Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Bulgárka

1 bejegyzést írt és 4 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Bogyókáim, egy kedves ismerősöm nemsoká megnyitja exkluzív pókertermét, amelyben a 20-as, 30as évek Amerikájának hangulatát idézik fel. Maffia, jazz. Az aranykorszak. Mi kell ennél több? Higyjétek el nekem pacsira, semmi. Ennek apropójából freerollt rendeznek, amelyre az itt…..
Ez egy társadalmi célú hirdetés. Magam sem győzöm eleget mondani: fiaim, az egészséges prosztata bizony igen nagy kincs! Erről most nem más fog néktek beszélni mint maga a nagybecsű Optimus Prime, mmkay?! Videó újratöltve. ..
aki végignézi a 13 percet azt felterjesztem nóbelra!ez tudjátok szerintem 1 olyan dolog amit a pokolban az ördög elővesz és ezzel kínozza az embereket :) részvétem mindenkinek aki ezt képes elviselni :Dbár legalább jó felkészülés a pokolra..
Meglepő & mulatságos Tegnap estére kecsegtető Reggie fesztivált igért az egyik programajánló magazin a ZP-ben 20.00 órától. Igaz már ott kezdőtek a problemák, amikor a némi nemű információért látogatuk meg a hivatalos honlapot, meglepődésünkre a felépőket nem…..