Regisztráció Blogot indítok
Adatok
JanTSY

5 bejegyzést írt és 1 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
2010. szeptember 6-tól új, az Arena Plázában kialakított látványstúdiójából jelentkezik a Roxy Rádió műsora. A stáb augusztus végén költözött a bevásárlóközpontba, ahová a stúdió mellett a menedzsment irodái is kerültek.Miután az első emeleten elindul a…..
Autófília Egy Benz kálváriája 2010.09.28 10:10:00
Sokak életében eljön a pillanat, amikor úgy dönt, kell egy Mercedes. Kinek hamarabb, kinek később, de eljön. Ha gazdag az illető, akkor viszonylag könnyű helyzetben van, elmegy egy kereskedőhöz, és megrendeli álmai autóját 20-30-40 millióért, megvárja amíg megérkezik, majd…..
RÖVID JEGYZET:Nos. De. Igen. Így van. De amúgy persze. KICSIT HOSSZABB DE NEM SOKKAL:Komolyra fordítva a szót, voltunk a Class FM-nél. Pontosabban Én. Jani. Szóval ott voltam. Egy ilyen régi Pénzverde volt ez valamikor azt hiszem és most ott a Magyar Nemzet…..
Sokan gondolkhatják, hogy a rádiózás csak FM-en vagy AM-en történik. Nos az internet terjedésének és persze fejlődésének köszönhetően ma magyarországon talán már több az Online rádió mint a frekvencián fogható. Ezek az úgynevezett WEBRÁDIÓk a leg különfélébb…..
Waoooo! Mondhatta az aki a napokban a Class FM oldalára lépett. Az eddigi letisztult kellemes kis kultúrált oldal lecserélődött egy egészen más fajta koncepcióra. Az oldal ugyanis átváltott egy közösségi oldalra melyen falak taláhatóak. Az oldalra regisztrálni kell…..
RÁDIÓZZ - BLOG BEMUTATKOZÓ 2010.09.27 02:27:52
Üdvözlöm a Látogatót!Ez a blog amolyan magán jegyzet, de végülis információ közlő és véleményportál is, ahol a komment lehetőségeknek hála, akárki elmondhatja a véleményét az adott témáról, információról. A blogon rádiós és más mádiával kapcsolatos hírek,…..