Regisztráció Blogot indítok
Adatok
neo66

0 bejegyzést írt és 7 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
 Felfüggesztette tagságát a párt ügyvivői testületében Fodor Gábor, Béki Gabriella, John Emese és Szent-Iványi István. Kóka János szerint a vizsgálat tisztázta őt, a jogosulatlanul szavazók riválisára adták voksukat, egyébként már az első fordulóban nyerhetett volna.…..
autózz! Pofánvágni az ilyet! 2008.02.20 13:32:00
Autópályán velem is gyakran megtörtént már hasonló eset, mint amit banyek részletez alant és megállapíthatom, hogy bizonyos autómárkák tulajdonosai specializálódtak erre a "nyakbamászós levillogós elazutamból" közlekedési stílusra. Személy szerint engem nagyon…..
Új MÁV blog Egy utas elveszett 2008.02.01 14:10:58
No comment:T. Címzett!   A blogban olvasottak után gondoltam, elküldöm az én hozzáállásomat is. Amint látszik, az eszrevetel@mav-start.hu és a vezerigazgato@mav.hu mail címekre már eljuttattam. Igazán szégyen, hogy ilyenek mint Gaskó és társai még mindig a vasutasok pénzén…..
Például: tavasztól őszig, ha lehet, zsigerileg kerülöm az autóba ülést, kizárólag pocsék időben vagyok ilyenre fogható, illetve ha cikket kell írnom valamilyen tesztkocsiról. És motoron mindig észreveszem, milyen iszonyatos hő ömlik ki egy akármennyire is agyonkatalizált,…..
Kisebb felháborodást keltett a gyengébbik nem körében a tegnapi Blikk címlapja, amelyben Fábry Sándor ízléstelen megjegyzésekkel illette az MSZP frakcióvezetőjét, Lendvai Ildikót. A vicc a tegnap esti Fábry-show felvételén, több száz néző előtt hagyta el a showman száját. A…..
Lantraman egy egészen abszurd levelet küldött nekünk, van benne részeges vezetés, mégsem részegen vezetés, meg egy emberhez több vezetői engedély párosítása. A nagy kérdés számomra az, hogy ha kijátszható is a rendszer, attól az még nem szabályszegés? Ha nem bukik le a…..
Ha ledózerolnák és sóval behintenék a helyet, a néhai Pallasz Hotelt üzemeltető srácok abból is profitálnának. A sorozatos lopások révén megboldogult szállodakomplexum kettes számú egysége, a Bencés Panzió sajátságosan pofátlan válfaját űzi a reklámozásnak "egy…..