Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Homofób Homár

0 bejegyzést írt és 24 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Kedden a Vateráé a TeszVesz, listázási díjjal büntetnek című posztban írtuk meg, hogy egy kézbe került a magyar onlinepiactér-piac, vagyis a Vatera és a TeszVesz. Azonnali lépésként sarcot vetettek ki minden egyes aukcióra felrakott termékre. A júzerek háborognak, mi mást…..
Nem példa nélküli Csilla története, egyszer már írtunk a győrben munkálkodó álrovairtókról, most azonban az ország másik felében, Miskolcon bukkantak fel gyanúsan hasonló körülmények között. Székhelyáthelyezés történt, esetleg csak másolják a mestert? Egy panelházban…..
Homofób Homár 2009.02.04 16:23:34
Egyforintos történet. A Teszvesz ügyfele hiába fizette be a jutalékot csekken, ezt 4 hónapig senki nem hitte el neki, bár állítását alá tudta támasztani a befizetést igazoló szelvénnyel is. Bírósággal fenyegették, kvázi lehülyézték és később még a fórumból is…..
Homofób Homár 2009.01.14 21:38:03
@cit1rom: Baszki Pöszörő!
Ha az én cégem nevében nyilatkozgatnál itt,belefacsarnálak a reggeli teámba!

Tré vagy haver,inkább hallgass!
Vajon direkt villogtatták a lámpát Várpalotán a benzinkútnál? Találkozott már valaki ilyen átveréssel? Nekünk őszintén szólva nem tűnik életszerűnek, annyival szenyóbb módszerek vannak a lehúzásra, a villogó fény meg annyira feltűnő. Részletek hajtás után.  …..
Bruhaha, a kisstílűség Dunakanyarbéli rekordját állította fel a váci önkormányzat, amikor úgy döntött, hogy a házasodó párok nem hajthatnak be a Főtéren lévő házasságkötő terem elé, csak ha papírjaik fénymásolatát csatolva 3 ezer forintért behajtási engedélyért…..
Még mindig az Apple körül pörögnek a T. olvasók, azon belül ezúttal az iTunes Store paranormális fizetési rendszere akasztotta ki Szabolcsot: Az iTunes store csodálatos haza elindulását egy kicsit beárnyékolja, hogy kizárólag hitelkártyát fogadnak el a regisztrációt során, egy…..
Homofób Homár 2008.09.04 11:47:13
Dear Szabolcs!
Support hiányában csak egy tanácsot tudok adni:WAREZ

Ha
sz@rnak rád,te is tedd azt./

ww.utorrent.com/kliens letöltése/-ww.torrentlap.hu/kb.100db magyar torrent tracker van/regisztráció után megnyílik a kánaán.Film,zene,progik,konvertáló prg.-k...


Mondjuk ez illegális,úgyhogy én is csak hallottam egy haverom haverjától.

Mint kiderült, nem is szombat, hanem már hetek óta le volt zárva a budai felső rakpart a nemzeti légiparádé Red Bull Air Race miatt, 20.-án pedig már a Várba sem tehette be a lábát ingyér a nemvip lakosság. Ez a bloggervilágban többeket kurvaanyázásra késztetett, és voltak…..
Homofób Homár 2008.08.21 10:02:28
A titokzatos tojásdobálós támadások a pesti éjszakában című post kommentjeit átbogarászva úgy tűnik, nem túloztunk, amikor 2008 gerappájának neveztük azt a pompás tréfát, hogy száguldó autóból tojással bombázzák meg a gyanútlan járókelőket, akik extrém szerencsés…..
Hihetetlen, de vannak olyanok, akik a Balaton iszapossága miatt is képesek reklamálni. Bea Keszthelyen próbált nyaralni, de úgy tapasztalták, hogy kamu volt a négy csillag, vagy nagyon régen kaphatta a Hotel Kakadu, mert poszt-apokaliptikus látvány tárult a szemük elé, amerre csak…..
Az már eléggé gyanús volt, amikor bennfentes, T-csoportos ismerősöm minden eszközzel megpróbált lebeszélni, hogy a telefon és az ADSL mellé a nettévét is megvegyem a kenyéradóitól. Mi a baj vele? - kérdeztem. Az, hogy nem működik - mondta lakonikusan. Ezt a tapasztalatot…..
Szerencséje a a Volánbusznak, hogy nem sztrájkolt, mert amit az utastájékoztatás címén végeznek, ha nem is pert, de legalább szemmelverést érdemelnének. Krisz a tévesen kiadott jegyét próbálta visszaváltani, de sehogysem sikerült:2008.03.14-én előre megváltottam a menetjegyet a…..
Dóra újépítésű lakást akar venni, a történet innen már ismerős: hónapokat késő átadás, kritikán aluli minőség, pofátlan kivitelező, végtelen hosszú hibalista és be nem tartott határidők. A Quantum Lakásépítő Ingatlanforgalmazó Kft. Mediterrán Lakóparkjának…..
Homofób Homár 2008.02.22 12:22:05
Zsukov blogján jelent meg a csodahír, amit aztán az Andreiground is felkapott: Szár község önkormányzata domainregisztrációs kérelmet adott be a szarbanvagyunk.hu névre. "A település nem támasztott prioritásos igényt, így legkorábban két hét múlva (február 20-a körül)…..
Homofób Homár 2008.02.07 22:09:18
Helykitöltő Hiánypótló új sorozattal jelentkezik a Homár ezentúl hétvégénként, a heti/havi legjobban pörgő sztorik csokrával. Azon kedves olvasóink, akik lemaradtak volna a legnagyobb anyázásokról, most hirtelen bepótolhatnak mindent. A 4. heti top 5 helyen az Ikea…..
Mókás bizonyítékot találtunk arra, hogy Magyarország alapvetően még a XXI. században is agrárország maradt, amennyiben a parasztságnak kitüntetett szerepe van a felsőoktatásban. Nem beszélve a nosztalgikus pánkommunizmusról. Az Országos Felsoktatási Információs Központ…..
A néhai Axelero utódja tisztogatásba kezdett azon elõfizetõi között, akik számára "nem gazdaságosak". Az önkényes kategória azt takarja, hogy korlátlan ADSL Otthon szolgáltatásának elõfizetõi a "normálisnál" jóval többet töltöttek le, ezért szerõdésüket 60 napos…..
Homofób Homár 2007.11.27 23:26:03
Igazából már egyikünk sem emlékszik, de az egyik ok mintha az lett volna, hogy hagyjanak minket végre nyugodtan konzumálni. Nem szoktunk ilyen patetikusak lenni, de ez a filozofikus ajtó kihozta belőlünk a legrosszabbat. Pedig igazán vicces, köszönet is jár érte Tibinek. A Felfedező…..
Végül is nem meglepő, ha indulatokat vált ki, ha egy csapat nő életvitelszerűen kidobálja az ablakon a tampont egy ezrek által látogatott intézményben. Dehát kell is a feszültség ahhoz, hogy igazi backdoor kommunikációs gyöngyszem szülessen. Most kettő mesterfokú példányt is…..
Homofób Homár 2007.11.12 16:38:11
Homofób Homár 2007.11.12 16:39:35
b@ssza meg
Bár a Monty Python idején még Angliában is rongyosra kellett koptatnia a száját az embernek, hogy bármit elérjen, azóta változott a helyzet. A nemrég vázolt Erste-féle kártyaigénylési módszer például a szigetországban így néz ki:Anglia, 2007 szeptember 27, delutan negyed egy: a…..
Homofób Homár 2007.11.08 18:56:55
Érdekes felfedezést tett olvasónk, amikor hazavitte a Saturnban vásárolt vadiúj telefonját:Hétvégén vásároltam a Mammut Saturn üzletében egy mobiltelefont. Hazamentem, beletettem a SIM kártyámat. Üdvözlőüzenet fogad, miszerint: „Szia Nyuszika”. (Az üdvözlés telefon…..
Kem mintha meglepődött volna, hogy a számítástechnika prémiumkategóriás gyártója, az Apple is a vásárlóin kisérletezi ki a termékeit. Pedig Steve Jobs minden év elején elmondja, hogy az a trendi, aki évente új gépet vesz, és hát tesznek is róla, hogy kelljen:A sztorim nem…..
Homofób Homár 2007.09.29 16:39:36
Mit tehet szegény parkolóellenőr, aki korán reggel eltéveszti az utcanevet a büntetőcédulán? Visszamegy és újra megbünteti az autóst, ha még mindig ott áll, ezúttal jó címmel: Egy ismerősöm látogatott meg, és hetfő este a Hunyadi téren parkolta le az autót. Reggel,…..