb, mert már nem leszünk mások, mint voltunk.A kép innenRégóta olvasom a blogot. Azt hiszem én nem a kárörvendő fajtába tartozom, akinek az „egy-fiú-egy-lány-valaki-kibaszik-valakivel DE viccesen” történetek jönnek be. Nem tudom. Talán…..
A kispadról könnyű mondani, hogy állj fel, menj tovább, szedd össze magad, stb, aközéppályán már máshogy látja az ember a dolgokat.A kép innenHali Szakítósok!A történetem olyan friss, hogy szinte még vérzik /emo off. Itt ülökegy üveg bor, egy karton cigi (fogyatkozóban sajna)…..
Mindenkinek megvan a maga kis árnya a múltból, akiről már a legjobb barátjának sem beszél? Mert nincs mit beszélni róla, nincsenek események, nincsenek tények. Csak és kizárólag a gondolataiban él, és összeszorul a gyomra, ha hasonló kinézetű embert lát az utcán? 5 év múlva…..
 már szakítani sincs kedve az embernek.Hello!Nem leszek hosszú, a kapcsolat sem volt az. Lány 22, fiú 25, találkoznak, járnak, egészen sokat vannak együtt, ahhoz képest, hogy elég elfoglalktak. Van egy közös sportjuk, hetente mennek is valahova emiatt. A lány ezt a sportot…..
A vita tovább gyűrűzik: lehet-e egy kapcsolatban meztelen nős képeket bámulni, vagy sem? A kép innenAz előző kapcsolatomnak öt éve lett vége. Történt ugyanis, hogy az én drága egyetlenem pornográf képektől hemzsegő weboldalt üzemeltetett, amin jót csámcsogtak a haverjaival,…..
„Az állandó féltékenykedése és az a küldetése, miszerint meg akar változtatni engem, egyre inkább zsákutcába vitte a kapcsolatot” - a lány elhatározta, hogy a szakítást átteszi jövőre, mert a jó ízlés jegyében nem akarja az ünnepekre időzíteni. Nem szeretné…..
„Szerintem 30 fölött kezdődik az élet. Ezzel a lánnyal még mindig levelezek, de egyre inkább kezd elmenni tőle a gusztusom” - Levélírónk megismert a neten egy 24 éves lányt, aki az ő 30 évét túl soknak találja. Pedig ez a csaj korábban mégis fejest ugrott egy 41…..
„A lány elkezdi keresni a srác hibáit, csak azért, hogy végre megfelelő indokot találhasson a szakításra. És ha valakiben hibát keresel, azt meg is találod” – titokzatos Levélírónk nem hajlandó elárulni, hogy történetének melyik szereplője ő, ezzel is tovább…..