Regisztráció Blogot indítok
Adatok
audiosultan1

55 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Volt egy post facebookon, ilyen vicces képregények arról, hogy mi lenne, ha a többi betegséget is úgy kezelnék mint a mentális betegségeket. Nyomom a linket: http://www.huffingtonpost.com/2014/11/13/mental-illness-physical-i_n_6145156.html na erre írtam egy kommentet angolul, ez lesz a…..
jolóó na becsekkoltam. az van, hogy ha nem fárasztom ki magam, és sokat pihenek, akkor estére egész jól leszek. persze érzem azt a visszafogott kimerültséget, érzem azt, hogy nem tudnék öt kört rohangálni a blokk körül, de nem is kell. egész jól vagyok :)   a stressz az oka…..
lolka bipolka lefelé menet 2014.11.13 23:45:40
sziasztok! 27 éves vagyok és fiú, 2 éve bipolar. Minden más faszságot most hagyok, mert semmi értelme amúgyis, ha ezt fogom folytatni meg ilyenek, akkor megismertek, ha nem folytatom nem, de nem egy bemutatkozás alapján leszek az, aki vagyok. Az utóbbi 4-5 hónap jó volt. Igen, kicsit…..
A mai nappal kezdetét vette az immáron world wide új street league at x-games verseny, amely 7 állomsából fog állni idén. Manny Santiago nyerte a Select Series-t, amelyről bővebben írok lent. A videón csak a bemelegítés látható, Manny győztes menetét és trükkjeit az xgames.com…..
termékblog Xanax/Frontin/Helex 2013.04.06 14:29:00
A megoldás nélküli megoldás. A tüneti kezelés. A "minden rendben" tabletta. Így tudnám röviden leírni az Alprazolam nevű hatóanyaggal működő nyugtatókat, szorongásoldókat. Sokunk életében előfordulhat sajnos az, hogy kétségbe esünk, kiborulunk, és egyszerűen kicsúszik…..
Én nagyon szeretem a kávé ízét, de valahogy az utóbbi egy-két évben már nem esett olyan jól a hatása. Alapból hiperaktív ember vagyok, és mindig valahogy úgy éreztem, hogy túlpörgök. Így nem gondolkoztam túl sokat, lemondtam a kávézásról. Aztán megtudtam, hogy a…..
termékblog Instagram 2013.03.27 14:05:52
A Facebook megjelenése óta érdekes kérdés, hogy hova fejlődhet még a social media, lesz-e, és mi lesz az, ami megdönti majd a Facebook egyeduralmát? A Facebook megvásárolta tavaly 1 milliárd dollárért az Instagramot, így hivatalosan nem egymás vetélytársai, de elképzelésben,…..
Soha nem volt semmi problémája a szememnek, kivéve az utóbbi 1-2 évben. És ez pedig a szemszárazság. Mivel a napjaim nagy részét gép előtt ülve töltöm, sőt, az okostelefon is szerves része az életemnek, így azt tapasztaltam, hogy egyre kevesebb idő alatt kiszárad a szemem,…..
Sziasztok! Jó rég nem jelentkeztem új értékeléssel. Én itt lakom a Böszörményi úton a 12. kerületben, és meglepődve fogadtam azt, hogy nyílt egy új, és jó étterem a közvetlen közelemben, itt a Böszörményin. A neve érdekes módon "Thai Leves", amit félrevezetőnek…..
A TV2 annak ellenére elindítja a Voice2-t, hogy a tehetségkutató első szériája hogy is mondjuk finoman, hát nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket. Ahogy anno megírtuk, a Voice 950 ezer - 1,3 millió néző érdekelt, miközben a decemberben véget ért X-Faktor döntőjét 2,2…..
Sziasztok, Amúgy nem hirdettem sehol se ezt a blogot, úgy igazán, pár ismerősöm megosztotta, néhányan tudjátok, hogy ki vagyok, de talán ezért nem osztottam meg a Facebookon a saját nevemmel, mert még nem egészen döntöttem el, hogy mindenki számára nyilvánossá szeretném tenni a…..
sziasztok! A mai nap folyamán találkoztam a Megálló csoportban Dr. Petke Zsolt-al. Nagyon szimpatikus volt, és a vele való beszélgetés elég sokat segített, hogy meg tudjam érteni, hogy tulajdonképpen mi is folyik velem. És ami folyik velem azt úgy hívjuk jelen állás szerint, hogy…..
legalább telik az idő! A tegnapi felüdülés nem nagyon folytatódott, de most így utólag visszagondolva örülök, hogy volt egy pár jó órám. Ma "dolgoztam". Külföldieket kalauzolok Budapesten. 2 órán át tartott a mai tour, és hát óriási túlvállalás volt. Azt kell tudni, hogy…..
hogy ne csak nyavajgás legyen, muszáj megemlítenem, hogy EGY PÁR ÓRÁJA SOKKAL JOBBAN VAGYOK! :) reméljük, hogy ez egy tendencia, nem egy rövid felüdülés! na csőőő! nyomom tovább a fekvőtámaszokat!..
Az a durva, hogy rengeteg emberrel beszéltem, beszélek folyamatosan, és mindenki mondja a teljesen jogost tanácsot, hogy "szedjem össze magam", és hogy erős vagyok. Hát ezaz, hogy ezt én is tudom, és próbálom nem elhagyni magam, de annyira durva az a szembesülés minden nap, hogy…..
Naiv ügyfél először Magyarországra látogató francia barátaival indult a kalandos pesti éjszakába, ahol az első helyen fennakadtak a beléptetésnél. Indiai származású ismerősüket ugyanis nem engedték be a Limit Bárba, és meg is mondták, hogy a "színe miatt": A múlt…..
Mostanában sokat foglalkoztat a kérdés, hogyan lehet valóban sok követőt szerezni az Instagramon. Erről majd olvashattok egy részletesebb bejegyzést, egyelőre azonban úgy éreztem, hogy a népszerű hashtagek is megérnek egy külön posztot.  Sok ismerősöm a hashtagektől reméli…..
Stíl skatelife Anthony Williams 2012.10.29 23:49:11
én nem tudom, hogy ez a csávó hol bujkál.. és hol bujkált eddig az én gördeszkás ismereteimből.. wtf. ilyen switch frontside flip catch-t még soha életemben nem láttam. Nagyon beteg stíl. nagyon jó deszkás. rég láttam ilyet, aki ennyire gyorsan és ennyire nagyon tetszik. wow!…..
Ryan Sheckler is amazing! Nem tudok mást mondani. Nagyon jó példa, hogy hogy lehet a hírnevet megtanulni jól kezelni, és jó dolgokat csinálni vele. Annyira rendes ez a srác már évek óta. .Nyoma sincs a tinisztárnak már benne. És amit művelt ezen a San Francisco-i downhill jam-en, az…..
A Berrics igazi sikere abban rejlik, hogy közelhozta a nézőkhöz a profi gördeszkások gördeszkás életét. Ez egy teljes újítás volt, hiszen nem csak magukat a deszkás videókat láthattuk, hanem azt, ahogy kommunikálnak, interaktálnak egymással, és egy kicsit kiderülhetett…..
Azért írtam a címbe, hogy kritika, mert ez nekem egy nagyon különleges videórész.  Nehéz szavakba öntenem azt, amit Tom Penny deszkázása iránt érzek. Mégis megpróbálom egyszerűen összefoglalni. A régi videói a kedvencemi, ugyanis véleményem szerint olyan stílust teremtett,…..
Louie Lopez karrierjét annak ellenére, hogy eddig viszonylag rövid, régóta követem. Mindig is egy picit úgy tekintettem rá, mint egy kis David Gonzalezre. :) Még ha van is némi hasonlóság, azért most már látszik, hogy egy picit másképp deszkázik Louie.  Az utóbbi időben a Flip…..
Én kb. 11 éve kezdtem el deszkázni, akkor hallottam először olyan pletykákat, hogy Steve Caballero lecsúszott egy 44 lépcsőfokos korlátot boardslideban. Aztán sokáig nem is hallottam erről a sztoriról, persze sok videót láttam Cabről, ahogy eszméletlen korlátokat hódít meg, de…..
Kisebb kihagyás után újabb skatepark videót láthatunk Nyjah Hustonról és Chris Coleról. Tulajdonképpen semmi nagyon meglepő nincs a videóban, csak a szokásos alázás, ezúttal a Barcelonai DC Embassy skateparkból. Nagyon jó lenne itt deszkázni egyszer az bizos! Nagyon patent a park.…..
Már biztosan mindnyájan láttátok David Gonzalez új videórészét, a Posessed To Skate-et, amelyben olyan trükköket láthatunk, főleg korlátokon, amiket még sohase. Többek között a Muska-korlátos backside fifty és az utolsó trükként látható kb 15 plusz 15 lépcsős korlát…..