Regisztráció Blogot indítok
Adatok
fullbeauty

2182 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A téli hideg elől ösztönösen behúzódunk a meleg lakásba, ahol megnyugtató egy nagy bögre teával átmelegedni, feltöltődni. Ilyenkor a nagy hőingadozás, a bentiszáraz levegő a bőrünket igencsak próbára teszi: könnyen kiszáríthatja, feszítő, viszkető érzésttapasztalhatunk. Ebben az időszakban a…..
fullbeauty Őszi bőrmegújulás! 2023.09.29 13:30:48
Beköszöntött  az ősz, és a naptól károsodott bőrünket szeretnénk természetesen megújítani, újjávarázsolni. Erre az egyik legjobb, és nálam is bevált módszer a hámlasztás. A hámlasztó kezelések hatóanyagai a savak. Anélkül, hogy tankönyvi mélységekbe mennénk, kémiailag ezek olyan vegyületek, amelyek…..
Bármennyire is odafigyelünk a mindennapos arcápolásra, a nyári  napsugarak, aknés gyulladások vagy hormonális változások hiperpigmentációt, kisebb elszíneződések megjelenését okozhatják legtöbbször arcunkon vagy kézfejünkön. Ilyen esetekben a hámsejtek több melanint termelnek, ezzel esztétikai…..
  Amikor sminkelésről beszélünk, általában a legtöbb szó magukról a sminktermékekről esik,holott egy jó alapozó vagy szemhéjpúder korántsem elég ahhoz, hogy tökéletes sminkealkossunk. Egy jó smink elkészítéséhez nem csupán minőségi sminktermékekre vanszükségünk, hiszen az sem mindegy, hogy milyen…..
fullbeauty Habosan szép az élet! 2023.04.06 10:26:18
Mindig kezdjük vagy zárjuk a napot pozitív gondolatokkal! Az Avon legújabb habfürdő újdonságai pont erre lettek  megalkotva. Az Avon Relax to the Max habfürdő  fantsztikusan pihentet egy fáradt nap után. A levendula és a pézsma nyugtató hatású illatjegyeivel a zavartalan pihenést szolgálja. Az…..
fullbeauty A nap gondolata... 2023.01.09 17:21:57
    "Változások csak akkor következnek be, amikor valami olyat teszünk, ami abszolút nem illik bele az általunk megszokott világba." / Paulo Coelho/..
fullbeauty Viva Magenta! 2023.01.09 15:27:49
  A Pantone decemberben 24. alkalommal hirdette ki az „Év színét” vagyis, hogy melyik szín lesz az előttünk álló esztendő legmeghatározóbb árnyalata. A híres színintézet évről évre a korszellem jegyében választja ki az árnyalatokat, amelyekben a múlt és ajövő hatásai ötvöződnek, és amelyekből a…..
Ahogy vége lett a télnek, úgy döntöttem kívül-belül feltankolom a kollagén raktárimat. Azt mindenki tudja, hogy sajnos a szervezetünk  egyre kevesebbet termeli a  „mesterhármast”, és ezeket vissza kell pótolni, ha bőrünket feszesnek akarjuk érezni. Hogy mi ez mesterhármas? Ez a kollagén –…..
Szinte mindenkinek van egy, vagy akár több hege is, ami emlékezteti őt bizonyos életeseményekre. Ezekre egyébként sem szívesen gondol vissza az ember, viszont egyes sebek ennél még akár súlyosabbak is lehetnek: fizikai fájdalommal járhatnak, illletve előidézhetnek lelki, önbizalmi problémákat, ha a…..
fullbeauty A Hyaluron ereje 2021.04.23 11:06:01
Sok nőtársammal szenvedünk a száraz, vízhiányos arcbőrtől. Ahhoz, hogy a bőrünk élénk és fiatal maradjon, sok sok folyadékbevitelre van szükség, amit nem mindíg könyű teljesíteni....  A sokszor irreálisan drága és káros szépségápolási termékek, nem mindig  megfelő megoldása annak, hogy bőrünk…..
Előző posztunkból, örömmel láttuk, mennyire érdekel, és szíveteken viselitek kis kedveceiteknek az egészségi, és lelki állapotát. Tudni akarjátok milyen vitamin kell neki ha nem eszik rendszeresen, rossz a hangulata, vagy éppen ok nélkül hullik a szőre. Éppen ezért egy jópofa nyereményjátékot…..
Te is ravaszul a tápba szoktad keverni a rossz ízű vitaminokat? Mit szólnál, ha mostantól szükséges rossz helyett jutalomként tekintene rájuk a kutyád? VÉGRE MAGYARORSZÁGON IS ELÉRHETŐ!    A Dr. Dog prémium vitaminoknál nem fenyeget az a veszély, hogy nem eszi meg, inkább arra figyelj, hogy ne…..
fullbeauty Tavaszi illatújdonság! 2021.04.20 09:33:26
    Merüljünk el a májusi virágok üde illatfelhőjében az Avon Petit Attitude Bee kölnivel! A játékos új illat a citrusos pomeló és frissítő narancsvirág izgalmas aromáit édes méznektár akkorddal lágyítja, így alkotva meg az újászülető természet legkülönlegesebb illatait. A harmatos tavaszi…..
Nagy rajongója vagyok a Furla táskáknak, imádom ezt az olaszosan elegáns, kortalan időtálló márkát. Nagy örömömmel hallottam, hogy a táskák után megérkeztek a Furla illatok is! A Furla illatok, stílusosan 5 női karaktert szimbolizálnak, szóval mindenki magára ismerhet egy-egy illatban! Nézzük őket,…..
A tavasz az újjászületés időszaka, így ez tökéletes alkalom lehet számunkra is, hogy belevágjunk szervezetünk, testünk és lelkünk megújításába. Április 7-én, az Egészség Világnapján kezdjünk bele egy új életbe, mutassuk meg mire vagyunk képesek, tegyünk azért, hogy egészségesebb, hosszabb és…..
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele, de évszakváltáskor egyszerűn muszáj beszerezni egy két új ruhadarabot! Lehet ez egy új farmer, egy póló, vagy egy trendi fazonú szexi tavaszi ruha. Kevés az olyan butik, ahol ezeket egy helyen megtalálod, de nekem sikerült, mégpedig Dombováron a Farmershop nevű…..
Az arcmasszírozók, és arctornák az utóbbi idők legnagyobb csodájaként és egyben kérdőjeleként is bevonultak a szépségápolás világába. Azt hiszem két tábor figyelhető meg... Vannak, akik teljes meggyőződéssel vallják bőrszépítő, illetve ránctalanító hatásait ezeknek a rituáléknak, és vannak, akik…..
fullbeauty Energikus alakformálás 2021.03.15 20:27:27
Rohamosan jön a tavasz,  éppen ezért mindenki sportol, fut, jógázik,vagy éppen fogyókúrázik, hogy a karantén alatt felszaladt kilóktól mihamarabb megszabaduljon. Személy szerint a tudatos tálálkozás híve vagyok és a rendszeres testmozgásé. Ezért örültem annyira, hogy kedvenc natúr kozmetikai márkám…..
fullbeauty A nagy visszatérés... 2021.03.10 11:46:22
Nem kell öregnek lenni ahhoz, hogy szeressünk nosztalgiázni. A XX. század végének kincseire pedig pláne jó visszagondolni. Ezek nagy része a divatban is visszatér, de az újraéledt ’90-es évek nem ér véget ott, hogy előkerülnek a trapéznadrágok, hernyótalpú cipők, csillámporossminkek és kreppelt…..
fullbeauty Vasárnapi gondolat... 2021.03.07 11:25:18
"A női ruhának olyannak kell lennie, mint egy drótkerítésnek: anélkül tölti be szerepét, hogy akadályozná az átlátást." /Sophia Loren/..
Megérkezett a Black Cherry Blossom kollekció a MAC -től. Szerintem a cseresznyevirág árnyalatok telitalálatok lettek, hisz erről a virágról mindenki a tavaszra asszociál. Ami nekem a kollekcióból a legjobban tetszik, azok az arcpírek, szerintem csodás árnyalatok. Ha nektek is tetszenek az…..
Sziasztok kedves olvasóim! Egy fantasztikus termékcsaládra bukkantam rá, és máris szerelembe estem velük. Legalább is a bőröm! Imádja...A brand neve: Mynis Cosmetic | Facebook, natúr kozmetikumok, természetes összetevőkkel. Rengeteg csodás termékük van, ha ellátogattok a weboldalukra, Mynis…..
Kulcsár Edinát valószínűleg senkinek sem kell bemutatni. 2014- ben ő lett a Miss World 2. helyezettje, több televíziós műsort vezetett, és több social media díjat is elnyert. Két gyönyörű gyermek édesanyja, de ez nem azt jelenti, hogy hidegen hagyják a szépségápolási termékek és főleg a…..
fullbeauty Bőrápolás a hidegben! 2021.02.18 19:36:38
A téli hideg időjárás nem csak ruhatárunk átalakítását, de téli bőrápolási rutinunk újragondolását is megköveteli. Természetes, hogy a téli hónapokban gazdagabb termékekre cseréljük nyári könnyed arcápolóinkat, de a mínuszok beköszöntével talán ez sem elég ahhoz, hogy megóvjuk arcbőrünket a…..
  Tudtátok, hogy az első micellás sminklemosó a BIODERMA nevéhez fűződik? 1995-ben a BIODERMA dermatológiai kutatócsoportja bőrgyógyászokkal együttműködve fejlesztette ki az első micellás vizet, amely napjainkban a bőrgyógyászok által leggyakrabban javasolt dermokozmetikai termék…..