Regisztráció Blogot indítok
Adatok
senkisem35

0 bejegyzést írt és 5 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
A tények önmagukért beszélenk. Itt lehet csámcsogni a részletes adatokon. De gyakorlatialg nem sok minden változott: Kovács Ernő - országgyűlési képviselő - maradt a polgármester, az önkormányzati testület többsége maradt Fideszes, kiegészülve az amúgy Fidesz…..
senkisem35 2010.10.04 14:22:33
Kíváncsian várom, hogy a kötcsei beszédet mikor hozzák teljes egészében nyilvánosságra...... vagy szuper titkosítás alatt áll legalább 1000évig.
nol.hu/belfold/20100906-_ezermilliardos_forraskivonasok_

Egész szépen alakul a pártállam kiépítése....megyei kormány hivatalok, járások, gazda-körök(TSZ), államosítás, stb.
Újraépül a kommunizmus? Úgy néz ki, hogy mivel mindenki kimúlt a bal oldalon, a FIDESZ baloldali párt lett a jobb oldalon.
senkisem35 2010.10.05 09:38:28
Az első lépés pedig az lesz, hogy a képviselői díjazás emelkedni fog természetesen, mivel megnőtt a tisztelt képviselő urak körzete.
A bizottságokban is mindenki be fog tölteni egy elnöki posztot + más bizottságban tag is lesz....
Akkor mennyi is lesz az annyi havonta?
Nem hinném, hogy önként és dalolva kijelentenék, hogy nem kérik, inkább épüljön ezekből a pénzekből egy bölcsőde a városban.
Kíváncsi vagyok a képviselők körzetükre vonatkozó programjára amit nagyon gyorsan kiadhatnának és negyedévente tájékoztathatnák a körzetükben élőket, hogy mit is tettek a körzetükért a kis havi juttatási csomagból amit kapnak.
Egyedül egy szervezet tett le az asztalra a választás előtt rövid, közép és hosszútávú konkrét elképzeléseket, de Ők nem kellettek a választóknak. A beválasztottak pedig 0 stratégiával 0 elképzeléssel nyertek. Vagyis helyesbítek, mint tiszakécskei képviselő jelölt nincs konkrét elképzelésem, de majd a pártom megmondja, hogy mi kell a kécskeinek, mert az jó lesz nektek a pénzetekből!
Megmondom én hogy mi lesz.... a helyi mutyikból kell majd feltölteni a pártkasszát! A haver cége aki jó nálunk megnyeri a melót jó magas áron, mert a piaci verseny itt nem szükséges és mint adományozó a kimosott pénzt máris csengeti a pártkasszába! Mekkora nagy ember lesz már ez az ember.... ja és ne felejtsük, hogy ha még marad a plusz léből, és esetleg kínozza az önérzete akkor még a városnak is adományoz valamit, mert a helyiek szemében így mekkorát fog nőni és a legtisztességesebb, legbecsületesebb polgára lesz a mi kis városunknak....talán még díszpolgári címet is fog kapni 2013 decemberben!!!