Regisztráció Blogot indítok
Adatok
warfellah

0 bejegyzést írt és 17 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Az orvosok azok a munkavállalók, akiknek csak megszületni volt nehéz.Acsarkodik a rezidensszövetség meg már akkor a háziorvosok is lassan. Végezetül meg majd az unatkozó természetgyógyászok meg ezo-hiszterikusok fognak csoportosan átkozni a Kossuth téren? Minek? Az orvosok ne…..
„Nem láttam értelmét vele maradni, mert be kellett látnom, nem szeretem, mivel megcsaltam, ha tetszik, ha nem” – a lány részéről eleinte csak mókának indul a netes társvadászat, de a dolgok hamar komolyra fordulnak. Bár mindketten foglaltak, mégis megoldják, hogy…..
warfellah 2012.02.20 14:47:57
@Ibrahim a tevehajcsár: sajnos nekem itt nics arab keyboardom igy csak a fonetikus arabot tudom irni de egy igazi arab mint pl a Warfellah törzsből való az simán olvassa..Eglish style...
warfellah 2012.02.20 14:57:53
@Ibrahim a tevehajcsár: ..sajnos nem pontos a forditó..és az arabban egy kis eltérés is csunyát jelenthet!!...meg ez itt egy valódi sivatag!..nem is látni a végét..olyan mint a tenger...ha jól megnézem akár hal is van benne...sós tengerszemekben...
warfellah 2012.02.20 15:12:39
@Ibrahim a tevehajcsár: ...egyik sem rossz hely...én bejártam a világot...sok-sok Islam országot...tudnék mesélni...fluent vagyok Arabban és Angolban...de Svédül,Norvégul is tudok egy kicsit...USA-ban is jártam..oda készülök menni mert a lányom ott él...de 20 évet éltem a Saharaban a warfellah törzs tagjaként...de sok berber,beduin,tuareg, jala,hausa,kaddhafa,megraha törzsbeli barátom is van.Örülök,h beszéltünk egy kicsit...most el kell mennem...szasztok444szép napot!!!
„Azt akarja, hogy tegyem le a cigit, mert ő X év múlva talán gyereket akar. Talán. És én addig ne dohányozzak, ne igyak meg egy pohár sört este” – ha a pasi moziba akar menni, akkor úgyis odamegy, legfeljebb beadja a barátnőjének, hogy ő is akarja. Ha a lány a…..
Az én történetem 2007 tavaszán kezdődött. A megelőző hosszú időszakban folyamatos stresszben éltem, mind munkahelyi mind családi oldalról nagyon nagy nyomás nehezedett rám.   Egy nyilvános helyen voltam a feleségemmel, ahol minden komolyabb előjel nélkül hirtelen…..