Regisztráció Blogot indítok
Adatok
kanaszbajusz

0 bejegyzést írt és 9 hozzászólása volt az általa látogatott blogokban.

Admin Szerkesztő Tag Vendég
Egy ajtó a fal mögött, egy kézikamera az operatőr vállán, és látszólag a semmiből előkerülő énekesek. Az ötlet jó, a megvalósítás is, kommentekben lehet találgatni, hogy csinálták.   ..
A Kúria két héttel ezelőtti döntése után az igazságügyi miniszter már be is terjesztette a parlamentnek az első devizahiteles törvényt, amelyről július 4-én  szavazhatnak is a képviselők. A csomag érdekessége, hogy nemcsak a devizahitelesekre, hanem a forinthitelesekre is…..
kanaszbajusz 2014.07.02 08:15:25
hacsaknem Oda ikszeljen, néni! 2014.03.28 10:17:57
A választási kampány hajrájában, a bizonyosságok és feltételes bizonytalanságok kereszttüzében egy dolgot legalább halál biztosan tudunk: a választási győzelmet, azaz a rezsiharc diadalát, vagy vereségét nem a határon túli voksok fogják eldönteni. A külhoni szavazatok…..
kanaszbajusz 2014.03.29 11:03:57
@Madnezz: és nem demokraták....és még csak nem is jobb oldaliak....tököm tudja miféle férgek ezek?
Rácuppantak a fideszes nagyarcok a friss növekedési adatra, mint kiflis szőke a nyugdíjra. Tök érthető, ekkora ziccer ritkán van, be kellett lőni. Hiába semmi közük a jó számhoz, hiszen nagyrészt az időjárásfüggő mezőgazdaságnak és a korábbi kormányok által idehozott…..
Szeptemberre napolták el az első fokon 2 év 4 hónap letöltendő börtönre ítélt Stohl András perének másodfokú tárgyalását. Ruttner György védőügyvéd eljárási hibára bukkant: egy videófelvétel alapján ugyanis kiderült, Stohl Andrással elmulasztották ismertetni a…..
Sándor szerencsétlenségére pontek 13.-án adta fel kalibrálásra Nikon D7000-es fényképezőgépét, amit azóta sem találnak a DHL raktárában:Amit most leírok az nem vicc, tényleg megtörtént péntek 13.-án, pedig egyáltalán nem vagyok babonás. A történet azzal kezdődik hogy van…..
Tiszta szégyen, amit a Peugeot művel az utóbbi években - lassan inkább évtizedben. Egy ilyen fantasztikus hagyományokkal rendelkező autógyár, amely már ötven évvel ezelőtt csinált gyönyörű kabriókat, csajos kisautókat, sportkocsikat, limuzinokat, sőt, a második világháború…..
kanaszbajusz 2011.02.19 19:31:15
kanaszbajusz 2011.02.19 20:33:58
@csikszy:

Nekem s2- es 406- osom van (sedan)
féltem tőle egy kicsit mikor megvettem
,de nem bántam meg, három év alatt csak kopó alkatrészeket kellett cserélnem!