Regisztráció Blogot indítok
Adatok
vadrózsabokor

0 bejegyzést írt és 10 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A sok csapást megélt magyar szinkron egy újabb pillérét veszítette el a közelmúltban. A koronavírus fertőzésben elhunyt Vass Gábor a szinkronszakma legfoglalkoztatottabb színészei közé tartozott. Valójában nem erre a pályára készült, csak miután többek közt Mécs Károly is felfigyelt rá egy…..
vadrózsabokor 2021.07.24 08:39:46
Az élet körforgása azzal kezdődik, hogy megfoganunk, aztán megszületünk. De vannak esetek, amikor a születés elmarad egy abortusz miatt. Kinek és mikor van joga eldönteni, hogy abortuszhoz folyamodhat-e valaki, vagy nem?..
A gyermeknevelés kapcsán számtalan mérföldkő adódik. Az egyik ilyen az első alkalom, amikor egy anyuka másra bízza a kisbabáját. Ez a pillanat nekem a héten jött el, és amilyen jól sikerült, annyira aggódtam, hogy is fog elsülni. Ráadásul olyan érzékeny időszakban teszteltük a bébiszittelést, amikor…..
„Miért van az, hogy ha egy pasival barátsággá redukálod a korábbi kapcsolatod, az stand by állapotban marad?” – tisztességtelen ajánlatot kap egy lány, és nem tud mit csinálni vele. Kicsit megmozgatja ugyan a fantáziáját a piszkos gondolat, egyszerre vonzza és…..
Na, ezt a témát még nem jártuk körbe a blogon: a srác megismer egy lányt, és egészen addig a pillanatig élete szerelmét látja benne, amíg meg nem tudja, hogy a csaj eléggé okos. Történetünk mesélője nem a személyes átélő, hanem annak legjobb barátja, aki egy hibás…..
A férjem blogja Egyszerű lenne 2010.10.07 11:21:00
Azt gondolom Drágám, hogy minden problémánk és annak megoldása összesűríthető az alábbi párbeszédbe:- Férj: Tudom Drágám, hogy nehéz napod volt ma, ülj le pihenj egy kicsit, én addig játszom a gyerekekkel, készítek vacsorát és elpakolgatok a lakásban. Este pedig elmesélem,…..
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..
vadrózsabokor 2010.09.27 14:23:50
@egerészölyv: Mikor "kitört" rajtam ez a nyavalya, akkor a legnagyobb bajom az volt, hogy hogy menjek dolgozni... mikor bogyót szedtem, hogy hogy tudnám letenni, mert annyira betompított, hogy nem álltam épp a helyzet magaslatán a munkában. Probléma még, hogy a családod hogy áll hozzá, mennyire terheled őket ezzel (engem nagyon bántott, hogy állandóan nyavalygok nekik, állandóan rosszul vagyok, stb.). Probléma még, hogy kialakítasz egy bezáró életmódot, fokozatosan leépíted az emberi kapcsolataidat, amit utána vissza kell "hozni". Probléma, hogy tudod, hogy a fejedben játszódik le ez a dolog, de nem tudod egyik napról a másikra átalakítani a gondolataidat. Nekem soha nem jutott eszembe, hogy milyen szemét mindkettő pszichiáter, ez egy olyan betegség, ahol legfőbbképpen a "betegnek" kell tennie a gyógyulásért! Ebben az irományban csak azt látom, hogy agyon sajnálja magát a fickó, és a legnagyobb baja.. amit írtam.
vadrózsabokor 2010.09.27 16:06:19
@narmer: Igazad van! Én azért (is) menekültem a gyógyszereztető dokitól, mert mindenáron rám akarta beszélni a depressziót. köszönöm, elvagyok a pánikommal. Nem értettem, hogy a xanax (lsd. tüneti kezelés) miért kell kettő antidepresszáns!
Nem vagyok ellene a légzőgyakorlatoknak, de ezt 1: csak profi tudja megtanítani, 2: éles helyzetben kell már egy berögzült mozdulat- és gondolatsor, amit egy roham alatt a "kezdő" alternatív gyógyász - kísérletező páciens úgysem tud véghezvinni.