Regisztráció Blogot indítok
Adatok
sicc82

6 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Nem teketóriázok, a közepével kezdem: Ha új típusú, háromnyelvű születési anyakönyvi kivonatot szeretnél, azt a születésed helyén kell kérelmezned. - Ha levél útján kérelmezed, akkor 3 hét az átfutási idő. - Ha meghatalmazol valakit, akkor 4-5 nap. - Ha személyesen…..
Úton Kanadába OFFI 2014.09.12 09:45:57
Na igen. Nyilvánvaló, hogy magyar nyelvű dokumentumokat nem lehet kiküldeni Kanadába. Fordíttatni kell. Ennek történetét írom most le...   Kivel fordíttassak? Fordítóirodából annyi van, hogy győzzél válogatni. Viszont: közhiteles fordítást Magyarországon csak az OFFI…..
Úton Kanadába IELTS nyelvvizsga 2014.08.29 12:39:37
Augusztus elején - egy hónapos felkészülés után - elmentünk nyelvvizsgázni. A felkészülés egyébként azt jelentette, hogy skype-on gyakoroltunk egy héten kétszer egy távol-keleten élő (magyar) tanárnővel. Érdekes volt, ilyet még nem csináltam, de a célnak maximálisan…..
http://www.cic.gc.ca/english/pdf/kits/forms/IMM5612E.pdf A fenti link az FSW program alfája és omegája. Ezt tüzetesen át kell böngészni, a rendes forgatókönyv szerint jól meg kell ijedni, talán még a hitünket is elvesztjük egy percre, aztán biztosak leszünk abban, hogy nekünk ez…..
Mi a párommal egyben vagyunk biztosak - szeretnénk elmenni Magyarországról. Miért Kanada? Lehetne Németország is például, de ha már belevágunk egy külföldi történetbe, miért ne játszunk nagyban?   Kanadába többféle módon lehet bejutni. Mivel mi alapvetően hosszútávban…..
Úton Kanadába Indító 2014.07.21 09:43:38
Tudom tudom, Dunát lehet rekeszteni a kanadai kiutazással / kivándorlással / munkavállalással foglalkozó blogokkal és fórumokkal.   Én mégis szeretném megosztani a tapasztalataimat és legfőképpen segíteni szeretnék eligazodni a kivándorlás útvesztőjében. Nekünk hetekbe…..