Regisztráció Blogot indítok
Adatok
Trefe

0 bejegyzést írt és 82 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A százhuszadik születésnapját a héten ünneplő Juventus kevéssé meggyőző teljesítménnyel tett apró, ám fontos lépést a továbbjutás felé a Sporting Lisszabon elleni  Bajnokok Ligája-csoportmérkőzésen, s most az újonc Benevento együttesét fogadva kell begyűjtenie a…..
A csalódást keltó bergamói döntetlent, valamint a válogatott szünetet követően nehéz hét vár a Juventusra, hiszen előbb a kiváló bajnoki formát mutató Lazio, majd hét közben a Sporting Lisszabon látogat majd Torinóba, s Massimiliano Allegri csapata számára mindkét…..
Megkésve, de nem megtörve, itt a mai összefoglaló - nem nekem kellett volna megírnom, hanem egy kollégának, akinek innen is küldök egy VV Dennis ujjával bekent Sportszeletet, de ne szaladjunk előre, nem lóverseny ez. Bencus informál minket a kardigánban, hogy 30 nappal ezelőtt…..
Leonardo Bonucci késői gólja révén végül győzedelmeskedett a Juventus csapata Lyonban az Európa Liga negyeddöntőjének első találkozóján. A Stade de Gerland gyepére mindkét csapat szinte megtizedelve érkezett, hiszen a bianconero együttesből sérülés miatt hiányzott Andrea…..
Az olasz sajtó értesülései szerint a Juventus a Paris Saint-Germain Olaszországot is megjárt támadóját, Edinson Cavanit, valamint készpénzt kérhet, amennyiben a francia fővárosi klub a nyáron lépéseket tesz az Öreg Hölgy francia középpályása, Paul Pogba leigazolása…..
A Juventus húsz fős kerettel vág neki a Napoli elleni idegenbeli rangadónak, s a zebramezes csapat legfőbb hiányzója a sárga lapos eltiltását töltő Carlos Tévez lesz. Az argentin támadó mellett, Antonio Conte mester továbbra sem számíthat a sérüléssel bajlódó Andrea Barzagli,…..
Patrick Vieira után a holland válogatott szakvezetője is a Juventus fiatal középpályásáról, Paul Pogbáról ejtett néhány kedves szót. A Louis van Gaal által vezetett narancssárga nemzeti tizenegy ma este a gall Kakasok ellen lép pályára egy barátságos mérkőzés keretein…..
A Juventus kijelölte keretét a 2013-as esztendő utolsó mérkőzésére, amelyen a zebramezes csapat Bergamóban, az Atalanta vendégeként lép majd pályára. A Juventus keretéből továbbra is hiányzik majd a sérüléséből lábadozó Andrea Pirlo és Mirko Vučinić. A két…..
Trefe 2013.12.22 15:19:28
Trefe 2013.12.22 15:25:26
A Trabzonspor elnöke, Ibrahim Haciosmanoglu szerint csapata képes arra, hogy török együttesként ismét megálljt parancsoljon a Bianconerinek az európai kupa porondon. Az Öreg Hölgy ismét arra kényszerül, hogy egy török kirándulást tegyen, pedig a legutóbbi isztambuli út keserű…..
A Juventus kijelölte keretét az újonc Sassuolo elleni bajnoki mérkőzésére, amelyen a nemzetközi csalódást elszenvedő torinói csapatnak egy olyan alakulat ellen kell bizonyítania, amely már több alkalommal is segítséget nyújtott az Öreg Hölgynek, pontokat rabolva a torinóiak…..
Antonio Conte kijelölte keretét a Galatasaray elleni sorsdöntő Bajnokok Ligája csoportmérkőzésre, amelyen a Juventus akár már egy döntetlennel is továbbléphet a sorozat legjobb tizenhat csapata közé. A tét óriási, s a csapategység rendkívül fontos tényezőnek bizonyulhat,…..
Trefe 2013.12.11 15:23:57
@juve28adam: simán elképzelem,hogy 1 eurót nem költünk télen,megszűnt a BL,és csak saját vélemény,hogy az EL is,a bajnokságot pedig így kötelező hozni,magával ezzel akerettel.

A bajnokságot szépen rendbe raktuk az év elejei balfaxkodásaink miatt,a BL-t nem tudtuk
A Juventus egy laza 4-1-es győzelemmel súlyosbította az Udinese gondjait. Giovinco meghatározónak bizonyult ezúttal, hiszen két gólt szerzett, és a mérkőzést alapvetően meghatározó büntetőt és kiállítást is ő hozta össze. A torinóiak újra számíthattak Buffon és Chiellini…..
Az utolsó edzés megtekintése után a Juventus kijelölte keretét a ma délutáni, Udinese elleni mérkőzésre. Jó hír, hogy Gianluigi Buffon, Giorgio Chiellini, Martín Cáceres és Sebastian Giovinco is felépült sérüléséből, így mindannyian ott lehetnek a keretben. Buffon és…..
Juventus FC blog Bendtner orvosin 2012.08.31 10:07:26
Niklas Bendtner veszélyesen közel a Juventushoz. Mondhatni Torinót már be is vette, mivel a juventus.com szerint is feltűnt ma reggel a Fornaca di Sessant klinikán, hogy részt vegyen az orvosi vizsgálatokon. Ezután az Insituto di Medicina dello Sport felé veszi az irányt és ha ott is…..
Trefe 2012.08.31 11:31:09
www.origo.hu/sport/focivilag/20120829-a-juve-visszazsarolt-egy-ferrarit-a-holland-szelsojetol.html ez meg volt?

"Antonio Conte egyetlen szót sem szólt hozzám egy teljes éven át, teljesen figyelmen kívül hagyott, ilyet még életemben nem láttam."

Ezt el is hiszem mert,hogy Conte ezt Amaurival is eljátszotta,na és még kitudja kivel.Krasic?
És ahogy Martin is mondja,ez egy nagyképű kis majom.Ezek a stílusú emberek itt eddig semmire nem mentek,mert Conte azonnal jegelte őket.Lásd..Melov.Amauri
1-2 edzés megválasztja ezt a Bendtner gyereket figyeljétek meg.Vagy behódol Conte-nak és azt csinálja amit a mester elvár tőle,vagy száműzve lesz a lelátóra.Ő is!:D
Ma este a Juventus számára is elkezdődik a Serie A 2012/13-as kiírása, és az első ellenfél ezúttal is a Parma lesz, akárcsak tavaly. A Bianconeri az utolsó edzést követően tette közzé a mérkőzésre készülő 22 fős keretet. Jó hír, hogy Andrea Pirlo és Giorgio Chiellini is…..
Trefe 2012.08.25 20:44:34
Augusztus 19-ét írunk, nem sokára kezdődik a Serie A új idénye, amelynek első mérkőzését a Juventus hazai pályán, a Parma ellen fogja játszani. A bajnoki rajt előtt azonban hátravan az utolsó megmérettetés: a Berlusconi Kupa. A Berlusconi Kupát 1991 óta minden évben…..
A potenciális csatárigazolást tekintve egy szinttel visszább lépett a Juve. Van Persie már biztosan nem lesz "zebra", és Džeko érkezésére sem tennénk fel minden pénzünket. A héten a Bilbao támadója, Llorente a sláger, de úgy tűnik, Marottának van egy vészterve arra az esetre, ha…..
Juventus FC blog Conte felmond? 2012.08.07 17:19:39
Sokkoló információ látott napvilágot, mely szerint Antonio Conte kész benyújtani a felmondását abban az esetben, ha több, mint 10 hónapra eltiltja a Fegyelmi Bizottság. A szakvezető nem volt hajlandó megkötni a második vádalkut, hanem kész bíróság elé állni, hogy tisztázza a…..