Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Játék mánia

0 bejegyzést írt és 8 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Bejutottunk. Hurrá!-ezt kellett volna éreznem, de ehelyett elöntött az aggodalom, hiszen az óvónőket egyáltalán nem ismertem.Hát... addig volt jobb.Mostanra kiismertem a rendszert is meg őket is és egyre kevésbé akarom, hogy a gyerek oda járjon, miközben végig…..
Játék mánia 2010.10.13 12:39:25
@hvuk: "Ez nem csak az én véleményem, hanem a gyerekpszichológusoké is. "

Ebben sajnos óriásit tévedsz. Szakértői és gyámhivatali állásfoglalást tudok mutatni, hogy a gyermeknek árt a sok játék és előnyben részesítik azt a szülőt, aki 6 szakkörre járatja a szerencsétlen gyereket már 5-6 évesen.A gyermekkel való túlzott foglalkozás válás esetén az empátiás szülőt háttérbe is szoríthatja. Még a gyermek fizikai bántalmazását is hallgatólagosan elfogadják, ilyen panasz esetén annak tényét kifelejtik úgy a szakértésből, mint az ítéletből.
Így legyél jó fej a gyerekkel!
(Adott esetben az sem számít, ha gyerek kiegyensúlyozott, jók az eredményei, kimutatható mentális sérülése nincs.)
Játék mánia 2010.10.13 13:13:17
@Solid: Mutass nekem egyetlen hivatalos szakembert, aki ezt az álláspontot képviseli és nem adja be a derekát, ha választania kell boldog gyereket akaró vagy zsenit erőszakkal is kinevelő szülők között, ha ítélnie kell.
Csak egyet, aki kirendelhető szakértőként dolgozik vagy az ítélethozatalban bármi szerepe lehet.
A többiek, akik pénzért bármit leírnak vagy ha egy újság azt kéri tőlük, mert a mi célközönségünknek is meg akar felelni, azok nem érdekelnek.
Játék mánia 2010.10.13 13:48:32
@Solid: Én sem úgy szeretném, de ha nem úgy teszem, elszakértik...
Gondolkozzunk el egy pillanatra: igazán komoly büntetést hazai nagyvállalkozó kapott-e már ebben az országban? (Fotó: Varga György/MTI) Természetes dolog, hogy mindenki a felelősöket keresi egy akkora katasztrófa után, mint az ajkai timföldgyár vörösiszap-tározójának balesete.…..
Játék mánia 2010.10.07 21:49:35
www.almediam.org/NOTICIAS_ALMEDIAM_2009/Noticias_6280.htm

Egy kísértetiesen hasonlító fotó, csak ez a spanyoloknál készült. Igaz, ők olyan messze vannak innen, hogy biztosan nem hallott róla senki a hazai illetékesek közül, akik szerint ez a legbiztosabb ojjektum a világon és soha nem történhet vele ilyen...
Néhány hete arra kértem az Urbanista olvasóit, hogy írják meg, mire kíváncsiak a főpolgármester-jelölteket indító pártok programjából – én pedig felteszem a kérdéseket nekik. Nem politikáról, nem ideológiáról és nem kritikákról szólnak az interjúk, hanem szigorúan…..
Groó Diána rendezőnő idáig két nagyjátékfilmet forgatott, 2004-ben a Csoda Krakkóbant, és idén a Vespát. Jó mókának tűnik ez a rendezősdi. Leszívjuk  nagyrészt az állami csecst, forgatunk valamit, ha bűnrossz, akkor rámondjuk, hogy "művészfilm", azt úgysem…..
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
Játék mánia 2010.09.27 21:09:07
@Jamesboci: Pont ezt akartam mondani. Olyan, mintha az asszony írta volna, a férj legendáriuma alapján, amivel a bizonyítványát próbálja otthon magyarázni.
Játék mánia 2010.09.27 21:13:31
@kutya vacsorája: És kizárólag a libidója izgatja, de az nagyon. A feleségéről és minden dolgok hatásáról a családra, arról egy szót sem. Pedig egy ilyen libidó csökkenés komolyan megviseli az asszonykákat.